INSEMINARE 46
Raspunsuri - Pagina 10
peta spune:
ella si eu ma gandeam ca daca se poate sa prestam, acum...mai depinde de cineva nu doar de mine
o sa vad, sanse oricum sunt mari luna asta. Sper ca durerile tale de burtica sa fie cu "folos", ar fi foarte frumos sa primesc de la tine vesti bune.
Noi - iti multumesc pentru urari, va multumesc tutror, cu asa galerie sigur luna asta reusesc! - si te astept si pe tine cu vesti bune, impreuna cu ella
indi_77 spune:
Peta, o sa fie bine, ia sa vezi luna asta II !!! unde zici ca faci IA-ul ? Al catelea e ? va pup pe toate si capul sus. Avem 2 gravidute printre noi, deci...SE POATEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
peta spune:
indi_77 il fac cu dr. dracea la gynera. E al treilea IA, si a sasea luna de tratament, deci ar fi a sasea incercare...
multumesc tutror pentru incurajari 
sabine spune:
Fetelor am revenit acasa.Nu am intrat pana acum pt ca am mai bantuit putin prin Cluj cu omuletul meu si de abea ieri ne-am intors in Viena.
Vreau sa va spun ca am facut inseminarea duminica.Foly aratau bine, la fel si endometrul.A doua zi luni, am fost la control si deja se sparsesera.Asa ca....ceva sanse ar exista.Dr meu a spus ca ar mai vrea sa incerce o ultima inseminare pt ca e f multumit de felul cum am raspuns la tratament.Dar acum de fapt ce se intamplacu inseminarile si FIV-ul in Romania?Scumpii guvernanti si toata sleahta s-au tampit de tot?In orice tara civilizata din lume aceste proceduri sunt recunoscute si sprijinite.Ei ce naiba fac?iau si aceasta posibilitate cuplurilor de a avea un copil?sau ce un copil inseamna lux?Sa le fie rusine!!!! Nu sprijina aceste proceduri ca in toate celelalte state europene ba mai mult le si interzic?sa nu le faca pe bani?Dar fetelor sistemul sanitar din Roamania e asa de rupt in fund incat probabil incercau sa se autofinanteze? In orice caz ca in Romania....., nicaieri.Bine ca am plecat.Daca nu as avea acolo parintii, nu m-as mai duce niciodata in tara aia.
Azi sunt ziua 5 de la IA, ceva dureri de burtica si cam atat.
Am inteles ca sunt doua noi gravidute printre noi?Felicitari.
Sensibila, ce faci, ce face bebelul, cum te simti?Luminita, de luna viitoare incepi cu forte noi?
Illary, am vazut ca intrebi insistent despre stimulari.sa nu cumva sa incepi sa iei pastile dupa cum luam noi, ci numai daca ti le prescrie medicul.Ai observat ca tratamentul e diferentiat la fiecare in parte.
ggsk spune:
fetelor abia am deschis calculatorul si primul lucru a fost sa intru pe forum sa vad cum va mai este... eu cred ca va vad ceva mai binisor
!
in ceea ce priveste povestea mea, nu stiu daca v-ar interesa toate detaliile... rezumand totusi, dupa o perioada destul de lunga de incercari si dupa o serie de analize care au aratat ca sotul meu ar avea ceva probleme, ne-am hotarat sa facem IA la dr Dracea.
in Z9 cand am fost programata la monitorizare (pe ciclu natural)aveam deja un folicul de 2.3 cm; IA am facut-o in Z11, dupa vreo 34 ore de la Pregnyl; procedura a fost rapida, am coborat de pe masa imediat ce mi-a spus ca sunt gata (nici o secunda in plus
); nu m-am menajat (recunosc ca am mai si ridicat); 14 zile mi-am tot luat temperatura, dar nu m-a ajutat f mult, ca la un moment dat imi scazuse la 36.3-36.4; mi-am facut un test de sarcina in Z14 de la IA dar a fost negativ; si-am plecat in weekend cu gandul ca n-am absolut nici un motiv sa ma cred insarcinata... pana cand am revenit luni in activitate si mi-am dat seama ca menstra se incapataneaza sa apara... dupa care am avut rezultatul bHCG de vreo 700!! si din ce n-am avut nimic pana in ziua 20 de la IA, sa vedeti apoi ce greata si miros pe mine
... dureri de sani si balonare...
ce altceva as putea sa va mai spun?
va sunt alaturi in continuare 

sa nu renuntati sa visati si sa va tineti in brate bb-ul cat mai curand!
6+ (IA1)