INSEMINARE 46

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

misu_tl felicitari pentru liniute!!!
peta tinem pumnii si facem galerie sa fie a 3-a si ultima
sabine bine ai revenit printre noi. si bine te-ai reintors in normalitate si civilizatie (viena). tinem pumnii sa ai parte de 2 liniute peste 10 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Fetelor de vreo 3 ore ma doare in partea stanga exact unde am avut foly luna asta.Oare ce o fi.parca astept sa vina ciclu.Nu sunt dureri mari dar le simt si o senzatie de jena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggsk spune:

sabine, imi amintesc ca si eu am avut o durere f asemanatoare cu ce spui tu! si eu am crezut ca imi va veni ciclul! da' uite ca acum sunt ! cred ca e un semn bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutalore spune:

oau ce bucurie MISU mi-ai facut asta seara!!!!
din cite stiu eu nu exista prea des teste fals pozitive,decit fals negative...deci sigur e o bobita mititica acolo in burtica....
ce fain!
sa fii cuminte zilele astea!...mergi si fa miine la bioclinica (lucreaza si simbata) un beta hcg si spui sa trimita
rezultatul pe mail.sa il ai tot miine....e mai sigur decit o gramada de teste de sarcina si tot sa te intrebi daca e ok sau nu.
asteptam vesti

peta iti tinem pumnii si sa fie cu ochisori!

Mergi la inceput

GGSK dar eu sunt abea in a 5-a zi dupa IA.ma gandeam la un moment dat ca poate acum se fixeaza.E posibil oare?Tu cand ai avut durerile astea?In a cata zi?
felicitari pt bebelul din burtica!!!! Cate IA ai facut?Povesteste-mi te rog un pic.Ce senzatii ai avut dupa Ia?cati foly ai avut?Eu ca niciodata am avut 3 luna asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

va pup si va urez succes fetelor!
Sabine draga mersi de sfat ,nu iau doar ma informez pana ajunge dr meu in tara ..sa stiu ce ma asteapta.D-ne da sa fii insarcinata si sa poti tine!
Ggsk felicitari! Ne dai detalii despre nr de spermatozoizi de la IA,cate IA-uri ai facut?ce stimulare ai facut?
Misu felicitari simulta sanaate!va asteptam cu vesti despre reusite
Peta cam mare perioada de abstunenta,dar e nevoie doar de 1
reusitele voastre ne dau si noua bucurioare
vad ca dupa o pauza vin vestle bune,pe banda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

ggsk felicitari! asta da surpriza dupa un test negativ!

frumos rezultat ai avut la beta!
sarcina usoara !

Mergi la inceput

Fetelor pe unde sunteti? Haideti la o barfa si la o mare.Intre timp mai si povestim.Cred ca ar trebui sa facem ca si luna trecuta, adica fiecare sa-si scrie simptomele in fiecare zi si sa specifice in a cata zi de la inseminare este.
Indi la prima inseminare sa sti ca am avut dureri de burta cum ai tu acum sau cum am avut si eu ieri, iar ovulul a fost fecundat dar nu in locul unde trebuia asa ca l-am eliminat. Deci ceva se intampla.Vom vedea insa daca este de bine sau de rau.
Luminita pe unde te-ai ascuns.Hai arata-te! Tu ai raspuns mai bine la closty decat la menopur.Luna viitoare ce vei lua?Dr ce zice?
Alla cum te simti?Tu ai facut IA cu cateva zile inaintea mea.
Noiin a cata zi esti?Numaram impreuna stiu ca si luna trecuta, acum impreuna si cu Alla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_alina spune:

Buna fetelor.Ma numesc Iulia si am facut inseminare asistita in decembrie 2008 pentru prima data si sunt fericita mamica a unei fetite acum de 2 luni.Vreau sa ajut pe cine are nevoie cu 2 fiole de puregon care expira pe 02-2011 plus alte medicamente necesare inseminarii.Fie ca dumnezeu sa va dea copii frumosi si sanatosi.Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabine

Fetelor pe unde sunteti? Haideti la o barfa si la o mare.Intre timp mai si povestim.Cred ca ar trebui sa facem ca si luna trecuta, adica fiecare sa-si scrie simptomele in fiecare zi si sa specifice in a cata zi de la inseminare este.
Indi la prima inseminare sa sti ca am avut dureri de burta cum ai tu acum sau cum am avut si eu ieri, iar ovulul a fost fecundat dar nu in locul unde trebuia asa ca l-am eliminat. Deci ceva se intampla.Vom vedea insa daca este de bine sau de rau.
Luminita pe unde te-ai ascuns.Hai arata-te! Tu ai raspuns mai bine la closty decat la menopur.Luna viitoare ce vei lua?Dr ce zice?
Alla cum te simti?Tu ai facut IA cu cateva zile inaintea mea.
Noiin a cata zi esti?Numaram impreuna stiu ca si luna trecuta, acum impreuna si cu Alla.

sabine, imi pare bine ca esti bine-sanatoasa, sunt pe-aici draga mea, ce sa fac, ma simt mai bine decat cm-ul trecut, cand dupa IA eram foarte tensionata.
de data asta dupa 14 zile de injectii cu menopur, fara rezultate spectacu;oase, am fost atat de fericita ca scap de injectii si de clinica, ca ma simt ca in vacanta!... ciudata reactie stiu..., dar omeneasca. In orice caz eu am prestat la indicatiile doctoritei, inainte si dupa ovulatie.
Foliculul care era de 14,3 mm si cel de 13,5mm disparusera peste week-end si in loc aparuse corp galben.. (??) A fost ceva foarte ciudat, oare sa elibereze ovocite la masurile astea...si nici nu facusem ovitrelle...in orice caz astea au fost evidentele medicale.

acum sunt in z5 de la presupusa ovulatie si in afara de faptul ca am ramas intepenita de spate (am eu niste probleme mai vechi care revin),nu am mare lucru. In z4, ieri, m-au durut un pic sanii dar atat azi am doar o jena minora.iau 4/zi utrogestan. TB a crescut asa: 36,69 a fost luni- in ziua cand s-a vazut corp galben la eco; 36,99, 36,88; 36,99; 37,08; si 36,99 azi.

Cam asta cu mine. Luna viitoare, voi folosi puregon- a zis dr. - sa vedem daca va fi caz de IA, nu mai zic nimic dinainte. In orice caz sabine, eu cred ca in cazul meu sansele sunt cam aceleasi si la iA si natural, cam asa mi-a dat de inteles si dr. Important este sa produc ceva ovule si sa fie de calitate si asta pare partea cea mai grea la mine.
te pupic si iti tin pumnii!!!

Mergi la inceput