INSEMINARE 46

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui misu_tl

Buna Dimineata
Dragele mele azi mi-am facut iar testul de sarcina si la 2 minute a aparut a doua liniuta s-a pronuntat vizibil. Imi este si frica sa ma bucur prea are din cauza pataniei de data trecuta cind dupa HCG mi-a venit rusinica. Am si eu citeva nelamuriri, si daca se poate va rog sa ma scoate-ti din ceata asta. Momentan nu am pe cine intreba deoarece doctorita nu este pina pe 14 octombrie in tara.
Eu i-au duphaston, e posibil ca el sa influenteze rezultatul testului de sarcina(Barza)? adica sa imi zica ca sunt si de fapt sa nu fiu insarcinata?
E concludent testul de sarcina facut la 1-2 zile intarziere de ciclu? Insemnarea de sarcina (pata de sange) trebuie neaparat sa apara? La mine in afara de faptul ca sint sanii putin tensionati , alte semne nu am! sau e prea devreme
Off o groaza de intrebari la care cred ca putea raspunde medicul meu, dar in lipsa lui ... sper sa nu raman doar cu intrebarile.
Va pup si va doresc ce imi doresc si mie, un bebe(chiar 2,3 pentru cine vrea mai multi :) ) sanatosi si frumosi!
Va pup!

Misu, felicitari!!!! Cumpara vreo trei teste si testeaza-te iarasi!!! .. O sa fie pozitive..:-))) In rest stai linistitta nu face efort, nu te panica! Noi iti tinem pumnii!!..

Peta, mult succes cu IA-ul!!!Sa se lase cu bebelus/bebelusa!

totte fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ggsk

fetelor, nu-mi place atmosfera asta... mai mult curaj! ca se poate!!!
eu va urmaresc de ceva timp, desi am preferat s-o fac din umbra, iar acum ca am reusit sa raman insarcinata prin IA nu pot trece mai departe la urmatorul capitol fara sa va dau putin curaj! si sa va spun ca se poate intampla cand nici nu te astepti...

ggsk, intoarce-te la noi :-)))!!! spune-ne povestea ta, cum a fost, daca ai avut simptome, cu cine ai facut IA?... e frumos ca ai intrat sa ne incurajezi!!!..Vrem mai mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

misu_tl, ggsk - fetelor felicitari, ce vesti bune
sa ne spuneti si noua povestea voastra, cum ati reusit... in sfarsit vesti bune!
multumesc tuturor pentru urari, ma duc maine la inseminare plina de sperante, luna asta trebuie sa reusesc!
ella, ce mai faci, cum te mai simti? restul fetelor care au fost la inseminare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Peta bafta multa maine. Merci de intrebare, am ceva dureri de burta , in principiu cam acum s-ar produce implantarea. In rest nu simt nimic dar desigur eu sper sa fie ceva...
Noi 2 la tine cum este?

Apropo de FIV: cine a zis ca e dureros? Eu am trecut printr-unul si sincer diferentele mi se par ca sunt: banii sunt mai multi, tratamentul hormonal mai puternic si oricum din cauza mizei esti cam cu capu' toata perioada. Dar dureros nu este, parol! Oricum nu veti ajunge acolo, inseminarea e ok, ne va aduce bb-ii!

Mergi la inceput

eu asa intelesesem, ca ai dureri destul de nasoale dupa ce iti extrag ovulele. Oricum, aveti dreptate, hai sa nu mai vorbim de FIV, fiindca noi o sa ramanem cu IA!
Voi ce ma sfatuiti? Acum sunt cam la 6-7 zile de abstinenta. Daca maine facem IA oare sa prestam in seara asta sau nu?

Mergi la inceput

Peta eu as tinde sa zic ca da. La 6-7 zile de abstinenta s-ar putea sa fie cam batrani gigeii si sa aveti pb cu mobilitatea lor.
Daca o faci azi, probabil veti avea nr mai mic dar mobilitate mai mare.
Ai cumva niste spermo facute dupa nr diferit de zile ca sa vezi cum variaza rezultatul? Poate te ajuta sa iei o hotarare.

Mergi la inceput

ella, la 6 zile de abstinenta avem o sermogr cu concentratie f mare, dar mobilitate cam proasta...la IA trecuta am avut 36 de ore de abstinenta si dupa prelucrare au ramas 60 de mil cu mobilitate buna...acum ar fi un interval de 12 ore, nu stiu ce sa zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Salutare fete dragi!
Ce bucurie ca au aparut doua gravidutze...vrem reteta fetelooooooooooor!Felicitari, sarcini usoare si bebelusi sanatosi va doresc!

N-am mai intrat in ultima perioada, pentru ca a decedat mama cumantului si am fost mai mult plecati cu pregatiri si toate cele...oricum, un cosmar...
Eu ce sa spun... nu am absolut nimic...nu simt nimic, sani fleasca, secretie abundenta cremoasa, am avut in primele zile de la IA ceva intepaturi in burtica.. in rest..ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat...habar n-am ce sa cred... azi sunt Z 7 de la IA si mai am de asteptat... abia de acum incepe sa-mi fie greu sa nu ma testez..oricum, nu voi face niciun test de pisu, doar cel de sange in Z11. Daca e ceva sa fie, va iesi. Luna trecuta am facut in Z10, si a iesit 1.07, un maaaaaaaaaaare nimic si m-am linistit.. cel putin stiu una buna, nu imi mai fac sperante ca la testele de pi...sa vedem.. Doamne ajuta!

Ella, tu cum esti iubita? Simti ceva p-acolo prin burtica?
E randul nostru sa ii uram multa bafta lui Peta :D trebuie sa fie bine de data asta! Draga Peta, eu as zice ca ar trebui sa prestezi cat mai curand... sa aiba timp sa se refaca pentru maine.. gigeii de 6-7 zile sa nu fie prea obositi....asa cred... mie doamna doctor mi-a spus ca si cu 24-36 de ore inainte de inseminare, pot presta... sper sa nu gresesc cu ceea ce am spus

Pupici tuturor! Weekend placut!

Mergi la inceput

Peta noua de multe ori Dracea ne zice sa prestam in seara dinainte de inseminare. Ce-i drept noi suntem in cu totul alt capitol la rezultatul spermogramei si poate la voi e altfel.

Noi2 ma bucur ca te "vad". Nu am nimic decat niste vagi dureri de burta. Am insa nervi, am avut o zi la job ..napsa rau
Ce grabita esti la teste. Eu mi le fac f tarziu, asta daca nu vine ciclu prin z16 de la inseminare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

nici nu stiti mult ma bucur sa citesc de fete gravide prin IA
ieri am fost intr-o stare de toto rahatul.. nu am fost intr-o asa depresie nici cand am vazut rezultatul beta..e drept ca am avut si o zi ingrozitoare la servici. imi cer mii de scuze pt faza cu demoralizatul

sunt la fel de nerabdatoare ca si voi sa alfu rezultatul tuturor fetelor inseminate si vreau sa aud numai de bine ca sa imi dea si mie putin curaj.

Mergi la inceput