Gravidutze si mamici de Cluj -137-

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

revin si eu pe-aci..
ce sa zic..Sper ca ce-a fost mai greu a trecut. am scapat de tuse, a slabit Stefanutul meu f mult, are 10,800 kg :(
de 2 zile nu mananca mai nimic.ieri dupa-amiaza a vomitat intr-una si scaune diareice, asa ca am ajuns la urgente..unde sa nu va povestesc ce era..plin..cu de toate..:(
e palid, n-are energie, e apatic..iesim afara si tre sa il ducem in brate, sau sta pe banca, la noi in brate.

cd m-am intristat eu mai tare si mi-am zis ca maine internare scrie pe noi, in seara asta, pe la 6, i-am trezit interesul pt mancare cu o punga de pufuleti.(in rest nu mancase toata ziua decat 2 biscuiti, cam 50 ml suc de mar si inca 50 ml ceai menta si juma de bol de compot de mar).
apoi peste vreo ora a mai mancat inca o jumatate de bol de compot si inca cativa pufuleti, a inceput sa imi faca mizerie cu pufuletii, sa ii marunteasca in manutele lui alea micute micute( ce m-am mai bucurat, ca in sfarsit face ceva, decat sa se mataie sau sa stea lungit cu degetelul in gura si atat :(

habar n-am cum va decurge ziua de maine..:(

in seara asta, in sfarsit dupa ce a mncat putinul acela de care va zic..a mers si s-a jucat ...sper sa fie un semn bun...
noapte buna si duminica frumoasa!

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

LA MULTI ANI, IRIS!!!

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

LA MULTI ANI IRIS!!! DELIA SI TATI SA VA BUCURATI DE PRINTESELE VOASTRE!!!

Nina, subscriu la ce a zis Diana. Asa se descarca si bebelusii de stresul acumulat peste zi. Legat de temperatura in casa, la noi sunt mereu 23 de grade ca suntem frigurosi rau.

Victo,un pt tizul nostru. Sper ca maine sa fie o zi buna pt voi, sa pape si sa se joace Stefanut.

Lili, multumi mult pt informatii. Suna interesant ce fac acolo copilasii. Ma consult cu hazbandul si poate venim si noi

Diana, am vazut-o in sfarsit pe Ana in parc. E o adevarata domnisoara deja, si e asa cuminte si delicata

Elenuta, cum mai esti ? Te mai doare burtica?Lasa ca daca il lasati pe Dragos la bunici te mai odihnesti si tu un pic

Gabi, insanatosire grabnica . Ceaiul de scai vanat e foarte eficient si a fost experimentat de noi cu succes. Poate ne vedem maine la concert desi cred ca va fi o nebunie.

In seara asta ne-am intalnit in Polus cu Ramonella si frumusica de Bea care nu se dadea dusa de la locul de joaca . Maine inainte de masa planuim o iesire in parcul mare sa vedem daca ne intalnim cu poneiul

O seara frumoasa in continuare

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Hallo
Victo, cred ca e semn bun ca a mincat pufuleti. Patrick cu un mar a spart gheata! Ne uitam la el si ne minunam cum poate minca marul cu o pofta, dupa ce nici macar laptele nu se mai numara printre mincarea lui favorita. A doua zi deja a inceput sa manince si altceva, cu teama la inceput, dar cind vedea ca nu il doare nu mai termina cu mincatul.
Noi sintem bine, daca e vreme bu a miine cred ca in parcul mare vom iesi si noi, dupa masa.

Ma pun la 2 episoade din Grey's Anatomy Aveam de gind sa calc o gramada mare, dar pas

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Spor la vizionat, Ioana! Eu sunt la zi cu episoadele

Paula, e bine ca a inceput sa manance, speram ca sunteti pe drumul cel bun.

Noapte buna

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!

Co mersi frumos,dar parca as prefera o gradinita in Manastur,mai aproape de noi.

Elenuta tare frumosi sunt copilasii tai!Si Iulia mi se pare ca seamana cu Dragos.Imi place sa-i privesc in poze,si mai ales imi place cat de gragastos e Dragos cu ea.

Paula multa sanatate lui fratelo!!!Sa-l internezi daca e musai,sa nu cumva sa fie deshidratat.Mie mi-au placut cei de la pedi2,mi-au pus-o pe picioare.

Gabi insanatosire grabnica!!!

Lily interesant programul de la gradi.Dar parca e prea departe pt noi...eu am o problema cu distantele...hihi..

Ani ce mult a crescut Stefi.Si imi place parul ei de mor!Si sotul a spus ca ce frumos parut avea.

Noi suntem bine,nu mai papam chiar asa de mult,dar papam bine zic eu.De 3 zile face pisu la olita,de fiecare data cand o pun eu.Nu se cere decat rar,dar de fiecare data cand ii schimb scutecul,face pisu la olita,deci cred ca suntem pe calea cea buna,si a prins ideea.Si vrea sa ii dau hartie si se sterge ea singurica.
Vineri i-am dus urina la Synevo,ca am zis ca niciodata nu i-am facut analiza la urina,ca n-am avut cum,daca facea numai in scutec.Analizele sunt gata doar o parte,dar i-a iesit densitatea mai mica decat normalu si ph-ul mai mare.Sper sa nu fie vreo infectie urinara...luni sau marti aflam...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ramo, dc e sa merg, al pedi 2 voi merge. sa vad maine cum va fi. oricum, si azi am zis ca la prima vomitatura sau diaree, mergem la spital. dar azi n-a mai facut nimic.

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

LA MULTI ANI, IRIS! SA CRESTI MARE SI SA LE ADUCI NUMAI BUCURII CELOR DRAGI AI TAI!

GABI - Si noi venim maine negresit la concert.Ne place tare mult "Ghita la portita" si "Zunea, zunea".

Va sarutam si ma bucur ca sunteti mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

of, Victo, ce rau imi pare de Stefan! E tare trist pt parinte cand se simte neputincios...Si noi am slabit mult, 1 kg ...mi-e si frica sa o mai cantaresc, in continuare mananca putin, desi are o stare generala f buna! Vesela si plina de energie. Recuperam noi, asa a fost si dupa enterocolita! Asa ca fruntea sus ca se reface puiul mic!

Andreea, poate ne vedem la concert! Noi maine mergem si pana la LUdus sa o aducem pe buni, ea va fi babysitter saptamana viitoare!

Ani, sa stii ca simt efectul ceaiului, parca parca e mai bine cu tusea!

Ramo, bravo pr progresele cu olita!

Alex, sa stii ca Sara a devenit fan sirop de brad!

Ioana, ce pofta mi-a facut de GRey's! Eu am vizionat si urmatoarele 2 serii...E printre preferatele mele. Imi mai placea Gilmore's.

Altfel, sint tare mandra de mamaruta mea, atata de frumos pronunta ea cuvintele, canta, danseaza, e afectoasa si plina de energie! That's my girl!!!

O seara frumoasa va doresc!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Buna seara si de la noi! Pai se pare ca e activitate pe aici la ora asta… si eu care imi faceam problem ca “navighez” de una singura!

Maria nu a fost ok astazi! Maraita, ii curge nasucul si cam tuseste…. Ufff! Intrarea asta in colectivitate se pare ca ne termina…. Cel mai mult probabil pe mine ca ma consum atat… deja ma apuca emotiile, grijile, temerile la primul hapciu sau la orice simpla tuse….. of, of, of nici nu stiu ce sa mai zic…

VICTO – tare rau imi pare de stefanut! Tinem pumnii sa fie totul bine sis a nu va interneze maine!

GABRIELA – hai ca sunteti pe drumul cel bun! Kg le pun repede inapoi dup ace incep sap ape… cu lapticul cum stati? Ati gasit bona???

ELENUTZA – ai doi copii minunati care m-au incantat la superlativ! Cel mai greu cred ca este cu relaxarea ta… iar poza asta m-a topit…. http://picasaweb.google.com/elenus82/PrimaLunaSeptembie#5390650526390224258

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput