Gravidutze si mamici de Cluj -137-

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

sal
TANIMI tare mult imi place numele tau,de unde provine?
CO ,ADRIANA cu siguranta voi apela la ajutorul vostru
GABI ce rau imi pare ca nu si face efectul siropul ,offfff :((
daca mai citesc mult ce scrii cred ca arunc anticonceptionalele asa un dor ma ia de inca un bb
MELI spor la treaba si tie si da sunt membru senior
ANCA felicitari pt cei 4 anisori si la cat mai multi
ELENA si eu zic ,mai lasa treaba si odihneste te ,iar daca ai timp treci la un masaj de relaxare o sa ti prinda tare bine
si chiar de ce nu se mai poate inca un bebe ?ce s a intamplat?
superba piticuta si Dragos desigur
ANA 3 bebei vrei?bravo ,adevarul e ca nimic nu te implineste mai mult ca si un copilash
OANA felicitari pt vorbareata

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

;http://scope.ro/detalii/infinity-studio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Salutare,

Anca Multi Ani inainte! si Aniversare placuta astazi, sigur convingeti o bunica sa-l intretina pe Stefan! baiatul mare si frumos!
Nina si noi aveam o repriza de plans seara de la 23-1 am, la noi era asociata de colici. A disparut de la sine pe la 3-4 luni. Poate fi o reactie de descarcare a tensiunii acumulata peste zi, stiu ca suna cam ciudat dar pt ei fiecare zi e o provocare plina de factori stresanti. Dupa tura de plans doarme bine? eventual poti incerca sa o scoti la plimbare, sa-i faci baita, etc.
Alex rectific imi doresc 3 copilasi, e adevarat ce am scris aseara, dar eram un pic sub imperiul gandurilor frumoase scrise de Gabi. Inca mi-e greu sa ma hotarasc pt bb2, asa ca proiectul bb3 e foarte departe.

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Merci fetelor de felicitari!
Elena ai niste copii absolut superbi, tare frumos vorbesti de ei
Dar de ce nu poti avea al treilea copil? Imi pare tare rau...
Nina cat timp are Iarina? Seamana a crize de colici ce povestesti tu acolo, si Diana pana la 3-4 luni a avut, de la 6 seara pana noaptea tarziu, la noi a functionat foarte bine siropelul Calma baby, a fost singurul care o calma.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

In primul rand urez La MUlti Ani frumoasei Iris!!!!Sa cresti mare, sanatoasa si sa o bucuri mult pe mami! Felicitari, Delia!!!

Sara e mai bine, tuseste mult mai putin, in schimb mananca f putin! Eu tusesc rau, asta este...
EEe, pai daca pot contribui la sporirea natalitatii, promit sa revin cu povestiri despre burtica si bebe mic!

Elena, tu vrei bataita? Mai potoleste-te cu lucrul si mai si odihneste-te! Ma topesc de fiecare data pozele voastre!

Anca, felicitari pt aniversare! Ma bucur ca Stefan s-a acomodat frumos, lasa-i suzeta, e normal sa se ataseze acum de ceva drag!

Oana, ce ma bucur ca voi sunteti bine!

Alex, sa stii ca Sarei i-a facut f bine siropul, cred ca merge mai bine pe tuse productiva! Eu acum beau ceai de scai vanat, ca am inteles ca ala merge bine pe tuse seaca!

Fug sa termin curatenia ca vin copiii acasa! Mergeti maine la concert? Sara e fan GHita si UNu, Doi si...

Weekend frumos tuturor!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Diana, cred ca tare frumos ar fi cu 3 copilasi, intr-adevar e cea mai mare realizare a vietii noastre!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

La multi ani Iris!!!Sa fi sanatoasa si sa cresti mare!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

LA MULTI ANI, IRIS!!!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS....

Mergi la inceput

GABI bine ca macar Sara nu mai tuseste ,maine avem un botez asa ca sigur nu ajungem la concert :(
spor la treaba darrrrr ai grija
ANA succes atunci la bb 2

Mergi la inceput

LA MULTI ANISORI IRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

La multi ani Iris!

kitzy deja al doilea canin? Ati scapat de jumate Merci mult de raspunsurile de la subiectul miserici, nu mai intru acum si-acolo sa raspund.

elenuta frumoase poze.Ai niste copii tare frumosi.

Nina si eu cred ca is colici care trec sau nu cu siropele.Sa aveti rabdare ca trec

Despre clubul juniorilor sunt cateva informatii aici http://scoalainternationala.ro/Detaliu.aspx?t=cluburileoferite&eID=348&Node=41.
Cica pot fi maxim 10 copii in grupa, dar zicea educatoarea ca accepta 12-15 si daca is f multi se fac 2 grupe.Joi au fost 10 copilasi.Si apropo de varsta, a zis educatoarea ca maxim 2 ani jumate sa aiba copiii, desi pe site scrie 3 ani.Nu am inteles de ce.
Activitatile se desfasoara asa:
-daca e timp frumos se sta de la 17:30 la 18 in curtea gradinitei.(Julia a descoperit un tobogan numai bun pt ea, ca cele din parcurile de cartier nu-i plac )
-apoi se intra inauntru; copilasii si parintii in papucei de interior sau sosete
-cateva minute e program de voie cand copilasii studiaza toate jucariile, se joaca intre ei (depinde de varsta )
-apoi se strang in cerc pe pernite si educatoarea are un cantecel de bun venit in care se rosteste numele fiecarui copilas, apoi activitati de genul: sus mainile, unde e nasul, etc, canta cantecele, se danseaza alunelu, se face trenuletul, etc
-apoi iar se mai joaca copiii cu ce vor ei
-si catre sfarsit mai este o activitate gen pictat cu manutele, joaca cu plastelina, lipit hartiute pe foaie.In vara s-au jucat si cu apa afara
-si la sfarsit copilasii primesc buline pt ca au fost cuminti
Toate activitatile astea se desfasoara sub stricta supraveghere a parintilor Cei mai mici au mai multa nevoie de atentie, cei mai marisori mai putina, stiti si voi .
Costul este de 130 pe luna (sper ca nu e problema ca trec pretul aici).

Mie imi place ideea clubului pt ca vreau sa o obisnuiesc pe Julia sa se joace intre copii, mai tarziu sa se joace cu ei, sa raspunda la comenzile educatoarei, nu numai ale mele, se joaca si cu jucarii noi pt ea.
Sper ca se intelege ideea din ce am scris ca-s tare obosita ca in ultima vreme ma culc tarziu noaptea ca stau sa-mi recuperez pozele si numai atunci am liniste Sa va faceti backup-uri ca altfel dureaza tare mult (de fapt le-am recuperat, dar acum stau si le redenumesc cu titlul original )

Weekend placut

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput