Gravidutze si mamici de Cluj -137-

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

legat de filme... eu sunt mare fan "desperate housewives" si nu ratez nici un episod! ador filmul asta....

o seara placuta la toata lumea! ne vedem maine prin polus sau cel putin asa speram!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Oana, si acela e pe lista mea...dar marturisesc ca am cam ratat episoade in ultima vreme!Sanatate Mariei si sa speram ca e ceva minor! Din pacate, nu am gasit inca bona!

Si pt ca m-am simtit tare vinovata fata de fetele mele, am pus poze noi cu burtica de Emma Sofia si printesa Sara Ioana!

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

oauuu, ce activitate la ora asta!!!

noi ne pregatim sa iesim in midi, e ceva drum&base, hihi, piti la socrii.va doresc o noapte usoara si sanatate multa bolnaviorilor!

Iris la multi-multi anisori!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Acestea fiind spuse, ma retrag glorios spre somn! Putem face un cor al cantaretilor tusitori, familia noastra! Sper sa ma ierte Emma pt cat o zdruncin de cateva zile!Mi-a mai revenit si mie moralul cand o vad pe Sara asa vesela!

Meli, ce va invidiez pt iesirile voastre! Noi parca suntem pensionari! Dar iau masuri cand vine soacra si ii scot fiul in oras! Poate la un film ca de club nu ma tin bateriile!

Somn usor!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Buna tuturor!

Ioana Multumesc pt sfatul cu cele 10 mesaje. Am sa ma straduiesc sa le trimit cat de repede dar nu promit pt ca nu prea am timp. Spor la bb 2 Si eu abia astept sa avem unda verde sa incepem iar munca pt BB1

Gabi stiu ca pt tuse e foarte buna ridichea neagra. Nu stiu daca se gaseste acum dar stiu ca e foarte buna si se scobeste in mijloc, sa pune zahar si se lasa de seara pana dimineata. Ai mai putea sa incerci sa storci vreo 3 lamai si sa pui 9 lingurite de miere si sa bei. Insanatosire grabnica

Nina Eu nu m-as sytresa prea tare legat de Dr Vasilescu si recomandarile ei. Eu sunt kinetoterapeut si am avut destul de multi copii pe care dansa i-a diagnosticat aiurea. Daca totusi vor aparea probleme mai tarziu si te pot ajuta o voi face cu tot dragul. Am un cabinet de kinetoterapie si masaj in piata Mihai Viteazu unde lucrez la recuperarea mersului la piticii cu probleme. Oricare din voi are nevoie de ajutor il ofer cu drag. Din pacate nu stiu sa iti recomand un pediatru ortoped bun.

Victo Iti tin piumnii sa fie bine!

Elenutza Multa sanatate si ai grija de tine!

Am vazut ca era o discuti ulei de parafina versus ulei de ricin. Eu stiu ca uleiul de parafina e bun in constipatie inclusiv in timpul sarcinii pt ca nu trece de placenta si nu alecteaza bebeii.
Imi e tare greu sa va retin numele la toate dar in timp am sa ma obijnuiesc asa ca DACA CUMVA AM BOTEZAT PE CAREVA SAU AM RASPUNS ALTCUIVA VA ROG SA MA SCUZATI. m-AM UITAT LA POZE SI AVETI NISTE COPII MINUNATI. fELICITARI LA TOATA LUMEA!!!
Abia astept sa va pot da si eu niste vesti bune. Deocamdata am terminat de luat Duphaston si astept sa vina CM ca sa pot face analizele hormonale in ziua 3. In functie de rezultate vom vedea ce e de facut.
Duminica placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui OanaAlina
ELENUTZA – ai doi copii minunati care m-au incantat la superlativ! Cel mai greu cred ca este cu relaxarea ta… iar poza asta m-a topit…. http://picasaweb.google.com/elenus82/PrimaLunaSeptembie#5390650526390224258

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra

daaa...si pe mine...o dulceata...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Eladeea, am vazut pozele noi! Ce relaxant e cu copiii in vacanta, la munte sau la mare, fata de oras. Si ce relaxant e cu ei acasa daca mergem intr-o excursie urbana!

GAbi, ma bucur ca si sinteti bine! Ati hotarit, nu mai mergeti la gradi?
Eu la Grey ma uit la seria noua, care ruleaza acumn SUA, de pe net extrasa

Victo. cum e Stefan? VA pune repede inapoi, Patrick ma sperie cit de bine maninca de vreo 2 sapamini!

Va pup

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

Salutare
va pupam pe toate am intrat sa va spun ca procesul s a terminat .gata . Noi suntem bine ne jucam toata ziua si invatam multe lucruri noi.
Sanatate multa bolnaviorilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Magduta . Bine ca s-a terminat, stii vorba aia:orice sut in fund e un pas inainte. Acum te poti concentra linistita pe cariera si mamicit

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdutza24

Salutare
va pupam pe toate am intrat sa va spun ca procesul s a terminat .gata . Noi suntem bine ne jucam toata ziua si invatam multe lucruri noi.
Sanatate multa bolnaviorilor.

magda si victoras ( 31.03.2008) Victor si mami http://community.webshots.com/user/magdutza24

ma bucur ca ai scapat si de stresul asta... de acum sa-ti vezi de viata...ca ai de ce sa fii fericita si implinita...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput