Gravidutze si mamici de Cluj -137-
Raspunsuri - Pagina 14
Gabriela77 spune:
Andreea, multumesc mult, as aprecia daca ai vorbi cu doamna, asa cu recomandare, as fi infinit mai linistita!
Si la noi e vorba tot de o situatie provizorie de maxim 2-3 luni pana intru in prenatal, dar tare m-ar ajuta si dupa o tanti eventual cu jumate de norma. Multumesc inca o data si astept vesti!
P.S. Si eu am lucrat la ARDAF!
, ce-i drept pt o perioada scurta de timp.
Meli, bine ca ati scapat de febra, asta era grav, sunt sigura de investigat ai investigat-o pe piti, draga de ea...Cu cearcanele, nu stiu ce sa zic,aici chiar nu ma pricep.
Ti-am trimis PM in legatura cu tipa.
Eu iau Stodal si remedii naturalem, dar nu par sa aiba efect. Oricum, atat de putin timp am pt mine, din pacate. Sunt epuizata si stresata, mi-e mila doar de bb mic, ca el nu ar trebui sa fie afectat de toate astea.
Co, ma bucur de vestile voastre bune! Sa o tineti tot asa!
Sara mananca foarte prost si asta ma omoara, nu mai am curajul sa o cantaresc, la lapte a renunat de ceva vreme...se comporta ciudat, face numai prostioare, nu vrea sa stea decat cu mine, mi se rupe sufletul cand o vad asa. O sa treaca pana la urma toate!
Sanatate bolnaviorilor, salutari tuturor si o zi frumoasa!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
22 +
mami_alexia spune:
Gabi, multa sanatate si spor la cautat bona
Co, merge cautatul...ma tot agit, doar ca deocamdata fara spor.
Off-topic: aveti cumva cunostinte despre vreun birou BIT DEFENDER (sau SOFTWIN cum se cheama de fapt firma) in Cluj? (am gasit un post la ei insa nu reusesc sa gasesc locatia)
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
mami_alexia spune:
LA MULTI ANI, MIHAI!!!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
ALEX29 spune:
LA MULTI ANI MIHAI 

ADRIANA nu stiu pe nimeni in domeniu:(
sa ti dau o veste :s ar putea ,nu i nimic sigur inca , in 6 luni un f bun prieten de al nostru sa si deschida o gradi si cu siguranta vom apela la ajutorul tau ,proiectul era pt anul asta dar cu criza asta s a amanat :(
GABI sa stii ca nici Tiadris din pacate nu mai papa asa bine :( cred ca iarasi o sa i reduc cantitatea de lapte sa vad ce mai face atunci :)
sanatate multa
iar legat de comportamentul strunfuletului Sara doar stii ca te inteleg
si apropo ultima stire:domnisoara mea a inceput sa scuipe
,mi a spus educatoarea ei ca a vazut un baiat ce manca seminte si scuipa si uite ca a prins si ea gestul 
CO esti tare norocoasa cu piticuta ta ca i asa cumintica 
ANDREEA cand ai timp sa mi trim pozele pe mail 
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
;http://scope.ro/detalii/infinity-studio
mami_alexia spune:
Alex, sa ma tii te rog la curent, poate pot sa dau o mana de ajutor
. Cat despre noua activitate a lui Tiadris
, cred ca o sa o faca o perioada pana o sa vada ca nu mai e interesant.
MAMI(Adriana) &
ABSOLVENTE!!!!
bex spune:
Alex, puiule, daca e de ne bagat la proiecte de gradi si eu ma ofer! Daca are nevoie de suport de natura curriculara, psiho-pedagogica etc;)
Gabi sunt tare trista pentru voi...nici nu am cuvinte! Poate ideea Andreei e solutia!
Meli, sper sa nu fie nimic grav cu puiul mic, va tinem pumnii pentru aflarea unui dignostic bun!
Adriana...deci nu sta cautarea in loc
Succes!
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
kitzy spune:
Hellooooooo!
Avem un canin! Avem un canin! ![]()
Vai, ca si pana o sa iasa toti.........
Uai, ce ceata a fost azi pe aici....pana la 12 o ceata s-o tai cu cutitul, am infofolit-o pe Diana si cu caciulita, si baticut la gat si pe la 12 cand a iesit soarele s-a facut o caldura, de nu mai stiai ce sa mai dai jos ![]()
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
mami_alexia spune:
Co, merci, nu sta in loc, nici vorba. Numai asta fac toata ziua, parca-s setata
MAMI(Adriana) &
ABSOLVENTE!!!!
mami_alexia spune:
Felicitari pentru canin, Raluca!!! Asa am facut si eu cu Alexia azi, atat am imbracat-o si pe la 13 era groaznic de cald!
MAMI(Adriana) &
ABSOLVENTE!!!!
puisorul spune:
Alex, Co, Andreea, multumesc pt sugestii. Mi-ati dat idei delicioase 
Gabi, normal ca e mofturoasa biata Sara. Si cu greutatea nu te stresa ca dupa ce se face bine va pune repede la loc 
Raluca, bine ca ati scapat de unul, mai aveti doar trei
. Si la Stefi i-au iesit caninii superiori dar tare incet cresc.
Adriana, nu am auzit de firma asta. Bit Defender nu e un antivirus?
Alina, poate daca mananci tu alimente laxative se regleaza si burtica Alexandrei. Altceva nu stiu ce sa iti zic ca noi nu am avut problema asta 
Ce zi superba a fost azi
. Inainte de masa am fost la plimbare in centru si prin Parcul mare iar dupamiaza in Babes unde din nou a plans Stefi dupa tricicleta asa ca maine neaparat mergem la shopping.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele