Gravidutze si mamici de Cluj -137-
Raspunsuri - Pagina 15
Lilly79 spune:
kitzy felicitari pt canin
Inca 3 si gata
Si la noi vor urma caninii, dar peste vreo 2 luni daca dureaza ca la masele.
gabriela multa sanatate Sarei, tie si lui bebe mic.Spor la cautat bona.
Asa emotii am de pe-acuma pt la anul cu intrarea Juliei in colectivitate.Daca va fi si la noi cu multe raceli si boli, va trebui sa gasim o alternativa gradinitei.Pana atunci mai avem 6 luni, deci trebuie sa ma relaxez si sa vad cum va fi atunci.
adriana uite-aici ce-am gasit pe net http://www.totalfirme.com/347280/SOFTWIN_SRL Asta cautai?
Noi am reinceput sa mergem de 2 ori pe saptamana la clubul juniorilor.Si din 10 copii Julia e singura care se plimba prin sala cand ceilalti stau cuminti pe pernite si asculta cantecele.Ii place sa se joace cu jucarii noi, cu plastilina. Astazi a pictat cu manutele.Asta nu prea i-a placut ca s-a murdarit ![]()
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
mami_alexia spune:
Merci, Lili
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
adab spune:
Elena, ulei de parafina, gasesti la farmacie, luat dimin. pe stomacul gol , o linguritza, doua. Mult succes!
OanaAlina spune:
LA MULTI ANI MIHAI! Sa le aduci parintilor numai bucurii!
GABRIELA – imi pare tare rau de vestile nu prea bune de la voi! m-a intrebat sorina zilele astea de voi! sanatate multa si Sarei si tie si puiutului mic! Eu cred ca asa zisele prostioare ale sarei se datoreaza faptului ca sta tot timpul in casa si nu sufficient loc de desfasurare si consumat energie! Cred ca dup ace va fi mai bine si veti putea iesi afara va fi cu siguranta multa mai bine!
ALEX– cu siguranta ca asta este o perioada “mai altfel” care va trece repede insa cred ca trebuie rabdare si multe explicatii! Ufff! Hai ca tinem pumnii!
DARIANDRA – hai ca m-ai zapacit acum cu sufleu de dovlecel sau conopida la cuptor. Daca se poate, te rog mult sa scrii retetele aici! Multumesc!
BEX – te rog sa imi spui reteta de paste cu ton! Uau ce pofta mi-ai facut! Felicitari pentru Carina! Cred ca este un exemplu de cumintenie pe la gradi!
Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)
Gabriela77 spune:
Lilly, felicitari pt Julia care a intrat deja in clubul juniorilor! E vorba de Happy Kids?
Oana, am vrut si eu sa mai vb cu Sorina, dar sincer, nici nu stiam ce sa-i mai spun, asa ca o las pe luni cand merg impreuna cu C sa vorbim. Pana atunci luam decizia finala, dar mai mult ca sigur ca nu continuam gradinita!Asa e cu Sara, faptul ca sta mult in casa si nu se simte bine sunt suficiente motive sa se poarte cam aiurea, eu insa o inteleg si o iubesc!
Ma bucur ca la voi nu sunt probleme majore si va bucurati de etapa gradi!
Alex, 
pt siropel, e f f bun!
Sara numai cu mine mai vrea sa stea, si eu maine merg la serviciu, cred ca va fi prapad, ramane cu unchiul! L_a imbolnavit si pe el saracul! Toti suntem virusati!Eu tusesc din toate incheieturile!
Adrianace proiect interesat ai avut si pe deasupra si bine documentat
. Asteptam cu interes noul proiect al prietenilor Alexandrei!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
22 +
anamica spune:
Hello,
La multi Ani Mihai!
Gabi draga incearca ceai de cimbrisor de baut si abureala(1 l apa si 6 lingurite cimbrisor) in care sa pui si 1 lingura de sare. E un fel de varianta babeasca a aerosolilor dar la noi a functionat de fiecare data si trebuie sa stai prin prejma vasului in care clocoteste ceiutul. Si cred ca ai putea incerca Sinupret- e un secretolitic natural insa totusi ar trebui verificat cu prospectul. Sanatate multa si va tin pumnii sa treaca usor ziua de maine pt amandoua!
Lilly unde mergeti la clubul Juniorilor, ne intereseaza si pe noi!
Nico merci de info cu circul, daca mai raman pana in week-end nu-i ratam!
Nina ma bucur sa vad ca ai intrat la mamici - bine ai venit! Nu pot sa cred ce problema ti-a facut bila, bine ca a trecut si esti bine! Pupicuti la Iarina cea Frumoasa!
Adriana merci de link, e mai bine de cand o culca tati, adoarme infinit mai repede decat cu mine, se trezeste doar o data pe noapte! sper sa o tina!
Ramo foarte interesant subiect ai deschis si de maxima actualitate pt mine! Bravos ce crestere spectaculoasa la domnisoara Bea!
Salutam si gradinarii constinciosi si micutii dintosi si va zicem noapte buna!
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
antoni spune:
cineva?eu sunt tare somnoroasa!
ma pregatesc de cabi...
Ada-nu ulei de ricin se da in constipatie?eu asa stiu, poate nu stiu bine.imi venea sa mor cand am citit, cat am putut sa fiu de batuta in cap ca nu m-am gandit.si noi ne confruntam mai nou cu constipatia,foarte nasol
mersi mult!incercam si asta!
Mihai, La multi-multi anisori!!!
Gaby-oare cum sunteti?poate totuisi mai bine?
sa aveti o zi frumoasa, ca inca putin si e weeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
Meli+
Timea-Larisa
antoni spune:
Alex-tot mi se parea ceva ciudat la tine, acum mi-am dat seama, esti membru senior, s-au schimbat stelutele, hihi, ca si la Gaby
Ce face scuipatoarea noastra?![]()
Gabriela77 spune:
Neata si de la noi!
Eu sint la serviciu azi, prima sapt de concediu medical a expirat si nu am indraznit sa prelungesc, si asa dir de RU a fost cam sarcastic...da, e tot ce-mi lipsea...Asa ca azi e Sara cu unchiul pe care l-a racit bocna.
Ea insa e mai bine, multumim Meli de intrebare
, sper ca si voi! Tare m-as necaji sa nu fie asa!
Eu insa sint parca mai rau, tusea e din ce in ce mai suparatoare cu toate siropurile si ceaiurile din lume, azi noapte am dormit in camera Sarei ca am tusit continuu. Cat de bine o fi asta si pt bebe, ca e si seaca rau tusea...
Altfel, bine ca vine weekendul si stau cu pisicuta, ea tuseste mai putin, dar tot nu mananca.
Astept sa rasara soarele si la noi pe strada!
Va doresc o zi frumoasa-frumoasa!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
22 +
tanimi spune:
Gaby, pentru tuse sotul meu mai bea ceai de ceapa (asa, ca leac babesc).
Diana, ma bucur ca Ana e mai bine cu programul de noapte. Eu o culc inca tot cu noi in camera si parca nu am curaj sa o culc in camera ei - mi se pare ca e prea departe de mine si nu ma lasa inima.
Am fost ieri la Dr Vasilescu si ne-a zis ca e ok, nu mi-a zis explicit ca e grasuta , dar mi-a zis ca atunci cand diversific sa nu ii dau biscuite, branza doar degresata si sa incerc sa o "mobilizez sa se agite mai mult" (vezi doamne sa faca miscare fata). Si sotul i-a spus mai in gluma ca acuma inca nu o scoatem la alergat
.
Va pupam si va dorim o zi frumoasa, senina si calduroasa
Nina si Iarina