Gravidutze si mamici de Cluj -137-
Raspunsuri - Pagina 13
Ioana13 spune:
Tanimi, lasa-i pe Vasilesti, ei sint grasi de numa si nu fac cura de slabire, dar ii pun pe bb-lasi sa faca! Si noua ne-au spus la fel, sa nu ii mai dau lapte! Sa bea ei apa cind le e foame!
Acum PAtrick e o mindrete de baiat, bine dezvoltat, dar nu gras!
Eu am fost la Vasilescu jr si mi-a spus ca are probleme Patrick, nu am crezut, datorita faptului ca mi s-a parut fara experienta, asa ca am fost la dr Dudea la ecograf, are cabinet particular pe Calea Floresti nr 1 sau 2. Si am fost si la prof Lupea acasa, iar el m-a asigurat ca e bine.
Eu zic sa nu te bazezi pe ce zice Vasilescu jr, eventual daca zice D-na ca e bine, daca se uita atent! ... sa nu te bazezi exclusiv pe junior.
Cred ca pe fetele vechi le-am plictisit cu povestea asta!![]()
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
elenuta23 spune:
saluatre
ada te rog mai imi spui ce ulei ai luat cand era Sara mica pt burtica???? sa poata faca kk?????

alinavad ca si voi aveti probleme cu kk 

offf saracutele de ele, si noi de pe la 7 avem programa pana la 10 de
si chinuit pana face ceva fff putin 
nina draga nu te stresa din cauza asta, fiecare copilas are ritmul lui de crestere , parerea mea e ca e fff bine nu e grasa delocc
noi avem cam 4,500kg si avem 3 saptamani si nu mi se pare a fi grasuna 
deja suntem la a 3 noapte de somn fara laptic la Dragos, de cand nu ii maidau noaptea lapte doarme pana la 10
, deci laptele il facea sa se trezeasca mult mai devreme,intr-adevar pe la 5 a venit la noi in pat tiptil si imi soptea la ureche sa ii fac laptele
, am crezut ca il papa tot, insa i-am explicat ca nu va primi , a stat vreo 10 minute apoi a spus ca merge la el in pat sa doarma
va trimit o raza de soare de la Floresti ![]()

Elena , mamica lui Dragos Stefan
(9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
tanimi spune:
Elena, Alina nu ati incercat sa papati voi niste fructe? Poate le ajuta pe mamarutze sa nu se mai necajeasca atat.
ALEX29 spune:
neata si o zi minunata 
ANI idei pt masa de seara :
paine in ou cu laptic
paine cu crema de branza -philadelphia si sunca de pui
cremvusti
budinca de orez
cartofi copti cu smantana
scriu mai tarziu ce mi mai amintesc 

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
;http://scope.ro/detalii/infinity-studio
Gabriela77 spune:
BUna dimineata si de la noi!!!
In primul rand, uram La Multi Ani prietenul nostru drag de joaca: MIhai!!!!
La Multi Ani, Mihai! Sa cresti mare, sanatos! Felicitari mami si tati pt puiul mic!
Altfel, noi ne-am mai linistit dupa vizita la nenea dr, care ne-a confirmat ca nu e nimic pulmonar, parca aerosolii cu adrenalina au facut mult bine, tusea nu mai e asa uscata, dar tot e si abia doarme Sara!
Altfel, eu tusesc rau, ma doare burta si ligamentele...nu ma simt bine deloc, C e si el bolnav. Nervii incep sa cedeze, Sara nu mai conteneste cu prostiile, o inteleg insa si ma straduiesc sa fac fata!
La gradinita nu as mai vrea sa ne intoarcem, dar nici nu am gasit inca alta solutie, suntem in cautare de bona.
MUlta sanatate bolnaviorilor si o zi minunata tuturor!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
22 +
antoni spune:
Gaby-n-a fost om pana la urma cu tipa, asa-i?offf, imi pare rau...ai grija de tine, macar ceva siropel natural ar trebui sa iei pt tuse, nu-i bine sa-ti fortezi burtica.sanatate multa!
legat de Vasilescu mi se pare ca e depasita, noi cand am fost a zis ca e grasa si s-o pun la regim, fara carne deloc, mai mult fructe si legume si fara lapte?hm?e nebuna?sub un an fara lapte? atunci m-am lecuit,hihi.
noi avem niste pete maronii in jurul ochilor, nu inteleg ce poate fi, azi se vede mai tare decat ieri, am dus kk la analize, poate-s viermisiori...nu prea cred.si eu ca si Gaby, simt ca o iau razna, a fost prea mult, si parca nu se mai termina..
RAMONELLA spune:
La multi ani Mihai!!!Sa fi sanatos si sa cresti mare!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata
dariandra spune:
Buna ziua si de la noi, fetelor!
MELI - Spun si eu, nu i-ai facut o analiza de urina?Sa nu fie ceva la ficat (nu as vrea sa te sperii Doamne fereste, dar eu as incerca).
ELENA - Mie medicul Dariei mi-a recomandat ulei de masline in cazul constipatiei.
GABI - In cazul in care incepeam serviciul, as fi apelat la o fosta colega de la Ardaf (de fapt ea se ocupa de arhiva, secretariat...), sa stea cu Daria.Este singura persoana in care as fi avut incredere totala; este o doamna la 58 de ani, vorbeste foarte frumos, este calma si foarte atasata de copii.Daca doresti, pot s-o intreb daca te poate ajuta pana intri in prenatal.Si la mine era vorba sa stea cu Daria atunci cand nu veneau ai mei cu schimbul.
dariandra spune:
ANI - variante pentru cina:
- papanasi fierti
- sufleu de dovlecel sau conopida la cuptor
- iaurtel cu branza de vaci si miere de albine,
- gris cu lapte,
- banana cu iaurt sau branza de vaci
bex spune:
Salut, fetelor!
Gabi, ma bucur ca Sara e bine, dar imi pare rau ca nu esti tu bine...Sper sa se termine curand cu astea...Ideea Andreei e salutara de a vorbi cu cineva cunoscut de ea, eu una as avea incredere, la cat e de exigenta Andreea
Fetelor, Andreea, Daria...aici peste drum si nu ne vedem veci, din pacate eu am enorm de scis si profiot cat doarme Carina sa mai lucrez, iar pe al 5 cand se trezeste, mananca si cand vine tati iesim cu el, dar tre sa ne vedem si noi
Ani, uite eu nu stiam de miere, ca nu sunt mare consumatoare, dar bine ca ne-ai zis! Seara Carina manaca destul de consistent...gen paste cu ton, cartofi copti, mancare cu orez (diverse, gen chinezarie, pilaf etc)eu nu ii fac si papa pe baza de lapte ca ea bea si lapte seara si prefer sa manance din alta gama. sunt seri cand manaca si painica cu branza philadelphia sau pui in paine araba cu ceva legume, din astea, cam ce facem si pentru noi.
Ioana chiar ca bine dezvoltat e P, fara sa fie grasut!
de la noi sa transmiti, te rog!
Adriana cum mai merge cautatul de job? Pupic puiului cretulin!
Ramo azi am descoperit ca am o cunostinta care lucreaza la o grdai de stat, doar ca e in zona Andrei Muresanu, daca vrei detalii, pot sa aflu, se numeste gradinta Mamaruta:)
Despre noi, numai de bine la gradi, Carina invata tot felul de chestii, fredoneaza intruna cantecele, jocuri etc si parca e mai docila si acasa. Tare bine e deocamdata!
si sa nu uit,
La multi ani, Mihai, frumuselule!
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)