Gravidutze si mamici de Cluj -137-

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Tanimi, bine ai venit printre noi!!!

Ca sa fiti informate la zi, va anunt ca nici luna asta nu sunt gravi. Ieri am fost la vecina care are fetita de 1 saptamina, si cind am vazut-o asa mica si linistita, mi-a venit de-adevaratelea sa mai am si eu un bb mic-mic.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

bravo, bravo...se pare ca e molipsitoare chestia asta cu 'vazutu' de bb mic...poi atunci suntem mai multe care aspiram deocamdata la statutu de mami de bb2... ce bine ca ne inmultim!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Azi mergem la control la ortopedie; am fost acu 6 saptamani la dr Dana Vasilescu. Nu i s-a parut ei in regula ceva si ne-a recomandat un ecograf (la dr Dan Vasilescu). In urma ecografului mi-a spus ca fetita e in grafic, dar la limita inferioara si ca 6 saptamani sa ii pun 2 scutecele si sa o purtam in marsupiu. In plus a zis ca Iarina e cam grasa si ca ar trebui sa ii scot masa de noapte, sa ii dau ceai sau chiar apa. Ieri vorbeam cu o prietena care fusese la ea si i-a spus exact acelasi lucru - acu' nu mai stiu ce sa cred.
Stiti un alt ortoped pediatru la care as putea merge? Voi la cine ati fost?

Nina si Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

neata si de la noi
ce mult ati scris fetelor
bine ati venit Tinimi si Karin!

Mami de Giulia-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Nina, eu am fost la pediatrie pe Motilor, cu trimitere de la dr de familie. Asta cu copiii grasuti am mai auzit-o. Cate kilograme are?

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata

Andreea, reteta e super simpla. Paste integrale fierte, peste ele pun lapte si o lingurita de miere. Cred ca stiati dar mierea pusa in lichide care au peste 40 de grade C se descompune in ceva produsi toxici. Deci mierea se pune doar in lichide caldute.

Victo, cum a dormit Stefanut? Poate il ajuta un pic de regim si fara lapte sau lapte delactozat

Nina, Vasilescu are o obsesie cu greutatea copiilor. Daca fetita e in graficele de crestere nu iti fa probleme. Eu am fost la dr. Dan Cosma care lucreaza cu ea si la Ortopedie infantila pe Motilor la dr. Gocan.

Ioana, las ca poate vine luna viitoare

Deci nu uitati, astept idei pt masa de seara. Stefi azi va manca asa: o banana, un ou fiert cu paine si cascaval, supa crema de linte, spaghete integrale cu sos de rosii si carne de vita, iar de cina habar nu am inca. Rectific: as vrea sa manance asa

Noi plecam imediat la hoinareala prin centru ca pare vreme tare frumoasa afara

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Adriana, avea 5,200 kg la 2 luni. Voi ati fost la un dr anume la pediatrie?

Mergi la inceput

Ani, draga mea, tu stai in Floresti? Poate la tine e frumos, insa in Cluj, sau cel putin in Marasti unde stau eu, e o ceata de zici ca imediat se face seara. Sotul meu a plecat azi la Alba si mi-a zis ca de cum a inceput sa urce Feleacul e un soare ... asa ca ... hai in Cluj si adu si soarele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Nina, noi nu am fost la un dr anume fiindca nu stiam pe nimeni (nefiind originara din Cluj). Eu dupa grafic vad ca la 2 luni ar trebui sa aiba 4,900. Asa ca nu e departe deloc. Nu mai stiu cat avea la 2 luni, dar stiu sigur ca la 4 luni, Alexia avea 7,800. Si cata lume mi-a zis ca nu-i bine ca-i asa grasa, ca nu va mai slabi...si asa a slabit (dupa o enetrocolita)!!!
Stai in Marasti? In ce zona? (noi stam in zona Expo)

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Stau langa Kaufland, langa scoala de langa Kaufland mai bine zis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Salut.
Noh bine cand intru si eu incepe bubulina sa planga.
Cu nasucul...i-am pus si ser fiziologic si apa de mare si apoi pompita si niciun rezultat. rar de tot iese ceva. ma enerveaza de nu mai pot ca ii fornaie la saracuta nasucul. mai inainte a bagat niste urlete pentru un amarat de kk. of biata de ea.
ies ca face scandal. pupici

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina, mami de Alexandra

Mergi la inceput