Gravidutze si mamici de Cluj -137-
Raspunsuri - Pagina 11
OanaAlina spune:
Buna seara si de la noi!
Adriana – tare m-am distrat in seara asta cu dialogul vostru… te miri ce mai inventeaza galustele noastre! Si asta e numai inceputul!
Elenutza – ce repede a trecut timpul! Parca acum tot eram pe punctual de a da startul la majorete si acum aveti deja 3 saptamani! Multi inainte!
Nico – pai voi aveti un adevarat cowboy in familie! Cred ca abia l-ati mai putut dezlipi de ponei!
Bex – multumesc de informative! imi inchipui ce nebunie va fi in polus duminica! Hmmm! Nu stiu daca va fi loc si de noi pe acolo!
Am gasit si eu pe un site: Concertul sus#355;inut de Cleopatra #351;i Pavel Stratan va începe la ora 19.00 #351;i este unul dintre momentele preg#259;tite pentru a marca doi ani de la deschiderea Polus Center
Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)
antoni spune:
sera buna scumpelor!
noi tot fara febra, cosurile aproape au disparut, DAR( ca doar la noi se pare ca trebe sa existe ceva) are cearcane maro in jurul ochilor.nu mi se pare, nu exagerez credeti-ma, e parca mai infundata la ochisori si pielea din jurul ochilor e mai maronie.ati patit careva asa ceva? de la ce poate fi?a dormit azi noapte ok, deci nu poate fi nedormit...ce ziceti?scuzati-ma ca va innebunesc cu problemele mele, dar chiar nu stiu ce sa cred.
Ioana-medicul zicea ca e infectie virala, nu nimic legat de pojar/
Nico-ce lejer statea Andrei pe calut, a mea cred ca facea cu nervii, hihi
Nina-bine ai venit!
Gaby-ce mai faceti voi? ceva vesti bune pt noi?
Victo-parerea mea sa-i dai antibioticul, ca daca intrerupi nu-i ok.ai facut bine ca i-ai dat hidrasec.si eu faceam ca si Ioana cu biotics,reface flora intestinala si o protejeaza.da-i eridiarom, sunt niste pastilute de afine, tare bine prind burtica, sunt numai naurale.daca nu ai, pot sa-ti dau eu.sanatate multa voua!
va pup pe toate, ma duc la somn ca pic de obo.pupici
Meli+
Timea-Larisa
Victo spune:
meli, bine ca mi=-ai zis de afine, ca am in congelator. stiu ca antib. se da, dar efectiv de la 5 a vomitat tot ce a bagat in el. si mi-a cerut mai ales apa.am zis decat sa mai vomite si noaptea, mai bine nu i-l mai dau in seara asta.
Ioana, ii dau enterolactis, pt flora, 10 zile.
asa-i ca nu trebuie lapte?
dar n-a vrut cu niciun chip sa ia hidrasecul..si i l-am pus in lapte :(
credeti-ma ca nici nu pot sa ma duc sa ma culc si imi tot fac de lucru.
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
Karin25 spune:
Buna seara mamici si bebici! Va multumesc pt primire si incurajari! Am auzit ca aveti copiii bolnaviori asa ca va urez multa sanatate! Am vazut ca voi sunteti mari fane Dr Rotaru Daniela. Mie mi-a placut tare mult aceasta doamna doctor Simona Baltaretu dar nu stiu mare lucru despre ea. Momentan am sa raman la ea pt ca imi cunoaste istoricul. Inca odata multumesc de primire si am sa va tin la curent cu ce se va intampla! Multi pupici la toata lumea!
Ioana13 spune:
Bunadimineata 
Victo, cum a decurs noaptea? Eu i-am dat lapte cind cu antibioticul, ca nu mi-a zis nici un dr sa nu ii dau si pe linga asta numai lapte accepta... si ala greu.
Gabi, cum sinteti?
Meli, si P a avut intr-o zi cearcane... dar poate nu dormise suficient, ca a dormit in ziua urmatoare mult de amiaz si arata f bine dupa aia. Poate a slabit putin Timeea in ultima vreme? Cearcane se mai fac de la viermisori intestinali, numai ca voi v-ati analizat si nu are... poate e o faza... ca gagicele, nu aratam totdeauna f stralucitor, mai avem zile proaste...
Bex, ce face Carinuta? Vorbeste multe?
Patrick aseara m-a topit... ne dragaleam si din greseala mi-a dat un cap peste nas... si atita a suflat, mingiat si pupat sa treaca buba... e un scumppp
O zi plina de soare!!!!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Ioana13 spune:
Tanimi, bine ai venit printre noi!!!
Ca sa fiti informate la zi, va anunt ca nici luna asta nu sunt gravi. Ieri am fost la vecina care are fetita de 1 saptamina, si cind am vazut-o asa mica si linistita, mi-a venit de-adevaratelea sa mai am si eu un bb mic-mic.
Ioana mama de
mami_alexia spune:
Buna dimineata!
Paula, da noi am tras mult cu Augumentinul. Hidrasec (2/zi), Biotics (3/zi) si cand nu ii trecea deloc ii dadeam si un furazolidon de copii, in iaurt i-l puneam. Legat de lapte, nu ca nu ar fi voie in cazul de tratament cu antibiotic ci daca are diaree, laptele nu-l ajuta deloc. Oricum, daca vrea lapte, pune-i hidrasec si biotics in el. Cat timp ati facut tratamentul cu antibiotic? Daca sunt doar 5 zile poate ar trebui sa il mai continuati 2 zile, vedeti ce zice dr. Si de acuma, cand va mai fi de antibiotic sa ii zici la dr ca are reactii advrese de la Augumentin, sa-ti de-a altceva, eu asa fac.
Ioana, multumim de informare dar noi totusi asteptam vestea cea mare!
Meli, dar totusi cum se numeste boala pe care o are acum Timeea? Legat de cearcane, daca nu-s viermisori (ati refacut analizele? Poate de acolo se tragea si febra) iti spun ca si Alexia, dupa primele boli de cresa facuse niste cearcane de ma speriam. Atata boala, una dupa alta, ii obosise organismul.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
Ioana13 spune:
Karin, bine ai venit! scrie repde 10 mesaje, ca nu apare mesajul tau in timp real si sarim peste el... si vei avea impresia ca nu te bagam in seama, cind colo, nu apucam sa vedem mesajele.
dr Baltaretu e mai in virsta si e la Policlinica Grigorescu? Parca am fost eu la cineva cu numele asta la un control mai demult.
Ioana mama de
mami_alexia spune:
Ioana, Karina cred ca vorbeste de o doctorita, Simona Baltaretu. Ce face Patrick, e la cresa?
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
tanimi spune:
Buna dimineata fetelor,
ce multi bolnaviori
. Sanatate multa tuturor si multa putere mamicilor. Sper sa nu exeprimentam curand asa ceva, imi e o groaza ... mai ales ca Iarina e inca tare mititica.