Burtici fericite de septembrie-octombrie (216)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

hello scumpelor am ajuns si noi acasa de pe la plimbare

Manga bine ai ajuns acasa cu Aidan ... super nume , asteptam si o poza ceva

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Dana,multumesc de sfaturi

Maria,bine ai revenit acasa!!! Abia astept sa-ti vad puiutul

Iulia,eu sunt cea care ma plangeam de frig inainte sa fac mastita.Aveam simptomele unui inceput de raceala,aveam frisoane,dureri de cap,stare de moleseala. Sa dea DD sa nu fie si la tine cazul

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buan fete dragi..asa pe la amiaza...ma grabesc sa va citesc si sa va scriu ca vreau sa iesm la ....sooooaaaaareee! E asa frumos la cluj ca numai cu ochi pe geam stau de o ora.

Biaz...bine ai revenit...imi era dor de postarile tale! Si mie mi-a facut gogosica si inca mai are la ochiul drept o scurgere urata...din spital mi-au spus ca e "alergie" la azotatul de Ag pe care il primesc bebeii la nastere. Eu o tin pe a mea de 5 zile doar cu netacin si mai continui inca 5 daca nu trece. Avem un amic oftalmolog care mi-a zis sa nu disper...s-ar putea sa fie infundat canalul lacrimal ceea ce e frecvent la bebei si de asta sa nu ii treaca. Miine seara trece pe la noi sa o vada si ne spune exact ce e. Sincera sa fiu sunt furioasa ca asistentele din spital au tratat-o doar cu ser fiziologic odata pe zi ignorand total problema.

Iulia...vezi sa nu faci o mastita...ce spui tu acolo seamana a mastita, ai grija!

Dana...tot la oferta 2 in 1? Eu abia astept sa iti fac galerie!

Nela si eu am un vraf de haine de calcat...si le tot ignor de sambata, azi trebuie sa imi fac curaj ca imi ramine sotul fara camasi curate acum cind pleaca la un alt congres.

Va , dupa masa faina!

de printesa mica Isabela Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus
Maine fac si eu 37 de sapt si scap de prematuritate yupyyy.

Astazi sunt un pic mai bine. Vreau sa ies 5 minute pana afara ca e frumos si la noi azi. Weekendul asta a fost nasoala vremea si in sfarsit azi a iesit soarele si aici.

Monikus, ma bucur sa aud ca esti bine si, uite, maine faci 37 de saptamani!! Bravo, asa DA!
Ce listuta mare si frumos organizata ai avut tu, se vede ca ai clocit pe mesaj.
Plimbarica placuta, profita cat mai mult de soare, cat mai este.

Biaz, te invidiez cata energie poti avea sa ai grija de doi copii mici, casa si sa mai si lucrezi pe deasupra. Mie mi-ar fi imposibil, cel putin acum, la inceput. Nu ca nu as gasi timpi morti, dar cred ca nu as avea rabdarea sa ma concentrez si pe job, nu acum.

Apropo de subiectul asta, eu am lucrat (de acasa, ce-i drept) pana in ultimul ceas, chiar pana in ultima zi (mai putin de ziua mea, ca mi-a fost tare rau si nu am putut face nimic, asta era cu o zi inainte de venirea Anei). Teoretic o sa am concediu de maternitate 4 luni, practic o sa ma orientez pe parcurs. Probabil ca o sa lucrez de acasa, dar nu m-am decis daca imi mai iau suplimentar (peste cele 4 luni ce mi se cuvin), sau nu. Este primul copil, am asteptat mult pana sa ne decidem sa il facem, vreau sa ma bucur cat mai mult de momentele astea.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Va multumesc fetele de raspuns.Sper sa nu fie ma rog din inima.Dar daca am ce tre sa fac?Cu laptele muls ce fac il arunc?Mi-a fost teama sa il mai folosesc asa ca i-am dat acum un 90 formula si e in patut cu ochii pe pereti se cearta cu suze nu stiu de ce.Bina ca ma lasa sa vb cu voi asta da copilut

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Deci..singura metoda ca sa o agatam pe Anna la vale, singura pe care n-am bifat-o..este zbenguiala de prin asternuturi..nici unul dintre noi nu este dornic..ne invartim ca matza in jurul cozii;

Ce figuri sunteti... dar va inteleg perfect! Pe mine ma lovea rau in moalele capului daca ar fi trebuit sa recurg la asta, ca apai dragosteala ca medicament / tratament zau ca nu imi suradea prea tare ideea(ca eu chef ioc la momentul cu pricina ).

Apai daca-i musai, cu placere... ce sa mai faci acum.
Hai ca mai e vreme, sa vina Anna maine.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Nela, sper sa fie o nastere usoara si naturala 100%!

Uve, bravo mami! Iti tin pumnii sa fie un travaliu usor si o nastere tot ata de usoara! Sa fie bebelina sanatoasa!

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns margo1 spune:

flo] Buna fetelor! Nu stiu daca va mai amintiti de mine (am fost cititor din umbra pana la sf lui august, iar de la inceputul lui sept m-am simtit tare rau si nu am mai intrat pe forum). Vroiam sa va anunt ca am nascut si eu pe 2 septembrie un baietel minunat pe nume Vladimir, lung cat incape (52 cm) si manechin pe deasupra(3.100 grame)

Nasterea a fost naturala cu epidurala si a decurs perfect pot spune...cred ca sunt printre fericitele care au nascut usor si fara dureri...

Problemele au inceput dupa...;la fel ca in cazul mangai, bebe al meu nu a vrut sa manance in primele 36 de ore decat 10 ml de lapte praf, iar eu eram terminata psihic si plangeam pe holul clinicii...nici cand am iesit cu el din clinica nu stia sa suga, iar eu eram deja ajunsa pe culmile disperarii...plus ca al meu a facut o forma usoara de icter si era somnolent, nu reuseam sa il trezesc sa ii dau nici macar biberon...Uf, dar a trecut, am ajuns acasa si am continuat cu perseverenta; el tot nu tragea dar m-am hotarat ca fie ce o fi, tb sa pape laptic de la mine; asa ca mi-am luat o pompa (cea mai ieftina) si m-am muls vreo 3 zile si i-am dat cu bibe laptic de mama:)si asa am evitat angojarea sanilor sau pierderea lactatiei. Acum ne laudam ca baietelul e un mancacios, suge la tzitzi cu mare mare placere iar mama e bucuroasa,chiar daca noaptea se trezeste si de 4-5 ori sa ii dea prichindelului sa pape....In plus, raportam ca a pus aproape 600 grame in 2 saptamani, ceea ce pentru mine e o mare multumire, caci cand l-am vazut prima oara mai mai ca imi venea sa plang la cat de slabut era...

Deci dragi mamici si draga Maria, nu va speriati daca bebelacii nu sug sau dorm prea mult in primele zile, asa sunt ei mai puturosi, dar isi revin.

Va pup pe toate , felicit proaspetele mamici si le tin pumnii celor care asteapta sa isi tina puiucii in brate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

FELICITARI MARIA SI ELLENUTA.

Sa va traiasca puii, sa fie sanatosi, papaciosi si cumintei!!!

Mii de scuze ca n-am facut galerie, dar absenta e motivata. Eva a facut febra iar asta mica a fost super agitata. Ne luptam cu constipatia...face kk la 2 zile si pana il face ...urlam de speriem blocul.
N-am citit capitolul trecut, dar imi dau si eu cu parerea

Maria- ai facut peridurala???sau ceva gaz??? Dr meu spune ca in primele zile copii ai caror mame au facut peridurala dorm mai mult si sunt m,ai lenesi la masa. Si Sara dormea si nu puteam sa-i dau sa manance!!! Curaj ca trece, pana elimina tot meconiul n-are nici loc in stomacel

Aida, esti mai linistita cu Eric??Sper ca da!

Dana, Raluk, voi sunteti la rand nu???

Citesc din urma si mai revin

Doro, mamica a doua fetite superbe Sara Lucretia(27.08.2009) si Eva Maria (28.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Maria- e super AIDAN, imi place chiar mai mult ca Sasha

Doro, mamica a doua fetite superbe Sara Lucretia(27.08.2009) si Eva Maria (28.04.2005)

Mergi la inceput