Burtici fericite de septembrie-octombrie (216)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

dANA AM 24 DE GR IN CASA PENTRU LUTA DE CI PENTU MINE.nU-MI POT DA SEAMA CE S-A INTAMPLAT.dACA MAI AM O ASA EXPERIENTA SUN DOCTORUL CA NU-I DE GLUMA

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

sunt aiurita!! acum am vazut ca Mary intreba de fapt de constipatie! scuze!!

Iulia zici ca ai 24 grade...tremuratul ala nu o fi fost vreun frison? nu esti racita sau chestii din astea?

Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineatza iubitele mele,

ce dor mi-a fost de voi! m-am gandit tot timpul la voi si la toate mamele curajoase care an nascut pana acum si la toate voi cele care inca asteptati...o sa fiti cele mai fericite cand o sa va vedeti puiutii. abia am asteptat sa ajung acasa. am incercat sa accesez forumul din spital sa vad noutatile, dar internetul mergea greu si mai mult ma enervam.

Suntem acasa...in sfarsit. nu am reusit sa citesc din urma, dar vad ca nu ati scris decat vreo 2 capitole. asa ca azi voi ajunge la zi.

felicitari Angelli si Ellenuta. Sa va traiasca bbei, sa creasca mari si sa manance bine. Asta pentru mine e durerea mare si imi dau lacrimile de suparare deja. Al meu nu a mancat nimik in primele 12 ore, a dormit ca un puturos mic ce e. Nu ne-au dat drumul din spital pe 3 pentru ca el nu manca. Ieri a mancat de 2 ori, m-a ajutat o moasa, dar ajunsa acasa...abia l-am mai facut sa manance pe la 9 seara. Ultima masa o avusese pe la 2 jumate. Iar de aseara nu a mai mancat pana la 7 azi dimineatza. sunt disperata. Nu am inca pompa si deci nu pot expresa sa-i dau cu canitza. In spital m-am expresat cu mana si Sergiu a cules cu o seringa de 1ml primele 2 mese. La unul dintre sani se ataseaza cu greu dupa bocete, dar la celalalt nu reusesc deloc. Mai este vreun copilas asa puturos sa nu manance? e drept ca are 48 de ore, deci poate nu i-a venit apetitul, dar inca nu stie sa suga ca lumea, iar eu ma simt neputincioasa si failing.

bibe nu vreau s-ai dau inca, pompa daca imi cumpar vine in cateva zile si ma intreb de ce mananca atat de rar.

Si uite cum au inceput problemele. In rest e foarte cuminte, doarme foarte mult si dupa cum spunea toata lumea s-a nascut foarte relaxat. Si cand era cu jumatate de cap afara si jumatate inauntru, moasa imi spunea ca e total chilled. bataile inimii au fost constante si se gandea ca iese cu doua degete ridicate gen "what's up, dude?". Cam asta imi spunea moasa intre contractii. Am sa va scriu povestea noastra curand.

Arata ca o matzuca...a avut 3.180kg si sper sa nu-l fi invatat deja cu narav ca a dormit mai mult pe pieptul meu. MI-a fost frica sa-l las in basket sa nu se sufoce. Plus ca s-a cam cainait azi noapte, probabil ii era foame, dar de cate ori l-am pus la san ori se enerva, ori adormea cu gura cascata.

Dana cum esti? pe unde esti?

Pup fetele. ma duc sa citesc din urma si sa pun niste poze cu Aidan.

MangaGirl 40+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

LA TERMEN IN ASTEPTARE FRENETICA DE BB SCUMP SI CARLIONTZ!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Iulia, nu stiu din pacate nici un remediu pt fetita ta dar despre frigul tau de aseara.... eu auzisem ca astea sunt simptome cand te paste o mastita. Sper sa ma insel. Stiu ca mai era cineva care zicea ca ii este frig si a facut imediat dupa aceia mastita. Multa sanatate amandurora.

Monica 36+ in curand mami de Rares POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Maria si Aidan bine ati venit acasa. Maria tare as vrea sa te pot ajuta cu bebele dar habar n-am. Oricum, poate are icter si inca nu e foarte fomist. Daca doarme linistit probabil ca nu ii e prea foame. Lasa ca vin acum mamicile cu experienta si te ajuta ele cumva.
Hai curaj. Acum e bebe langa tine. O sa treaca curand toate grijile astea mici si vor veni altele.... dar sigur va fi bine.

VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Dana, am inteles ca tot 2 in 1 sunteti. Cred ca deja te-ai saturat de plimbari si frecat parchetul. Treci si tu vorba Ralukai la ceva mai placut pt amandoi (adica tu si sot).

In weekend am luat si noi babyphone de la Bertoni. O fi bun, o fi rau vom vedea. Am luat si un proiector cu stelute pe tavan pt bebe seara. Sper sa nu il invat rau.
Va doresc o sapt excelenta tuturor si ne mai auzim.

Monica 36+ in curand mami de Rares

Monikus scumpa.."zbenguiala prin asternuturi", cum ii spun eu, nu mai este de luni bune o chestie super placuta pentru noi..la inceputuri am stat cu frica in san sa nu se opreasca sarcina in evolutie, apoi sa nu declansam o nastere prematura..acum, efectiv nu ne mai simtim confortabil..burtica mea, stresul lui sa nu ne faca rau "esti bine? doare?" , o singura pozitie practicabila (dee, suntem si mofturosi acum..)..si cum spunea cineva, daca la final nu obtii cine stie ce placere (macar pentru unul din noi)..atunci ce rost are?! asa ca am invatat sa ne multumim cu tinutul in brate si dragaleala

dar daca Anna numa asa vrea! ne-om chinui, ce sa-i facem

ce fain trebuie sa fie proiectorul de stelute! de unde l-ai luat? a fost scump tare? noi am luat niste stelute din acelea ce se lipesc pe tavan..sunt fosforescente cand stingi lumina, dar din pacate nu tin mai mult de 2-3 min;

plimbare placuta!!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

mONIKUS SI MIE MI-E TEAMA SA NU FAC MASTITA.TOT PIPAI SANII DAR NU-I AM TARI DE ,MULS MA MULG F GREU SI PUTIN ASA CA NU STIU CE SA SPUN.SPER SA NU FIE ASA CEVA

poze luta

Mergi la inceput

MARIA BINE AI VENIT ACASA.
MONIKUS POATE AVEA DREPTATE. POATE AVEA ICTER.LUTA MEA NU A MANCAT 2 ZILE LA ICTER SI A SCAZUT 360 GR.SE PARE CA E NORMAL.POTI VERIFICA DACA ARE ICTER DACA DOARME F MULT NU MANANCA SI ARE NASUL SI SAU FATA MAI PALIDE GALBENE.SOMNUL ESTE UNUL ADANC

poze luta

Mergi la inceput

Ioi , Maria draga!! ce bine imi pare ca ai aparut si ca sunteti acasa!!

eu am inteles ca puiutii mananca f putin in primele zile..ca au stomacelul micut; nu cred ca Aidan are vreo problema..poate ca acesta este felul lui de a se adapta la noua viata..ai incercat sa-l trezesti, sa-l pui la san..parca asa spunea cineva ca face..trezit si pus la san la 3-4 ore; trebuie sa invete el cum se face..dragul de el!!
cu cat il pui mai des la san, cu atat vine si lapticul mai repede..
si..inca ceva..dupa nastere, ti l-a pus imediat la san??
se zice ca in primele 6 ore dupa nastere, bebelusii sunt f activi si receptivi..de aceea este f important sa inceapa suptul atunci; copilasii care sunt pusi mai tarziu la san din diferite motive (cezariana, mamica obosita, bb a avut nevoie de ingrijiri speciale), cica ar dobandi un pic mai greu reflexul acesta..dar tot il prind!!

abia asteptam sa ne povestesti cum a fost si sa va vedem minunea!!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15
Monikus scumpa.."zbenguiala prin asternuturi", cum ii spun eu, nu mai este de luni bune o chestie super placuta pentru noi..la inceputuri am stat cu frica in san sa nu se opreasca sarcina in evolutie, apoi sa nu declansam o nastere prematura..acum, efectiv nu ne mai simtim confortabil..burtica mea, stresul lui sa nu ne faca rau "esti bine? doare?" , o singura pozitie practicabila (dee, suntem si mofturosi acum..)..si cum spunea cineva, daca la final nu obtii cine stie ce placere (macar pentru unul din noi)..atunci ce rost are?! asa ca am invatat sa ne multumim cu tinutul in brate si dragaleala

dar daca Anna numa asa vrea! ne-om chinui, ce sa-i facem

ce fain trebuie sa fie proiectorul de stelute! de unde l-ai luat? a fost scump tare? noi am luat niste stelute din acelea ce se lipesc pe tavan..sunt fosforescente cand stingi lumina, dar din pacate nu tin mai mult de 2-3 min;

plimbare placuta!!

Thank God I'm a woman!

Dana sa stii ca te inteleg. Noi am mai facut prostioare pana la sapt 33. Bine, vorba ta placere cat de cat pt el ca eu panicoasa.....numai la lucruri nasoale imi era gandul dar nah...

Imi dau seama cat de incomod e dar vorba ta, daca bebelina ta asta asteapta.... poate un ultim chin asa. Doamne ajuta sa vina repede de acum bebelina voastra.

Cat despre proiector...noi l-am luat din carrefour. Nu am vrut sa dam multi bani pe el asa ca am luat unul ieftin si rau am facut. Am dar 55 ron dar e pe baterii doar. Am vazut insa unul alaturi la produse pt bebei la 1,5 milioane care se putea alimenta la priza. Banuiesc ca e mai avantajos. Totusi, daca nu ati luat babyphone, vezi ca exista unele care au in ele si proiector. S-ar putea sa fie mai avantajos asa.

Acum plec si eu la plimbarica pt ca pana acum a facut bebe gimnastica si am avut burta pietroi. Sper sa fie ok si sa ma intorc intreaga acasaa ca ultima data m-au cam adunat oamenii de pe jos.

Iulia sa fie cum o fi numai bine sa fie pt toti. Paote e doar un inceput de raceala.

VARSTA BEBE

Mergi la inceput