Burtici fericite de septembrie-octombrie (216)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns margo1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui margo1

flo] Buna fetelor! Nu stiu daca va mai amintiti de mine (am fost cititor din umbra pana la sf lui august, iar de la inceputul lui sept m-am simtit tare rau si nu am mai intrat pe forum). Vroiam sa va anunt ca am nascut si eu pe 2 septembrie un baietel minunat pe nume Vladimir, lung cat incape (52 cm) si manechin pe deasupra(3.100 grame)

Nasterea a fost naturala cu epidurala si a decurs perfect pot spune...cred ca sunt printre fericitele care au nascut usor si fara dureri...

Problemele au inceput dupa...;la fel ca in cazul mangai, bebe al meu nu a vrut sa manance in primele 36 de ore decat 10 ml de lapte praf, iar eu eram terminata psihic si plangeam pe holul clinicii...nici cand am iesit cu el din clinica nu stia sa suga, iar eu eram deja ajunsa pe culmile disperarii...plus ca al meu a facut o forma usoara de icter si era somnolent, nu reuseam sa il trezesc sa ii dau nici macar biberon...Uf, dar a trecut, am ajuns acasa si am continuat cu perseverenta; el tot nu tragea dar m-am hotarat ca fie ce o fi, tb sa pape laptic de la mine; asa ca mi-am luat o pompa (cea mai ieftina) si m-am muls vreo 3 zile si i-am dat cu bibe laptic de mama:)si asa am evitat angojarea sanilor sau pierderea lactatiei. Acum ne laudam ca baietelul e un mancacios, suge la tzitzi cu mare mare placere iar mama e bucuroasa,chiar daca noaptea se trezeste si de 4-5 ori sa ii dea prichindelului sa pape....In plus, raportam ca a pus aproape 600 grame in 2 saptamani, ceea ce pentru mine e o mare multumire, caci cand l-am vazut prima oara mai mai ca imi venea sa plang la cat de slabut era...

Deci dragi mamici si draga Maria, nu va speriati daca bebelacii nu sug sau dorm prea mult in primele zile, asa sunt ei mai puturosi, dar isi revin.

Va pup pe toate , felicit proaspetele mamici si le tin pumnii celor care asteapta sa isi tina puiucii in brate....

Erata: am nascut pe 20 septembrie, nu 2 septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Margo bine ai revenit si multumim ca ne impartasesti din experienta ta! sa va traiasca puiutul Vladimir!!!

Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Apropo,pentru intarirea acestui muschi foarte important care sufera in timpul sarcinii si care este foarte important in timpul actului sexual,pe langa exercitiile Kegel exista si un aparat care se numeste Epi-No....cu acelasi efect...

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Proba de semnatura

raluk f interesante informatiile!! in ambele articole!
si eu imi tineam respiratia cand faceam Kegel..apropo de chestia asta cu exercitiile pentru intarirea muschilor planseului pelvian, pentru a preveni incontinenta urinara post partum...m-a sunat intr-o seara sora lui grig si m-a tinut vreo cateva minute bune la telefon ca sa-mi explice cum sta treaba asta, cu exercitiile..spunea ca in Franta, inainte de a pleca in spital, a venit la ea o moasa specializata pe ramura asta, ca sa o invete sa le faca..cum spunea cineva, m-am nascut in tara gresita
nu a reusit sa constientizeze ce muschi contracta decat cu ajutorul unui tuseu vaginal, timp in care moasa ii spunea ce sa faca si cum..nu-mi ramane decat sa incerc sa ma descurc singurica

Thank God I'm a woman!

37+Mihnea Costin

Mergi la inceput

Buna Maria,

Ce bine ca ati venit acasa.
Stai linistita cu papatul,va descurcati voi
Foarte tare poveste cu moasa

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

buna dimineatza iubitele mele,

ce dor mi-a fost de voi! m-am gandit tot timpul la voi si la toate mamele curajoase care an nascut pana acum si la toate voi cele care inca asteptati...o sa fiti cele mai fericite cand o sa va vedeti puiutii. abia am asteptat sa ajung acasa. am incercat sa accesez forumul din spital sa vad noutatile, dar internetul mergea greu si mai mult ma enervam.

Suntem acasa...in sfarsit. nu am reusit sa citesc din urma, dar vad ca nu ati scris decat vreo 2 capitole. asa ca azi voi ajunge la zi.

felicitari Angelli si Ellenuta. Sa va traiasca bbei, sa creasca mari si sa manance bine. Asta pentru mine e durerea mare si imi dau lacrimile de suparare deja. Al meu nu a mancat nimik in primele 12 ore, a dormit ca un puturos mic ce e. Nu ne-au dat drumul din spital pe 3 pentru ca el nu manca. Ieri a mancat de 2 ori, m-a ajutat o moasa, dar ajunsa acasa...abia l-am mai facut sa manance pe la 9 seara. Ultima masa o avusese pe la 2 jumate. Iar de aseara nu a mai mancat pana la 7 azi dimineatza. sunt disperata. Nu am inca pompa si deci nu pot expresa sa-i dau cu canitza. In spital m-am expresat cu mana si Sergiu a cules cu o seringa de 1ml primele 2 mese. La unul dintre sani se ataseaza cu greu dupa bocete, dar la celalalt nu reusesc deloc. Mai este vreun copilas asa puturos sa nu manance? e drept ca are 48 de ore, deci poate nu i-a venit apetitul, dar inca nu stie sa suga ca lumea, iar eu ma simt neputincioasa si failing.

bibe nu vreau s-ai dau inca, pompa daca imi cumpar vine in cateva zile si ma intreb de ce mananca atat de rar.

Si uite cum au inceput problemele. In rest e foarte cuminte, doarme foarte mult si dupa cum spunea toata lumea s-a nascut foarte relaxat. Si cand era cu jumatate de cap afara si jumatate inauntru, moasa imi spunea ca e total chilled. bataile inimii au fost constante si se gandea ca iese cu doua degete ridicate gen "what's up, dude?". Cam asta imi spunea moasa intre contractii. Am sa va scriu povestea noastra curand.

Arata ca o matzuca...a avut 3.180kg si sper sa nu-l fi invatat deja cu narav ca a dormit mai mult pe pieptul meu. MI-a fost frica sa-l las in basket sa nu se sufoce. Plus ca s-a cam cainait azi noapte, probabil ii era foame, dar de cate ori l-am pus la san ori se enerva, ori adormea cu gura cascata.

Dana cum esti? pe unde esti?

Pup fetele. ma duc sa citesc din urma si sa pun niste poze cu Aidan.

MangaGirl 40+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

LA TERMEN IN ASTEPTARE FRENETICA DE BB SCUMP SI CARLIONTZ!

37+Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Maria Bine ai venit acasa!! Asteptam povestea nasterii! cat despre alaptat si alte probleme...din pacate eu nu stiu cum sa te ajut acum Doar am recunoscut cu mana pe cravata de pionier ca mie mi s-au sters din memorie capitole intregi din ceea ce stiam cu ani in urma!

biaz Felicitari mamico!! Travaliu 1 ora jumate??? Vreau si eeeeeu! Mie mi-e tare dor de postarile tale, de sfaturile pe care le primeam
Te admir pentru curajul de a te intoarce de la 1 dec in campul muncii si-ti dorim muuulta forta!

Nela Uof calcatul asta maaaare problema. Dar...propun troc: eu iti calc vreo 2-3 ture si tu nasti in locul meu 1 data?! Cum ti se pare?? Avantajos?? Promit sa fiu atenta la fiecare cuta...dar sa nu-mi dai prea multe de-alea imposibil de adus la starea de vitrina [:d]

Dana Auzi la tine...tu vrei si cu "slanina-n pod si cu varza unsa"...pai lasi placerea ca poate vine pe parcurs!! Si daca nu...atunci te gandesti ca e ca un gest de caritate Eventual puteti apela la un preludiu mai furtunos...cine stie, poate merge!

Sotul meu abia s-a intors din delegatie, sambata seara. Azi dimi ma ameninta suav: "Nu vrei sa te duc sa nasti odata?? Nu de alta dar peste 3 saptamani iar trebuie sa plec!"
Ii pove ca alti soti si-au luat 5 zile libere+10 zile dupa cursul de puericultura...si el imi surade si ma anunta: "Zi mercic daca o sa pot veni cand nasti!" Cam asa e la noi si-l inteleg asa ca ma incurajez cat pot eu de mult.
Cand o nasteam pe Andra...il suna un client, sotul meu ii explica: "Dom'le nu pot acum!! Naste nevasta-mea!!" La care ala: "Si ce daca, veniti, rezolvam problema si cand va intoarceti poate inca mai naste!!"
Oameni si oameni

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 37+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Suede tare interesant ce zici tu acolo! de unde stii despre acest aparat? ceva detalii? un link, cumva..sa ma bag pe google?

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1
[Dana Auzi la tine...tu vrei si cu "slanina-n pod si cu varza unsa"...pai lasi placerea ca poate vine pe parcurs!! Si daca nu...atunci te gandesti ca e ca un gest de caritate Eventual puteti apela la un preludiu mai furtunos...cine stie, poate merge!

Sotul meu abia s-a intors din delegatie, sambata seara. Azi dimi ma ameninta suav: "Nu vrei sa te duc sa nasti odata?? Nu de alta dar peste 3 saptamani iar trebuie sa plec!"
Ii pove ca alti soti si-au luat 5 zile libere+10 zile dupa cursul de puericultura...si el imi surade si ma anunta: "Zi mercic daca o sa pot veni cand nasti!" Cam asa e la noi si-l inteleg asa ca ma incurajez cat pot eu de mult.
Cand o nasteam pe Andra...il suna un client, sotul meu ii explica: "Dom'le nu pot acum!! Naste nevasta-mea!!" La care ala: "Si ce daca, veniti, rezolvam problema si cand va intoarceti poate inca mai naste!!"
Oameni si oameni

Asa, liliacule, asa..pai ti-am zis eu ca-s mofturoasa..si slanina si varza

tare sotul tau!! dar sper totusi, sa nu se intample asa..si sa fie acolo cand vine flacaul!

auzi, eu cand iti zic "liliac"..mi se umple nasul de parfumul acela minunat..hmmm

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Suede am gasit ceva pe net..acum studiez problema, dar daca ai informatii in plus...multumesc!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Eu am aflat de el la cursuri speciale de mamici....este acreditat si de Ministerul Sanatatii .
E super interesant ca poti sa-ti masori performantele in sensul ca vezi cu ce tonus incepi si unde ajungi pe masura ce-l folosesti.
Il au de vanzare cei de la Active Center- ei iti pot da si mai multe detalii (mai jos link-ul):
http://activecenter.ro/ro/e-shop/product/epi-no-delphine-28
Au si curs de prezentare produs(asta in functie de disponibilitatea ta de a ajunge la ei)!!!
Eu cu siguranta o sa mi-l cumpar,pe mine m-a convins

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Suede tare interesant ce zici tu acolo! de unde stii despre acest aparat? ceva detalii? un link, cumva..sa ma bag pe google?

Thank God I'm a woman!

37+Mihnea Costin

Mergi la inceput
Mergi la inceput