Burtici fericite de septembrie-octombrie (216)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Ooof, ca taaaare iepureste doarme Ana dupa masa. Tre sa ma duc des sa o linistesc, se trezeste singura in patut si incepe sa scanceasca.

Uve, vad ca si tu acus acus cu nasterea! Hehe, ce frumos! Tinem pumnii sa fie usoara nasterea!

Raluk, ce m-ai distrat cu sotul tau, dragul de el! Cum asteapta el momentul oportun! Tinem pumnii tare tare la controlul de azi! Sa vii cu vesti bune (pe toate fronturile )

Santorini, mi-a placut tare ce ai scris despre alaptare si faptul ca ai rezistat, in ciuda "binevoitorilor" care te sfatuiau calduros sa treci pe lapte praf. Conteaza foarte mult sa ai sustinerea celor apropiati, si este foarte greu sa perseverezi cand copilul mai este si micut, cum sunt ai nostri (am vazut ca baiatul tau a avut 2700 parca, Ana 2600). E greu sa nu intri in panica si sa rezisti tentatiei de a-i da lapte praf, apai daca te mai si toaca unul si altul marunt... Ma bucur nespus ca il alaptezi exclusiv pe al mic. Ma gandesc la tine cand m-o apuca vreo panica cum ca nu ia Ana in greutate.

Anomis, parca ai intrat ieri un pic sa ne zici ca mereti la doctor. No ce a zis, cum este Dinutzu? M-am gandit la voi aseara...

luto, cum mai esti? Cum e cu productia de laptic?

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna fetele si de la noi!

In primul rand felicitari mami Kinga, Angelli, Manga si Ellenuta!
Bun venit pe lume bb Victor Adrian, Nicholas, Aidan Laurian si Anna Sophia! Sa cresteti mari, sanatosi si necoliciosi!

Am mult de recuperat asa ca merg sa vad ce-ati mai facut in week-end!

Laura 36+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Am uitat de schimbat semnatura avem 37 de saptamani!

Laura 37+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

RALUKA SCHIMBA-MI SI MIE TE ROG DATELE DIN LISTA
NASCUTA LA 16 25 LA 36 SAPT SI 4 ZILE 2550 GRAME SCOR 9 48 CM CU DOCTOR ALLI ZARBAKHSH SPITAL MUNICIPAL C DE AG.HAI CA DAU UN NU DEGEABA

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Neata fete si bebei,

Am o lista lunga de data asta pe care o tot coc de dimineata asa....

Lore, am vazut poze de Eric. E foarte dragalas. Sa va traiasca si sa va bucurati de el.
Luto, in sfarsit am reusit sa citesc povestea nasterii lui Gogo. M-a impresionat foarte tare taria ta de caracter. Cred ca cel mai probabil as fi lesinat de panica. Sa va aduca multe bucurii si impliniri.
Ramsan, Katteryna, Cristina_ana, Santorini ma bucur tare ca totul e bine cu voi. Doamne ajuta sa fie bine si de acum incolo.
Aida, Monica dragelor va inteleg temerile. Si eu le am. Nimeni nu imi poate garanta ca bebele meu va fi bine dar inca sper ca Dzeu ne iubeste si totul va fi bine. Oricum, si eu in cazul vostru m-as puce pana pe luna si inapoi ca sa ma asigur ca bebele e bine.
Aida, la multe luni si ani dolofanului Erik.
Lullaby, sa stii ca nu ma uitasem la nr de mesaje. Multumesc frumos pt vorbele tale.
Marina ghe bine ai venit printre noi. Aici toata lumea e binevenita si incercam sa ne sprijim unele pe altele cum putem mai bine. Poate iti putem fi de ajutor si tie.
Raluk iti multumesc frumos pt cuvintele tale. Inseamna mult pt mine. Doamne ajuta sa fie bine pt toti. Bafta multa azi si sa vii repede ca sigur e nevoie de capitol.
Anamaria, ma bucur ca intri sa feliciti lumea din cand in cand. Foarte dragut din partea ta.
Angelli, sa-ti traiasca bebelasul, sa va bucuati de el.
Ellenuta, felicitari pt bebelina Anna Sophia, sa fie sanatoasa si sa voioasa.
Titti tin pumnii sa vina bebe cand vrea el sa aiba si el ziua lui.
Danuta, multumesc pt sfaturile date noua incepatoarelor. Sigur ne vor fi de folos. Din pacata cred ca v-a trebui sa mai repeti din ele pt ca eu sunt cam uituca. Sa stii ca garmastan am vreo trei tuburi. Am primit de la toate prietenele male care nu mai alapteaza si care nu l-au folosit.
Katteryna, e foarte frumusica fetita ta. Nu se vede ca a suferit si ca a trecut prin atatea in acest timp scurt.
Raluk, nu te mai supara pe fetele care nu mai scriu aici. E alegerea lor si numai ele au de pierdut.
Mi s-a parut foarte interesant subiectul despre vaccinuri. Totusi, habar n-am care fac bine si care nu. O sa merg pe mana dr pt ca probabil stiu mai bine ca mine ce e bine pt fiecare bebelus. Sper sa fie asa.
Crocodana, sper sa fie un botez dragut si bebe sa nu fie foarte traumatizat de preot. Si eu as vrea sa il botez inainte de craciun, chiar daca e post si ar avea numai o luna jumate. Acum ramane sa il vedem intai pe bebe bine sanatos.
Danangie, spor la mutat ca vine bebelul imediat si la tine. Doamne ajuta.
Nela mi-a placut grozav afirmatia ta cu privire la desert. Eu nu as putea rezista o zi fara sa mananc macar o amandina ceva.
Iuliapapusa, ce bine de tine ca ai o fetita atat de cumintica.
Iulika pacat ca nu l-ai inregistrat pe sot. Atat ii trebuie sa nu ii aduca baiatului ce i-a promis.
Anomis, eu sper ca totul a fost bine la dr.
Mocacila sa iti traiasca Sirus Antoniu si sa te bucuri de el.
Selen, ce sunet a ales Ebru sa adoarma, aspiratorul. Foarte tare.
Thea stai linistita ca scapati voi si de colicii astia nasparlii.
Miha, nu imi vine sa cred cat de frumos pare totul in cinci din cuvintele tale. Felicitarile mele pt atitudinea ta.
Unombun, mie nu mi-a zis dr de nici o adeverinta de la medicul de familie, numai de la munca.
Ioanact sarcina usoara de data asta si mult noroc.
Liliana ce bine ca are totusi cine sa te ajute.
Dana, am inteles ca tot 2 in 1 sunteti. Cred ca deja te-ai saturat de plimbari si frecat parchetul. Treci si tu vorba Ralukai la ceva mai placut pt amandoi (adica tu si sot).
Ralu, Biaz ce bine ca sunteti ok si voi si copilasii. Ma bucur ca mai puteti intra pe aici cate putin asa.
Laura felicitari pt cele 37 de sapt. Maine fac si eu 37 de sapt si scap de prematuritate yupyyy.

Astazi sunt un pic mai bine. Vreau sa ies 5 minute pana afara ca e frumos si la noi azi. Weekendul asta a fost nasoala vremea si in sfarsit azi a iesit soarele si aici.

In weekend am luat si noi babyphone de la Bertoni. O fi bun, o fi rau vom vedea. Am luat si un proiector cu stelute pe tavan pt bebe seara. Sper sa nu il invat rau.

In rest, au tot venit musafiri sa ma mai vada o data cu burtica pt ca le e frica ca nu mai apuca.

Va doresc o sapt excelenta tuturor si ne mai auzim.

Monica 36+ in curand mami de Rares POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

M-am intors!! victorioasa, cu un kil de struguri si o bucata de muschi de porcule..comanda de la barbat! da, sa traiti!

n-am mai fost la piata..m-am dus la aprozarul din colt si la alimentara cartierului..imi este frica de mersul pana la piata (grig mi-a calculat candva ca ar fi cam 4 km dus intors) pentru ca am contractii din ce in ce mai dese cand umblu; dar mi-am propus sa ma mai plimb prin imprejurimi..am venit acasa sa pun "animalul" la frigider (si bineinteles, nu m-am abtinut sa deschid calculatorul)

Eeee..mamica Anei..asta cu calcatul, lucru sfant domne'! sfant! o data pe saptamana..ca imi este teama sa nu se adune si sa le las balta..chiar astazi tre' sa indeplinesc si eu aceasta minunata datorie de nevasta harnica ce sunt..
Deci..singura metoda ca sa o agatam pe Anna la vale, singura pe care n-am bifat-o..este zbenguiala de prin asternuturi..nici unul dintre noi nu este dornic..ne invartim ca matza in jurul cozii;

Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

M-am intors!! victorioasa, cu un kil de struguri si o bucata de muschi de porcule..comanda de la barbat! da, sa traiti!

n-am mai fost la piata..m-am dus la aprozarul din colt si la alimentara cartierului..imi este frica de mersul pana la piata (grig mi-a calculat candva ca ar fi cam 4 km dus intors) pentru ca am contractii din ce in ce mai dese cand umblu; dar mi-am propus sa ma mai plimb prin imprejurimi..am venit acasa sa pun "animalul" la frigider (si bineinteles, nu m-am abtinut sa deschid calculatorul)

Eeee..mamica Anei..asta cu calcatul, lucru sfant domne'! sfant! o data pe saptamana..ca imi este teama sa nu se adune si sa le las balta..chiar astazi tre' sa indeplinesc si eu aceasta minunata datorie de nevasta harnica ce sunt..
Deci..singura metoda ca sa o agatam pe Anna la vale, singura pe care n-am bifat-o..este zbenguiala de prin asternuturi..nici unul dintre noi nu este dornic..ne invartim ca matza in jurul cozii;

Thank God I'm a woman!

Acusica m-am intors si eu:struguri, doua gutui si gogosari, bonus o arsura pe mana de la tigarea unui idiot; cred ca a inceput sa ii placa miscarea , nu mai am contractii, nu ma doare spatele...nimic; Sambata am facut mancare toata ziua, plus prajiutri, adica o negresa si lapte de pasare; ma durea spatele de numa-numa...
Azi erau astia din sistemul sanitar in greva, deci nu era un moment foarte bun zic eu; sotu' e sigur ca se va naste miercuri, au discutat ei - daca ii mai intarzie odrasla nu va mai putea sa isi ia concediu din cauza serviciului

Nela, sper sa fie o nastere usoara si naturala 100%!

39+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

ee..netul meu merge super naspa! semn ca trebuie sa mai ies putin la plimbare! imediat!
scrisesem un mesaj pentru Bia care vad ca nu a ajuns..reluam:

Bia ma bucur mult ca ai reusit sa mai intri pe la noi..si te intelegem perfect de ce o faci mai rar!
cu conjunctivita purulenta..nu stiu ce sa zic, dar poate ca sunt mamici ce au mai trecut prin asta cu puiutii lor si te ajuta cu un sfat; eu vroiam sa intreb, daca a avut-o din spital si daca i-au administrat acele picaturi cu antibiotic dupa nastere ;
sper din tot sufletul sa treaca repede!!

referitor la acest lucru..am citi aseara undeva, dar nu mai stiu unde ..pe internet, asta este sigur..ca in cazul unei conjunctivite simple (fara a fi purulenta!!!) ar face minuni o picatura de lapte matern pusa in ochisorul lui bebe..eu tind sa cred in asta!!
imi este asa ciuda ca am uitat unde am citit..sa va fi dat un link, ceva..oare voi ati vorbit despre asta?!? lasa ca imi aduc eu aminte..

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Intreb mamicile cu experienta...faptul ca eu sunt constipata de cand am nascut (nush de ce,ca doar mananc multe ciorbe si beau lichide) il poate afecta si pe el?
Eu cred ca da ca si la mine s-a intamplat sa fiu stricata la stomac si mi s-a stricat si luta.ACUM ASTEAPTA SI ALTE PARERI MAI INTELEPTE
Fetele am nevoie de o cafea imensa si nu pot bea decat un amarat de 3 in unu.Azi noapte a plans luta mea ca e tot constipata si nu putea iesi afara nici macar cu supo de glicerina.Pana la urma am testat tot termomentru.Daca joi cand ma duc la control iar si nu-mi da ceva de constipat fac circ cu ea.Zau.
Iar mie imi este atat de rau de ieri.Tampesc.Azi noapte eram imbracata cu haine cu care stai in plina iarna afara plus bagata in plapuma si eu tremuram ca un...sa nu mai zic ca ce.Ma durea spatele de aveam lacrimi in ochi,ce o mai insemna si asta.Bina va acum ma simt mai bine.
ELNUTA SINCERE FELICITARI PENTRU ANNA SOPHIA!!!SA FIE SANATOASA PAPACIOASA SI NECOLICIOASA.rECUPERARE RAPIDA

Uff Iulia

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Intreb mamicile cu experienta...faptul ca eu sunt constipata de cand am nascut (nush de ce,ca doar mananc multe ciorbe si beau lichide) il poate afecta si pe el?
Eu cred ca da ca si la mine s-a intamplat sa fiu stricata la stomac si mi s-a stricat si luta.ACUM ASTEAPTA SI ALTE PARERI MAI INTELEPTE
Fetele am nevoie de o cafea imensa si nu pot bea decat un amarat de 3 in unu.Azi noapte a plans luta mea ca e tot constipata si nu putea iesi afara nici macar cu supo de glicerina.Pana la urma am testat tot termomentru.Daca joi cand ma duc la control iar si nu-mi da ceva de constipat fac circ cu ea.Zau.
Iar mie imi este atat de rau de ieri.Tampesc.Azi noapte eram imbracata cu haine cu care stai in plina iarna afara plus bagata in plapuma si eu tremuram ca un...sa nu mai zic ca ce.Ma durea spatele de aveam lacrimi in ochi,ce o mai insemna si asta.Bina va acum ma simt mai bine.
ELNUTA SINCERE FELICITARI PENTRU ANNA SOPHIA!!!SA FIE SANATOASA PAPACIOASA SI NECOLICIOASA.rECUPERARE RAPIDA

Uff Iulia..imi pare rau! s-ar putea sa fie o legaura intre constipatia ta si cea a fetitei! pentru tine..incearca cu o lingurita de miere pe stomacul gol sau pune de seara niste tarate (2-3 lingurite) intr-un pahar cu apa..dimineata strecori si bei lichidul (nu este placut la gust, dar nici de nesuportat),..eu, cand nu imi pun taratele pe fata- ma refer la cele ce raman pe fundul paharului-, le pun intr-un paharel de iaurt..amestec si mananc..efect garantat, la mine!! (nu instant, dar in cateva minute)..plus masajul acela de care mai zicea si Raluk..masaj pe burtica, in forma literei "U" intors..incepi din dreapta, mergi in sus si apoi in jos..dupa forma colonului..ajuta deseori! si lichide cat mai multe! (ai spus ca bei deja)

de ce oare ti-a fost frig? este frig in casa? baga un radiator, ceva.. nu sta sa ingheti! si nici spatelui tau nu-i face bine la racoare!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput