Burtici fericite de septembrie-octombrie (216)
Raspunsuri - Pagina 6
uve_got_mail spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 Neatza Uve!! cred ca ar trebui sa ne luam de manuta si sa mergem la piata!! maine parca-i DPN-ul si la tine, asa-i? tu cum te simti? eu ma uit acum pe reality zone..la emisiunea cu nasterile..dupa, scot burtica la plimbare; pana acum stii ce-am facut? am dansat cu burtica pe muzica de la MTV..si am mai sters a nu stiu cata oara parchetul din pozitia 4 labe Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!! Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Exact aceleasi lucruri le-am facut si eu, dar la Reality nu ma mai uit ca iarasi m-a luat plansul...mi se intampla asta ori de cate ori vad un bebe iesind in lume...
Acum plec la piata...struguri si gogosari
Eu dpn-ul il am vineri, teoretic mai am de asteptat, dar cred ca vazand majoritatea fetelor nascand mai devreme mi-am imaginat ca va fii la fel. Problema acum la mine este somnul, lipsa lui adica, azi noapte la 2:30 spargeam seminte
39+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui Dana15 Neatza Uve!! cred ca ar trebui sa ne luam de manuta si sa mergem la piata!! maine parca-i DPN-ul si la tine, asa-i? tu cum te simti? eu ma uit acum pe reality zone..la emisiunea cu nasterile..dupa, scot burtica la plimbare; pana acum stii ce-am facut? am dansat cu burtica pe muzica de la MTV..si am mai sters a nu stiu cata oara parchetul din pozitia 4 labe Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!! Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Exact aceleasi lucruri le-am facut si eu, dar la Reality nu ma mai uit ca iarasi m-a luat plansul...mi se intampla asta ori de cate ori vad un bebe iesind in lume...
Acum plec la piata...struguri si gogosari
Eu dpn-ul il am vineri, teoretic mai am de asteptat, dar cred ca vazand majoritatea fetelor nascand mai devreme mi-am imaginat ca va fii la fel. Problema acum la mine este somnul, lipsa lui adica, azi noapte la 2:30 spargeam seminte
39+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
Dana15 spune:
No bun Uve..hai ca ma duc si eu copacel, copacel
Oare ce-i cu mamicile noastre, ca astazi nu au intrat?! Nela? totul bine?
ralu saluti
Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
mary_07 spune:
Salutare
Eu mi-am terminat curatenia,am pus mancarea pe foc si acu' ma odihnesc un pic la calc
Uff,aseara mi-a plans piciul 2 ore,era constipat,il durea burtica si nu putea face kk.L-am tot masat pe burtica,i-am dat sambata si ieri ceai de musetel dar degeaba.Pana la urma i-am bagat un supozitor cu glicerina si a facut dupa vreo 2 ore bietul de el.
Intreb mamicile cu experienta...faptul ca eu sunt constipata de cand am nascut (nush de ce,ca doar mananc multe ciorbe si beau lichide) il poate afecta si pe el?
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)
NelaM spune:
citat din mesajul lui Dana15 No bun Uve..hai ca ma duc si eu copacel, copacel Oare ce-i cu mamicile noastre, ca astazi nu au intrat?! Nela? totul bine? |
Danuta , azi am avut restante la calcat, mama lui de calcat, ca nu le mai terminam. Mi-am promis sa nu mai las atata de calcat, mai ales ca eu URASC activitatea asta (ma plictiseste groaznic si imi mai e si cald de mor pe deasupra, ca la noi inca e vara!) Am luat-o de dimineata, copacel, copacel si m-am intins pana la 1pm! Intre alaptat si luat Ana in brate, desi a fost cat de cat linistita. Dupa masa, cam pe la pranz, incepe sa miorlaie si ma solicita la maxim vreo 3 ore. Acu' doarme. Slava cerului!!!
Cum te mai simti? Ce program ai azi?
Tre' sa facem ceva sa o atragem pe Anna... o atentie, o maslina...
Te duci la piata? Sper ca Grig e pe faza, ca de-acuma vine Anna...
Nela, mamica Anei
NelaM spune:
Si BUNA DIMINEATA si de la noi, asa, mai spre pranz (la noi e 4 dupa masa).
Felicitari Ellenuta! Sa iti traiasca Anna si sa va aduca numai si numai bucurii, sa fie sanatoasa, voioasa (ca voinica este!!! Am vazut ca a avut 4300 )!
Aida, multumim tare de tratatie si LA MULTE LUNITE lui Erik cel frumos! Sa va traiasca si la cat mai multe clipe fericite impreuna!
Nela, mamica Anei
biaz29 spune:
Buna dimineata, mamici scumpe!
Am reusit si eu gafaind sa intru pe forum in dimineata asta si a trebuit sa alerg dupa voi ca sa ajung la capitolul prezent. Uitasem cat sunteti de active.
Felicitari tuturor mamicilor care au nascut intre timp. Imi pare rau ca nu am timp sa le numesc pe toate, desi am spicuit din mesaje si am vizionat listuta.
Va povestesc si eu pe scurt cate ceva despre puiutii mei si va rog sa completati la listuta. Ioan Amos s-a nascut cu scor APGAR 8, 3500g, 52cm, dr. Socolov, Spitalul Cuza Voda.
Ma mandresc cu un travaliu de o ora si jumatate (record personal ca la prima nastere a fost 3 ore) si o recuperare destul de rapida, avand in vedere epiziotomia. Totul a fost foarte bine si sunt bucuroasa ca am ales sa nasc la Iasi, cu medicul meu, intr-un mediu pe care il cunosteam. In plus, daca as fi fost in Bucuresti, riscam sa nasc in masina avand in vedere ca stau la 10 km de capitala. Am nascut la 40 saptamani si 5 zile desi am avut contractii si m-am temut ca voi naste prematur. Asa ca, mamicile care se confrunta cu asa ceva, curaj!
Bebelusul meu e mancacios si destul de cuminte. Ne luptam putin cu colicii, dar toate mi se par mult mai usoare decat la primul baietel. Probabil e puterea obisnuintei. In schimb, ne luptam cu o conjunctivita purulenta si asta e deja a 7-a zi in care ii dau Nettacin si tot nu a trecut. Sunt cam ingrijorata. Mai este vreo mamica careia i s-a intamplat asta? Ce-ati facut?
In ceea ce priveste eructatul, si noi avem probleme, dar acum am observat unele rezultate daca il pun pe burtica pe pat si il las asa o vreme, eventual ii fac un pic de masaj la spate.
Nu stiu cine zicea la un moment dat de lucrat cat mai curand. Si eu ma intorc la lucru la 1 decembrie, dar pana atunci deja am de lucru acasa. Intre treburile curente din casa, ingrijirea a doi mofturosi mancaciosi si lucru, am senzatia uneori ca ma sufoc. Dar dupa aia iau o gura de aer, multumesc pentru ca am privilegiul sa-i am si sa-i iubesc pe cei mai scumpi copii din lume si o iau de la capat. DIn nefericire, imi ramane extrem de putin timp pentru alte activitati, ca aceea de a sta pe forum. Totusi, promit sa mai intru macar din cand in cand sa spun buna ziua si sa va amintesc cat imi sunteti de dragi.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
mary_07 spune:
Aida,la cat mai multe lunite lui Erik!!! (scz de intarziere)
Bia,ne bucuram ca ti-ai rupt putin din timpul tau sa intri la noi si te asteptam cu drag ori de cate ori poti
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)
iuliapapusa spune:
Intreb mamicile cu experienta...faptul ca eu sunt constipata de cand am nascut (nush de ce,ca doar mananc multe ciorbe si beau lichide) il poate afecta si pe el?
Eu cred ca da ca si la mine s-a intamplat sa fiu stricata la stomac si mi s-a stricat si luta.ACUM ASTEAPTA SI ALTE PARERI MAI INTELEPTE
Fetele am nevoie de o cafea imensa si nu pot bea decat un amarat de 3 in unu.Azi noapte a plans luta mea ca e tot constipata si nu putea iesi afara nici macar cu supo de glicerina.Pana la urma am testat tot termomentru.Daca joi cand ma duc la control iar si nu-mi da ceva de constipat fac circ cu ea.Zau.
Iar mie imi este atat de rau de ieri.Tampesc.Azi noapte eram imbracata cu haine cu care stai in plina iarna afara plus bagata in plapuma si eu tremuram ca un...sa nu mai zic ca ce.Ma durea spatele de aveam lacrimi in ochi,ce o mai insemna si asta.Bina va acum ma simt mai bine.
ELNUTA SINCERE FELICITARI PENTRU ANNA SOPHIA!!!SA FIE SANATOASA PAPACIOASA SI NECOLICIOASA.rECUPERARE RAPIDA
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
biaz29 spune:
Am uitat sa spun ca pentru colici la noi functioneaza sticluta cu apap calda pusa la burtica.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)