Burtici fericite de septembrie-octombrie (216)
Raspunsuri - Pagina 3
miha74 spune:
dana- era vorba de legume crude si fructe. dar fiert poti manca orice, de exmplu compot, sau mere la cuptor...
cat despre masaj, i-l fac inainte pentru ca fiind cu ulei de maslne este foarte gras, iar mirosul nu prea placut, si sa nu se imbibe in hainute.
daca ii faci masaj cu ceva mai cosmetic, care miroase bine (ulei de la jhonson de exemplu) ii faci dupa baie. asa ii facem lui Matei.
aida - si eu am observat ca copiilor mici le place sa stea "inghesuiti" si caldurica multa. In schimb eu nu ii pun caciulita, cica pe acolo se face schimbul de caldura la bbelusi.
gata fug la baite . primul este Matei de care se ocupa tati si apoi urmeaza Iris
Dana15 spune:
Unombun cineva spunea ca ai nevoie de bilet de trimitere de la medicul de familie pentru internarea in spital..mie mi se pare un pic absurd! apropo, eu nu am!! voi ce stiti...este nevoie?
uite, trebuia sa o intreb pe Thea..ca voi naste la acelasi spital ca si ea;
Ultimul weekend fara Anna ..sper
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui santorini Aida, sa stii ca si pe mine ma tot batea gandul sa il infas, macar noaptea, pentru ca se sperie ingrozitor de manutele lui. Cred ca o sa fac o incercare, daca zici ca la tine functioneaza (desi iubitelul meu nu prea e de acord, dar il conving eu...). Magazinele de care zici sunt pe Bd. Tomis, nu? O sa le caut! Pe cel vizavi de Dom il stiu, dar preturile sunt piperate rau, ai dreptate! de Andrei-Alexandru POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN |
Imi spun si eu parerea, sper sa nu te superi..
Eu am infasat-o pe Ioana, aprox 2 luni..dupa care isi scoatea mainile, nu se simtea bine, si m-am hot sa o tin desfasata, si greu ne-a fost..ca nu vroia sa doarma, era obisnuita infasata.
Daca tot am vazut ca nu doarme, i-am infasat numai picioarele, pana cand am renuntat sa ii m infasam si picioarele.
La al doilea copil m-am gandit sa nu-l infas.. dar zici ca se sperie?
Nici nu stiu ce sa fac...
Voi vedea la mom respectiv..pana atunci m este..
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 12+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Dana15 spune:
ioanact tu ce mai faci? totul bine?
Thank God I'm a woman!
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui unombun miine sotul merge dupa prenatal la medciul de familie.E nevoie sau nu de vreun document de la med.de familie pentru internare-ca sa-l faca sa-l am?Multumesc mult. |
Buna, mie imi trebuie trimitere pt internare, dar depinde de maternitate; s-ar putea sa nu iti fie necesara si in plus cred ca trebuie sa stii exact data internarii
39+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
Ioanact spune:
citat din mesajul lui Dana15 ioanact tu ce mai faci? totul bine? Ultimul weekend fara Anna ..sper Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Mutumesc!
Suntem bine..am scapam se pare de greturi si varsaturi..ne apropiem de trim II.
Bebelusul creste.. e totul bine!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 12+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
raluk16 spune:
Miha numai lucruri bune ne spui tu acolo despre perioada asta pentru voi
Dana mor de curiozitate pana marti daca se va adeveri visul tau . In legatura cu bebeii, asa am citit si eu ca daca nu ii prinzi sa le dai papi atunci imediat dupa nastere, dorm apoi o jumatate de zi daca nu mai mult, si nu-i mai prinzi la mancat
Aida ce ritual de adormire are printul vostru! Deja vad cine e seful
Ioana ma bucur ca te vad si ca esti bine!
Miha ce scumpica e grasunica . Si sunt minunate pozele cu cei trei pui ai vostri! Ma faci sa-mi doresc 3 copii!
Aida ne tratezi toata ziua! Sa fie Erik sanatos!
unombun depinde de spital. Mie nu imi trebuie asa ceva, sunt fete care au spus ca le-a trebuit. Mie imi trebuie doar buletinul si adeverinta de la servici cand ma internez, si de fapt asta din urma ma lasa s-o aduc oricand pana la externare.
37+ Alex - cumparaturi bebe
Dana15 spune:
Ma bucur Ioana! sa dea DD sa fie totul bine pana la capat!!
asa este raluk..am uitat de faza aceea ca trebuie sa pui bebelusul la san cat mai repede, parca in primele 2 ore, ca dupa aceea doarme;
cat despre 6..deja nu ma mai incant! pentru ca parca vad ca imi trage clapa iar! si decat sa fiu dezamagita..mai bine, ii dau pace!
maine chiar mi-am propus sa merg la piata..saptamana asta am stat cuminte ca da' de s-o intampla..sa nu mi se rupa membranele pe drum; daca se intampla, asta este! pun fundu jos, pe unde apuc si astept pe grig sa ma recupereze
Thank God I'm a woman!
raluk16 spune:
citat din mesajul lui Dana15 Ma bucur Ioana! sa dea DD sa fie totul bine pana la capat!! asa este raluk..am uitat de faza aceea ca trebuie sa pui bebelusul la san cat mai repede, parca in primele 2 ore, ca dupa aceea doarme; cat despre 6..deja nu ma mai incant! pentru ca parca vad ca imi trage clapa iar! si decat sa fiu dezamagita..mai bine, ii dau pace! maine chiar mi-am propus sa merg la piata..saptamana asta am stat cuminte ca da' de s-o intampla..sa nu mi se rupa membranele pe drum; daca se intampla, asta este! pun fundu jos, pe unde apuc si astept pe grig sa ma recupereze Ultimul weekend fara Anna ..sper Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Ce tare e ultima fraza
37+ Alex - cumparaturi bebe
monica_dicut spune:
Seara buna. Raportam facut baita si adormit precum Ebru
In primul rand sa nu ratez, sa treaca ziua:
LA MULTE LUNITE ERIC SA cresti mare si SANATOS, sa le aduci numai bucurii parintilor tai
miha, suuuuper familie, tot respectul meu . Ai niste copii minunati, unul mai frumos decat celalalt
Ioanact, felicitari scumpa, ma bucur ca ti s-a implinit visul. Sarcina usoara iti doresc si bebe sanatos tun
Si evident ca restu ce vroiam sa spun am uitat
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte