Burtici fericite de septembrie-octombrie (216)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Va multumesc fetele de raspuns.Sper sa nu fie ma rog din inima.Dar daca am ce tre sa fac?Cu laptele muls ce fac il arunc?Mi-a fost teama sa il mai folosesc asa ca i-am dat acum un 90 formula si e in patut cu ochii pe pereti se cearta cu suze nu stiu de ce.Bina ca ma lasa sa vb cu voi asta da copilut

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

draga iulia, ca sa eviti mastita, trebuie sa golesti-detensionezi sanul. verifica sa nu ai canale infundate, daca ai, trebuie sa faci masaj usor, pe lungul canalului catre sfarc si inainte de a o alapta pe Stefi, sa pui o compresa calda pe san si sa il masezi usor pentru a-l pregati de supt.
Laptele muls il poti pastra in congelator 3 luni sau maxim 72 de ore in frigider. De la congelator, odata dezghetat (de prteferat in frigider) trebuie folosit.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui margo1

flo] Buna fetelor! Nu stiu daca va mai amintiti de mine (am fost cititor din umbra pana la sf lui august, iar de la inceputul lui sept m-am simtit tare rau si nu am mai intrat pe forum). Vroiam sa va anunt ca am nascut si eu pe 2 septembrie un baietel minunat pe nume Vladimir, lung cat incape (52 cm) si manechin pe deasupra(3.100 grame)

Nasterea a fost naturala cu epidurala si a decurs perfect pot spune...cred ca sunt printre fericitele care au nascut usor si fara dureri...

Problemele au inceput dupa...;la fel ca in cazul mangai, bebe al meu nu a vrut sa manance in primele 36 de ore decat 10 ml de lapte praf, iar eu eram terminata psihic si plangeam pe holul clinicii...nici cand am iesit cu el din clinica nu stia sa suga, iar eu eram deja ajunsa pe culmile disperarii...plus ca al meu a facut o forma usoara de icter si era somnolent, nu reuseam sa il trezesc sa ii dau nici macar biberon...Uf, dar a trecut, am ajuns acasa si am continuat cu perseverenta; el tot nu tragea dar m-am hotarat ca fie ce o fi, tb sa pape laptic de la mine; asa ca mi-am luat o pompa (cea mai ieftina) si m-am muls vreo 3 zile si i-am dat cu bibe laptic de mama:)si asa am evitat angojarea sanilor sau pierderea lactatiei. Acum ne laudam ca baietelul e un mancacios, suge la tzitzi cu mare mare placere iar mama e bucuroasa,chiar daca noaptea se trezeste si de 4-5 ori sa ii dea prichindelului sa pape....In plus, raportam ca a pus aproape 600 grame in 2 saptamani, ceea ce pentru mine e o mare multumire, caci cand l-am vazut prima oara mai mai ca imi venea sa plang la cat de slabut era...

Deci dragi mamici si draga Maria, nu va speriati daca bebelacii nu sug sau dorm prea mult in primele zile, asa sunt ei mai puturosi, dar isi revin.

Va pup pe toate , felicit proaspetele mamici si le tin pumnii celor care asteapta sa isi tina puiucii in brate....

Margo felicitari pentru minunea voastra Vladimir si pentru ca ati luat deja 600g!
Mai vino seara pe la noi.....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl
poze cu Aidan din prima si a doua zi. ne scuzati ca suntem cam zgariati, dar am iesit cu manichiura si ne-am facut model pe fatza.

Maria, bine ati ajuns acasa!
am vazut pozele cu voi si mi-au dat lacrimile. unteti asa de frumosi toti trei, Am vazut cat esti de fericita cu puitul la tine pe piept si l-am vazut pe Sergiu, care nu-si mai incapea in piele de bucurie si minunea blonda, care te mosteneste la gurita si care poate va semna cu tati cretzuliu mai incolo cand ii mai creste parutzul.
Sa va dea Dzeu, tot binele din lume si pofta&putere de supt lui Aidan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Nela Uof calcatul asta maaaare problema. Dar...propun troc: eu iti calc vreo 2-3 ture si tu nasti in locul meu 1 data?! Cum ti se pare?? Avantajos?? Promit sa fiu atenta la fiecare cuta...dar sa nu-mi dai prea multe de-alea imposibil de adus la starea de vitrina [:d]

Gata, batem palma. Pe cand sa ma astept ca am de prestat?

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16
Dana uite ca azi doua mamici ne spun ca au simtit nevoia pompei si nu au avut-o... ce ciuda mi-e ca nu ma pot hotari daca vreau manuala sau electrica... Sa-mi comand repede de pe net... (acum am vazut ce ai zis de pompa Ramonei)

Draga Raluk,

pentru primele zile, e de preferat sa ai pompa manuala, pana se desfunda canalele si abia apoi, dupa ce se instaleaza lactatia cea mare sa folosesti pompa electrica.
Pentru desfundat canalele, poate au la maternitate pompa manuala si folosesti acolo pompa lor.
Bebe e bun de desfundat canale.
In maternitate si eu as fi avut nevoie de pompa, care era acasa , dar in acelsi timp primeam informatii contradictorii de la personalul medical. De la obstetrica imi spuneau fara pompa, de la neonatologie imi imprumutau pompa sa scap de furia laptelui. very confusing....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Raportam si noi azi 1luna de viata. Pediatra ne-a felicitat avem 4.7 kg (a luat 1.3 kg) si 57cm (a crescut 7 cm). Mi-a recomandat sa-i dau mai putina haleala ca are colici ptr ca papa repede si lacom. Usor de spus si greu de facut ca urla dupa papa. Mai ales ca ea nu e de acord cu ceaiul intre mese, in fine.
Fetelor mamici voi dati ceai la bebici intre mese? De care si cat (pana in 50 ml cumva)? Ca noi nu avem program de papa, vrem toata ziua tata in gura, mai dormim cu ea, mai sugem din ea, facem caca, facem pipi si tot asa. Si patutul are niste maracini nevazuti, ca dormim doar luat in brate de mami sau tati. Cam atat ptr 1 luna de viata. In rest ne bucuram ca suntem sanatosi.
de Cristian Alexandru din 05.09.2009

Felicitari mami si felicitari , La cat mai multe lunitze sanatoase si fara colici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata......chiar daca ptr mine nu e chiar buna. Am o durere de stomac .

RALUK, DANA multumesc de PM.

Ieri am fost la control....sunt deja dilatata de aproape 2 cm. iupiiii. Bb deja are capusorul jos tare.....deci situatia acolo e schimbata tare.Asa mi-a zis.....ai ce durere de stomac....

si [url=http://www.glitterfy.com/] ( 07.06.2008)[/url]

Si un alt samburel in burtica

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui devylla

Nela buna dimineata!

De rcuperat nici nu se mai pune problema...e incredibil cum fuge timpul asta.Trec zilele una dupa alta intr-un ritm alert.Suntem pe foc continuu,habar n-am cand se face seara,in fiecar zi ma uit la ceas si realizez ca e deja dupa-amiaza.Uit de la mana pana la gura ce imi propun sa fac.am inceput sa pun biletele pe frigider cu ce am de facut.Ma chinui sa scriu o scrisoare de mai bine de-o luna,calc cate o maneca la camasa si apoi trebuie sa ma opresc din activitate...restul si-o calca sotul dimineata inainte sa plece la munca.Ce sa mai povestesc...o nebunie la noi.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

Sabina, buna dimineata!
Ma bucur sa aud vesti de la voi. Da, ma gandeam ca este greu cu doi copilasi, greu sar frumooooos. Lasa ca uite acusica vine mama in vizita si va mai relaxati si voi un pic.

Ma bucur din suflet de vestile despre Lisa, este un copil frumos si s-a dezvoltat foarte, foarte bine. Sa ia 2 kg intr-o luna este extraordinar! Bravo, ma bucur din suflet.

Daca imi permiti un sfat, cu culpabilizatul, iti zic doar atat - don't go there! Esti o mama minunata!

Gata, ma striga Ana!
Va pup fetele si o zi minunata va doresc!

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Alex,, am vazut pozele cu Alessia.

o dulceata cu obrajori numai buni de papat.
Sa fie sanatoasa, papacioasa si sa nu cunoasca colicii!

Mergi la inceput

Raluk, am vzut pozele cu tine.

pai tu nu esti decat burtica mami, vad ca inca mai ai talie, manutze subtiri..... sa nu iti faci probleme cu kg. O sa ramai ca un tzar dupa nastere.

Dana, scoatem fetele la incalzire?

Mergi la inceput