FIV in Ungaria 67
Raspunsuri - Pagina 12
samira33 spune:
incep sa am si eu emotii pentru voi,fetelor
va tin pumnii stransi bine si nu vreau sa aud vesti decat foarte bune de la voi
2bobocei spune:
Gata,pe 30 oct iau si eu startul in cursa pentru FIV 4, pe 4 noiembrie vom fi la eco la Budapesta.
Felicia se pare ca vom face FIV-ul in aceeasi perioada.
Noi, desi avem masina vom merge cu trenul pentru ca nu avem ... sofer (doar eu am carnet)
Sper sa fie totul OK desi o sa-mi fie cam greu fara masina.
Mai rau este ca nu stiu cat va dura tratamentul sa imi pot rezerva bilet de tren la vagon de dormit si pentru intoarcere. Dr. Kovacs nu mi-a dat decat tratamentul pentru primele 6 zile, probabil ca restul il va stabili in functie de rezultatul ecografiei.
2bobocei spune:
O intrebare pentru fetele care sunt in tratament: voi de unde v-ati cumparat tratamentul? (al meu este cu Gonal F si Menopur).
2bobocei spune:
Samira, Doamne ajuta sa ai gura aurita! Cati o vrea Dumnezeu numai sa fie bine si de data asta pana la capat!
Si tie iti tin pumnii! Sigur o sa reusim anul acesta!
Andrada.P spune:
Goggy la Helios am stat, intr-un studio, si am fost fffffff multumita din urmatoarele motive:
1. dulap f mare incap haine de acasa pt 2 sapt + haine noi rezultate din activitatea de shopping
2. are terasa pt soti fumatori , cu verdeata, helesteu, pestisori, etc - tot tacamul pt o atmosfera de vacanta
3. camera f mare, f luminoasa si curata, cu mobilier nou
4. Chicineta CU FRIGIDER - iti mai poti face seara cate o salata, omleta, etc ca sa nu cheltuiesti si seara pe restaurante
5. e asezata pe deal, aer curat, personal foarte dragut
6. cu masina faci mai putin de 10 min pana la clinica
Sincer, eu am ales Helios pt terasa. Am cautat vreo 3 saptamani, in fiecare seara, vreun hotel/pensiune in Budapesta care sa aiba balcon / terasa, astfel incat fumatul sotului meu sa nu afecteze ovocitele si n-am gasit decat Helios.
ALRAK spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinamolnar ALRAK ma bucur ca ai revenit. Fruntea sus! |
Trebuie ... ca altfel nu se poate.
Doamne Ajuta!
sunshine4ever spune:
Tuculucu ai doi copilasi superbi. Sa-ti traiasca, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii in viata.
in asteptarea unui ingeras
ALRAK spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 alrak...draga mea...te imbratisez...e de inteles starea ta.....fiecare dintre noi cred ca a experimentat-o la un mom dat...dar va trece...stii si tu asta...acorda-ti doar timpul necesar pentru "vindecare" si asteapta sa auzi iar chemarea din sufletul tau....chemarea catre o noua incercare pup fetele...pe fiecare in parte |
samira din pacate, cele mai multe dintre noi au trecut prin nereusite.
Sunt momente cumplite in care constientizezi NEPUTINTA pe care o ai.
Multumesc mult si DD sa ne ajute.
Imi place foarte mult cum ai scris si asteapta sa auzi iar chemarea din sufletul tau....chemarea catre o noua incercare , cred ca o simtim mereu si o vom simti pana in momentul in care ne vom tine puiutii in brate.
Doamne Ajuta!