FIV in Ungaria 67
Raspunsuri - Pagina 11
goggy spune:
Andrada, multumesc mult. A fost exact pe gustul meu, pe puncte, scurt si la obiect. Da, cred ca ai dreptate ( aveti, de fapt ), cu masina e mai bine. Si ca sa fiu sigura ca sotul va fi mai temperat la volan, cred ca o varianta ar fi sa plecam cu masina mea de firma. Nu e asa puternica.
Tu unde ai stat?
felicia_ spune:
Si daca n-ai masina?
Samira, ce-ai patit?
Asadar, noi am stabilit: azi sunt z 1 , i-am scris mail dr, pe 3 noiembrie sunt programata la ecografie (am socotit ca voi lua AC 18 zile).
Goggy, de-acum caut serios cazare.
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicia_ Si daca n-ai masina? Samira, ce-ai patit? Asadar, noi am stabilit: azi sunt z 1 , i-am scris mail dr, pe 3 noiembrie sunt programata la consultatie (am socotit ca voi lua AC 18 zile). Goggy, de-acum caut serios cazare. "De multe ori pierdem micile bucurii, asteptand marea fericire..." (Pearl S Buck) poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2 www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra |
la ce dr ai programare ?
felicia_ spune:
tannoo25, la Budapesta, la dr Kovacs.
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
KITTA spune:
Felicica sa ma tii si pe mine la curent cu tratamentul tau. Deci si tu ieie AC 18 zile. Asa mi-a zis si mie. Sa vedem cum e cu CM dupa AC-urile astea. Sa imi scrii dupa ce iti raspunde dr.
Eu am facut rezervare la Hekios Panzio, ca nu trebuia sa platesc nimic in avans si daca plateiti acolo cash mai e si 10% discount.
Si AndradaP tot la Helios a stat. Mi-a povestiti mie
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicia_ tannoo25, la Budapesta, la dr Kovacs. "De multe ori pierdem micile bucurii, asteptand marea fericire..." (Pearl S Buck) poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2 www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra |
merci ptr raspuns
succes !
samira33 spune:
goggy si felicia....gata!!!mi-a trecut
m-am dat nitel cu capu de pereti si a trecut
am venit nervoasa rau ca mi-am pierdut 2 zile timpul pe la taxe si impozite pentru un certificat fiscal pentru o cladire.....si in 2 zile am primit 2 variante diferite....si am senzatia ca joc in filme cu prosti
da m-am dus si am mancat....si m-am calmat
am observat ca atunci cand sunt satula....sunt foarte toleranta
feli....a inceput numaratoarea inversa asadar
sa fie cu reusita draga mea....si sa ne tragi si pe noi dupa tine