FIV in Ungaria 67

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Citat:
citat din mesajul lui Liana30

ALRAK asa cum zice si samira e de inteles starea ta..offff de cate ori n-am avut.o si io..da uite-ma..deci se poate..hai te mai las cateva zile si gataaa.,,la atac..nu te lasa.numai tu poti sa ridici capul in sus si sa zici gataaaa inainteee..asculta la mine..daca vrei poti!!!!da?hai leoaicoooo stiu ca poti!!!te pupam..

Liana, de cand ne "cunoastem" virtual, sa sti ca esti un exemplu pentru mine.
Deja pot sa-ti spun ca am discutat la Szeged, pentru o noua incercare.
Mi s-au recomandat mai multe lucruri pe care sa le fac pana atunci, le postez ca poate sunt de folos si altor fete
1.sa fac acupunctura
2.sa iau legatura cu un medic fitoterapeut si sa-mi recomande un tratament naturist pentru detoxificarea organismului si crestere a imunitatii
3 sa merg la tratament la Sovata cel putin o saptamana.
Asa ca incerc sa vad ce fac cu serviciul, sa pot trece prin toate cele scrise mai sus si s-o iau de la capat.
Nu ma las . Trebuie sa reusesc.
pentru tine si printesa

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luck

Alrak
eu dupa ultima incercare , cand nu am raspuns la tratament , nu mai puteam dormi noptile si aveam o stare super naspa , ma gandeam numai si numai la asta si rezultatul ....zona zoster ... acum de voie , de nevoie , mi-am schimbat tonusul si am inceput sa cred din nou ca as mai putea avea o sansa !!!

Luck foarte bine ai facut ca ti-ai schimbat tonusul. Asa este , trebuie sa ne ridicam si s-o luam de la capat. Atitudinea pozitiva, gandul ca o sa reusim, optimismul, trebuie sa ne caracterizeze, ca doar traim intr-o lume in care legea atractiei este la ea acasa. Asa ca trebuie sa gandim pozitiv.

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puffy10

Buna dragelor!

Alrak, fruntea sus, tu esti o luptatoare si trebuie sa ne fi exemplu in continuare .

Puffy am revenit, sunt pe baricade
Trebuie sa reusim, ca altfel nu se poate.

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor am ajuns cu bine la Szeged

multumesc pt sustinere.....acum important e bebele pe care il vreau , nu jobul si tampitii de la birou.

maine dimineata mergem la clinica pt analizele de ziua 2 si schema de protocol. suntem rupti de oboseala amandoi, al meu deja doarme, eu nu am rabdat sa nu intru si sa va citesc un pic

karla ma bucur ca esti mai bine
tabitha nu plange o sa fie bine
samira nici mie nu imi place sa stau la cozi, e ca la nebuni.....dar deh...la noi ca la nimeni...
puffy.....nu le iau in seama magariile, oricum..nu dai afara...sau nu incerci sa fortezi mana unui angajat doar pt ca vrea sa faca un copil....asa ceva e de neimaginat...

pupici fetelor si scuze ca nu v-am mentionat

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Mirela tin pumnii stransi tare pentru un inceput cu reusita

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Andrada chicineta exista si in studio sau voi ati luat un apartament? Acolo am vazut ca exista intr-adevar si frigider. Ia sa ma uit mai cu atentie...
Multumesc frumos

PS Prin studio eu inteleg o camera dubla...sau e chiar apt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Tuculucu, felicitari pt copilasi! Sunt minunati! Mi-au dat lacrimile de dimineata! Tare mult imi doresc si e un baietel si o fetita! Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi!

Si eu am fost fara masina, dar e drept ca pe timp de vara si la Szeged, nu la Budapesta. Am mers de obicei pe jos, iar la ET am luat un taxi. Eu am mers pe jos si dupa punctie, chiar in drum spre pensiune am probat si cumparat o rochie.
Am mai circulat si cu tramvaiul; dar eu nu am avut alta optiune, caci nu am masina.

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

buna! din pacate puteti trece si la mine FIV 1 nereusit!as avea nevoie de niste sfaturi, ce ar trebui sa fac intre 2 FIV-uri!(eu am endometrioza )
va multumesc !si imi cer scuze ca intru asa rar dar nu este punctul meu forte !sunt alaturi de toate cele care nu au reusit, dar stiu ca cuvintele sunt de prisos,sper doar ca fiecare dintre noi sa aiba puterea de a o lua de la capat!
fetelor care sunteti in "focuri" mult noroc!multe oute de caliate si embrioni lipiciosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimineata

alrak....ma bucur tare mult sa citesc ce ai scris
bravo....asta e atitudinea....asa te-am "cunoscut" eu aici
si eu intentionez sa fac niste sedinte de acupunctura inainte de plecarea la Budapesta,de 2 luni sunt in tratament naturist de detoxifiere,iar pentru cresterea imunitatii o sa fac o cura de lamai-este foarte eficienta,incercata de mine

mirela....Doamne-ajuta...tin pumnii
presimt ca o sa fim multe gravidute in toamna-iarna asta....si ne mutam in bloc compact la odisee

fetele lu' Kovacs: hormonii de ziua 2-4 inseamna ca ii pot face in oricare din zilele 2,3,4???....ca ziua 3 se pregateste sa se nimeresca Duminica la mine

pup toate unguroaicele
o zi buna sa avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Goggy prin studio inteleg apt (e de fapt o camera f mare cu pat matrimonial, masa, canapea, chicineta si are si o baie mult mai mare decat camera cu 2 paturi). Am stat prima noapte in camera dubla si - crede-ma - e neincapatoare. De costat ne-a costat cam tot atata pt ca ne-a facut reducere pt 2 sapt.

2boboci eu am fost cu trenul (vagon de dormit) la prima consultatie si m-a zdruncinat rau de tot. Sincer - nu mi-as fi dorit sa fie in trenul ala dupa ET. Mult mai ok mi se pare cu masina chiar daca esti tu soferul. Intreaba-l pe dr Kovacs daca e ok sa conduci dupa et.

Saboupetruta imi pare rau pentru nereusita ta. Si eu am avut endometrioza. Ce am facut eu si sunt absolut sigura ca m-a ajutat a fost regimul ovo-pesco-vegetarian, am eliminat cat am putut alimentele bogate in estrogeni (astea sunt carnea si lactatele din comert, morcovii, secara). Am mancat crud cat mai mult (cel putin in luna dinaintea fiv-ului), m-am lasat de fumat, nu ma mai pus gura nici macar pe o bere . Cam asta ar fi in mare. Am citit cateva carti de nutritie. Regimul alimentar sanatos iti mareste cu mult sansele de reusita in caz de FIV. La mine s-a probat.

Tuculucu ai niste minunatii! Chiar ma intrebam ce mai faci. Mi-a trimis si Laura Garner la un moment dat niste poze de-ale voastre.

toate vechiturile Kitta, Liana, felicia

Mergi la inceput