Regasiri (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Eeei, eu le-am facut, nu sunt asa profi, dar am nitel talent si m-apuca din cand in cand.
Ana acum e cu un cantecel toata ziua "un catel mititel/la joaca a fugit" il gasiti pe youtube. Si "are mama o fetita", dar nu il stie asa bine, nici eu nu il retin. Poezii nu prea e fana sa spuna, zice ca sunt pt bebelusi. A gasit ea scapare sa nu o mai dispere lumea.
Dbunny ce ochi s-o las, pe perete??? Chiar isi iese tacso din pepeni, ea are peretele ei unde o las sa picteze, in living, dar nu se vede ca e pe balcon. aici. Iar aici sunt eu prelucrata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Intrebare intrebatoare

Luni este sarbatoare mare in spania, tip ziua natiunii, sunt invitata la sarbatoarea natiunilor si tre' sa duc platou romanesc. Anu trecut am dus salata de vinete, zacusa si placinta cu dovleac...anu' asta ce duc? tipic romanesc, repede de facut si usor de transportat?? heeeeeeeelp! sarmale nu stiu sa fac si nici nu m-as incumeta...

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Dbunny nu prea stiu ce sa-ti recomand pt sarbatoare ca nu-s prea experta in ale bucatariei poate un drob din maruntaie de miel,porc sau parjolute,cozonac(!?!).Daca imi mai vine vreo idee te anunt
cat despre preturile practicate la ac cresa-te inseli-cu 10 lei/zi,deci cam 22/luna(aprox 50 euro) copii primesc toate mesele necesare plus haine de stat acolo,parintii nu aduc nimic.

la daria lucrurile par sa se complice.Deja a facut azinoapte si febra

am inceput sa pun si eu la semnatura cateva poze cu burtica si ceva poze mai recente aici

Mihaela 24+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Dbunny iti dau reteta pt gogosi de pui, arata f bine pe platou: 4 oua, o cana bere, apa plata, piper, sare, ardei boia sau ce-ti mai trece tie prin cap, faina si piept de pui. Separi albusul de galbenus, bati spuma albusurile, apoi adaugi berea, bati in continuare, pui putina apa si galbenusurile si bati pana se omogenizeaza, condimentele, la final faina si adaugi pana are consistenta aluatului de clatite, adik sa fie asa moale, nici apa apa, dar nici coca. Sper ca stii cum se fac clatitele cu dulceata. Pieptul de pui il tai bucatele si le pui pe scobitoare. Trebuie prajite in baie de ulei, daca nu ai friteuza, bagi intr-un tuci ceva sau oala mai mare si incingi bine uleiul. Dupa ce ai pus carnea pe scobitoare o treci prin aluatul respectiv si o pui in uleiul incins. Vor iesi ca niste gogosi, sunt delicioase si dau bine cu scobitoarea. Optional dupa ce sunt gata se stoarce putina lamaie peste ele, dar depinde de gust, eu nu prea pun.
Cozonac ai mai putea duce sau chec, chiftelute, drob cum zicea dastefa, dar cred ca iti ia prea mult sa pregatesti atatea. Traditionale sunt sarmalutele si am vz ca prind la straini, toti pe care i-am cunoscut se lingeau pe degete, micii, bulz (mamliga cu branza de burduf). Nu-s greu de facut sarmalele, fa si tu cateva acolo. Eu prima oara am facut dupa capul meu si au iesit super. Am calit putin carnea cu ceapa, apoi am amestecat cu sare, piper, cimbru, le-am invelit in foaia de varza, asezat frumos in cratita, apa pana le acoperi putin, bulion, foi de dafin si le lasi la fiert, apoi putin la cuptor si gata. Sa fie putin rumenite, fara zeama, ca nu ai cum sa le duci zemoase. Hai ca nu sunt greu de facut.

Mergi la inceput

Stai ca mi-a mai venit o idee. Poti sa faci din carne de pui sau porc, le bati snitel. Fierbi oua, sa fie tari, apoi infasori oul in snitelul respectiv si il prinzi tot cu o scobitoare si le bagi la cuptor, in uleri cu apa. Sunt de efect, cand tai se vad rondelele de eu si arata beton. Sau poti pune in loc de ou carnati si sunca presata etc. Sau foietaj daca ai de unde sa cumperi si faci ca un fel de strudele. Ciupercile le tai marunt, amesteci cu ou si marar si tai foietajul in patratele, bagi cate o lingura doua din compozitia de ciuperci, le rulezi ca un strudel si in tava la cuptor si ies bune rau. Mama ce de idei imi vin. Astea le faceam eu inainte, ma punea sotul mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

o tochitura dobrogeana? super faina ..... mmmmmmm cu mamaliguta calda ..... mmmmm

in rest - doar

cand am nervi va mai pove

lucrusoare de vanzare

Mergi la inceput

Mirooo ce patisi mami????
Dastefa am vazut pozele, ce graviduta frumoasa, m-a apucat nostalgia si tristetea. Pupam Daria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

maya suna bine puiul ala pe scobitori...is scobitori mici sau betigase tip frigaruie? 5 sau 15 cm? reteta e romaneasca? nu cred ca ma incumet, mi se pare mult de lucru...suna bine pt o cina in 6 maxim 8, nu pt vreo 200 cati vor fi, oricum eu duc vreo 25 de portii de ceva micutz...si ma bate gandul la salam de biscuiti. Oricum masa nu fac(adica obiecte romanesti steag, carti si alte cela, ca Paco lucreaza si eu va trebui sa stau dupa curu' lu dani nu pot sta la masa Romaniei

reteta cu foietajul suna bine, si avem aici de 7 marci

miro da la ceva cu mamaliga m-am gandit la inceput, dar daca ar fi fost si mama cu mine m-as fi incumetat...sa stau eu sa servesc platouri mici la oamenii ce se preumbla, dar sa las oalele pe masa se se serveasca singuri, fara sa le explice nime' ce si cum, cu ce se mananca...

Pe cin' te-ai suparat?

dastefa e mare daria, o adevarata domnisoara..n-am mai recunoscut-o...pune poze mai des

azi dimineata dupa ce l.am lasat la gradi ne-am preumblat nitel la shopuit, i-am luat o pelerina de ploaie de la decathlon atat de dragutaaaaa si tineti-va bine: marimea 6 ani! marimea 4 ani mi s-a parut chiar fixa!

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Salut fetele,

Eu ma apucai sa updatez Jurnalul Iuliei (ala de il am la semnatura) ca nu am mai scris la el de muuuuult de tot. Si tot ma anuntara astia de la Geocities ca imi sterg totul de acolo. Trebuie sa "sap" sa vad unde mut totul. Si tot updatand la el, ma uitai la postarile noastre vechi, de anul trecut... Asa mi-am dat seama cat de multe eram. Ma intreb de ce nu mai trec pe la noi Alexandra si Kokorina... Pe vremea aia postau la noi si Desiree si Marani

Aseara am fost in parculet si Iulia s-a jucat la un balansoar, se agatza de el, se urca pe el, tragea de el, etc. Eu o tot avertizam ca o sa se loveasca, ea nimic. Pana la urma nu stiu cum a facut de s-a asezat sub el si si-a dat cu balansoarul in cap... A plans un pic, apoi i-a trecut.
Dupa aceea am fost acasa la nasha Iuliei ca a fost ziua ei de nastere. Si cand a fost sa mancam tort, a pus Adela o lumanare (ce-a gasit ea prin casa atunci), a aprins-o si au inceput sa cante "La multi ani!". Haios a fost ca se canta"... nasha sa traiasca..." desi Adela este nasha doar pentru Iulia.

Astazi auzi despre un loc de joaca frumos si as vrea sa o duc pe Iulia acolo.
Maine Iulia are chef, este ziua lui Vladutz, unul din colegii de parculetz. Iar seara noi (eu si Mircea) o sa mergem la restaurant sa o sarbatorim pe "nasha".

Dbunny, doar stii ca la noi la romani, orice sarbatoare are pe masa salata beuf . Nu stiu cat de romaneasca este salata asta, dar stiu ca iti ia asa mult timp sa o faci... Scuze, dar alta idee chiar nu am

Va doresc sa aveti un week-end cat mai frumos

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

ffff frumos ai iesit si frumoasa...imi place machiajul..unde te-ai facut si cu ce ocazie?

Citat:
citat din mesajul lui mayaione

Doar o poza a iesit cat de cat cu Ana, restul blurate varza, pun aici, si una cu mine tocmai ce venisem de la machiaj.
Azi a fost ok la gradinita, a papat, nu a vomat, totul bine. Bine au zis ca nu a mancat cum face ea de obicei dar oricum, ciorbica jumatate, si o sarmaluta.

www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/ana" target="_blank">poze Ana

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput