Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (122)
Raspunsuri - Pagina 9
s_alinutza spune:
Ramonika multumesc pt urari!
si pt celelelte fete care s-au trezit!
33+ cu
pe care o sa-l cheme David
POZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani
ionelamaria spune:
Chiar ca dormim in post. Ma uitam la primul mesaj scris de mine azi ( l-am editat deja) avea de-a greseli
... greu cu recunoscutul literelor dimineata... si cand ma gandesc la bietii mei elevi pe care nu ii intelegeam cum de le incurca![]()
31+ AMR 9 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
raluci_b spune:
neata, am facut si eu cafea si ceai cine doreste 
azi trimit mail la socrii sa mearg sa intrebe de pretul supozitoarelor si va comunic, apoi imi ziceti care cate cutii vreti 
am fost la cosmetica
defrisare ![]()
32+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 8 SAPTAMANI
suzyca spune:
ramonika diseara ai de dat raportul de la dr nu uita te asteptam,krelia am vazut ca nasti la municipal si eu tot acolo cu dr anca florin.am si o cunostinta ,o asistenta sefa la sala de operatii.am sunat o sapt trecuta am intrebat o de scoruri si cam ce ne trebuie pt bebei,un sampon pampers si dc vrem hainute dc nu ii imbraca de la ei.copilul sta cu tine de a doua zi cu tine in salon.o sa ti las nr meu de tel si dc ai nevoie de ceva suna ma 0723614861.aflu miercuri acum cu siguranta cand imi face cezariana asta dc nu vrea fimea mai devreme
este super puternica,azi ca niciodata am primit niste picioare sub coaste de chiar ma doare dar asta e.krelia sper ca esti lipita de pat ca si mine.
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui suzyca ramonika diseara ai de dat raportul de la dr nu uita te asteptam,krelia am vazut ca nasti la municipal si eu tot acolo cu dr anca florin.am si o cunostinta ,o asistenta sefa la sala de operatii.am sunat o sapt trecuta am intrebat o de scoruri si cam ce ne trebuie pt bebei,un sampon pampers si dc vrem hainute dc nu ii imbraca de la ei.copilul sta cu tine de a doua zi cu tine in salon.o sa ti las nr meu de tel si dc ai nevoie de ceva suna ma .aflu miercuri acum cu siguranta cand imi face cezariana asta dc nu vrea fimea mai devreme ![]() |
Poti lasa nr de tel pe contul comun... mi se pare mai in siguranta.... dar e bine cum vrei tu

31+ AMR 9 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
dienutze spune:
Neata fetelor! MMM, ce de cafeleee bunee!
Pirelia, casa de piatra, sa fiti fericiti si sanatosi toti trei!
LauraG, bafta surioarei cu salonul! Zona e numai buna pt asa ceva! 
Mama matzelor, ieri am indraznit si l-am prins pe sot. Eram cam de 3 saptamani asa de cumintei...Nu iti zic ce caaalma sunt acum
Eu zic sa incercati, meritaaaa![]()
O sa iti iei inima in dinti dupa ce o sa ai vesti bune de la gineco diseara, ai sa vezi
Sa te bucuri de concediu!
S_alinutza, fugi la medic cu sotul, nu mai sta, daca de 2 luni se chinuie. Asa sunt barbatii mai delasatori, dar tot pe noi ne fac la neuron. Sanatate multa!
Eu raportez o domnisoara linistita, azi noapte nu s-a jucat f mult, a lasat-o pe mami sa doarma ![]()
Diseara si noi mergem la gineco sa se uite pe analize. Abia astept!
Va pup pe toate! 
Sa aveti o saptamana frumoasa! 
32+ cu
Ingrid Alexandra AMR 5 saptamani
sa fim sanatosi!
lacramioara2 spune:
DRAGELE MELE,
Iertare pentru ca nu am dat semne saptamana trecuta, nu s-a intamplat nimic rau, doar am fost tare prinsa la munca iar in week-end am dormit continuu, cu ploaia asta care ne-a cotropit.
NU AM DIABET GESTATIONAL, uraaaaaaaaaaaaa.
Ma duc sa citesc din urma.
Va pup
Saptamana 28
ionelamaria spune:
Ramonika, Dienutze, asteptam vesti excelente de la medic
31+ AMR 9 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
monis5 spune:
Neata si de la mine... iau o gura de cafea si revin caci am de pus pe tapet o intrebare (2 acolo
) ca am avut ieri niste dureri, contractii mai... curioase, si cum peste 4 zile intru in luna a 9a ... si cred ca incet-incet se apropie momentul...
Andre - te rog da un semn de buna dimineata ca altfel incep sa calaresc telefonul si nu vreau sa te deranjez daca nu e cazul 
monis
35
cu poze noi
laviniablaga spune:
Buna dimineata!
Multumesc frumos de cafeluta! Abia m-am trezit! Am citit din urma si ma bucur ca nu sunt vesti rele! Imi pare bine ca a intrat Miany cu vesti despre ea si bebe, dar si pentru vestile aduse de RamoD si celelalte burticute! Noi suntem bine, ne miscam constant, si ieri nu am avut timp sa intram pentru ca am fost iesit la un gratar...vremea a fost frumoasa si am zis sa profitam...ca cine stie daca o sa mai prindem toamna aceasta vreo duminica atat de calda!

Pupici tuturor mamicilor!
VA doresc o saptamana frumoasa, lipsita de evenimente neplacute!

Lavi,
34+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2