Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (122)
Raspunsuri - Pagina 8
vias spune:
am schimbat si semnatura..asa arata mai bine parca, nu????![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
35+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 3 SAPTAMANI
POZE
Pirelia spune:
Neata fetelor. Va invit la cafea, ceai, suc, ce doriti.
De o saptamana incerc sa recuperez capitolele pierdute (acum sunt la cap. 114). Am vazut ca mai avem 2 fulgusori.
Felicit proaspetele mamicute Ramona D si Miany si le doresc sa se bucure toata viata de micutii lor.
Sper sa recuperez repede capitolele.
Cine vrea sa vada poze cu mine la cununie poate intra pe contul comun.
Viitoare mamica in culmea fericirii 30+ (28+)
Oana Petra
Sambata intru in randul DUOAMNELOR
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui betty78 de unde l-ai luat, ca am vazut si eu o parte pe net si vreau sa vad toate 3 dvd-urile |
l-am descarcat de pe torente.
Ramonika spune:
wow Camy - 3 saptamani 
ce se apropie... 
de azi stau si eu acasa, sper sa am timp (si bani) de cumparaturi, ca uite ca parca nu constientizez ca se apropie asa repede momentul... 
in mod normal as mai avea 2 luni pana la DPN, dar cine stie? 
Ramonika spune:
neata tuturor 
m-am trezit cu noaptea-n cap, ceasul biologic (bata-l vina) pe care nimeni nu l-a anuntat ca azi nu merg la servici. ![]()
Pirelia - noi am vazut pozele, s-a si comentat despre ele
dar poate nu ai citit inca unde am scris noi despre asta. ![]()
"Casa de piatra" inca o data! 
LauraG - succes sorei in afacerea asta. ar trebui sa prinda bine, ca e la moda acum sa se caute/cumpere produse bio/eco si altele.
poate in timp deschide un magazin si la Iasi. ![]()
suzyca - ai grija de tine, stai numai in patutz si de ce nu, zi-i printesei sa mai stea la caldurica macar cateva saptamani, ca afara e frigutz de-acuma. ![]()
RamoC - felicitari pt. luna a 9-a, ultima. wow, ce zboara timpul. acus o sa-l tii pe Dominic in brate.
si apropo de "tortul" de mamaliga cu branza, sa vezi in ce fel se face "tortul" asta in Maramures...
mananci "de-ti bati copiii" ![]()
many-bani - fii cuminte si nu te prabusi acum, la final. mai ai foarte putin si o sa-ti tii comoara in brate. trebuie sa fii puternica pana la sfarsit, haide, ca se poate. 
dienutze - "prostioare" mai fac doar in vis...
ca vad ca gandurile imi dau si mie tarcoale, insa cand e vorba sa trec la treaba, parca ma tine ceva in loc, nush de ce
plus ca al meu barbat nici el nu trece la actiune, asa ca...
pauza totala...
simona - ai grija de tine. te mai asteptam cu vesti ori de cate ori poti intra pe forum. 
dankutza - multumim pt. informatiile de la curs, foarte utile. 
shtephy - mai zi si de tine cate ceva. 
vad ca toate va plageti de dureri de spate, si eu ma inscriu in club
ieri parca ma durea spatele si cand mergeam pur si simplu
ca in general ma durea doar la aplecari sau in pozitii mai ciudate...
diseara la 7 mergem la gineco 
o saptamana cat mai usoara tuturor 
s_alinutza spune:
Buna dimineata burtici dragi! 
Vad ca se incepe saptamana cu dureri diverse....
pe mine ma dor oasele bazinului de vreo saptamana-doua, dar numai noaptea, cand incerc sa ma intorc de pe o parte pe alta, ma doare de la bazin si iradiaza prin picior inspre genunchi
Abia astept s-ajung si eu miercuri la medic, ca deja atatea intrebari am strans, ca trebe sa merg cu lista sa nu uit ceva.
Legat de cumparaturi, saptamana asta vrem sa luam vanita pt
si poate si niste cosmeticale, ulei pt dupa baita si chestii de-astea.
Sotul meu e un pic bolnavior
inca nu stim ce are, si tot saptamana asta incepem investigatiile pe la medici, sper sa aflam vesti bune si sa primeasca tratament, pt ca nu stiu cat timp mai pot sa fiu eu cea cu incurajarile, si cu tinut moralu sus.....de vreo 2 luni incoace tot asta fac.....
M-am luat cu problemele mele si am uitat sa va urez o saptamana cat mai usoara! 
33+ cu
pe care o sa-l cheme David
POZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani
ionelamaria spune:
Buna dimineata la 
Ramonika, trezitul dimineata in concediu iti da senzatia ca esti activa..... dar sa stii ca uneori ajung la concluzia ca mai bine as dormi muuuuult.... ( mai ales in zilele in care imi e imposibil sa ies din casa) ca asa e ziua mai scurta si trece timpul mai repede
Vad ca toata lumea se plange de dureri de spate ( sau aproape toata lumea) Eu nu stiu daca se pune durerea de spate datorata statului in picioare.... daca da... sunt si eu in club.
Camy eu parca abia astept sa numar zile.... mi se pare mai putin fiindca as schimba zilnic semnatura.... 3 suna mai bine decat 21 dar ce de treaba sa incepi dimineata constientizand ca a mai trecut o zi
. oricum... mai e tare putin
31+ AMR 9 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
ionelamaria spune:
La voi nu miroase a cafea? Unde sunteti? azi e luni!!!!!!!! Helooooo!!!!!!![]()
31+ AMR 9 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
Ramonika spune:
cuscra - pai ma trezesc dimineata (deocamdata) in virtutea inertiei... ca dupa aia stai sa vezi cum incet-incet imi schimb programul si o sa trec in clubul cucuvelelor de noapte...
ca o sa ma culc pe la 12-1 si ma trezesc la 10-11 a doua zi...
asa pateam in fiecare concediu de odihna.
cel putin pana vine bebe, ca dupa aia chiar ca-mi voi da programul peste cap si nici n-o sa mai stim cand e zi si cand e noapte si cand e week-end si cand nu... 
alinutza - multa sanatate sotului.
(pt. tine, nu pt. sotz
)
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionelamaria La voi nu miroase a cafea? Unde sunteti? azi e luni!!!!!!!! Helooooo!!!!!! |
se doarme pe baricade...