Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (122)
Raspunsuri - Pagina 7
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RamonaCopot Bai ce paraseala pe aici...iara mi-am zapacit F5-ul. Eu ma cam plicti, la tv nimic interesant. Voi cu ce va omorati oare timpul? Ramona, 36+ DOMINIC ANDREI |
Azi am citit din "Cum sa crestem copii buni intr-o lume negativa" Zig Ziglar. E genul de carte de citit in tren... dar e pozitiva si face bine la plictiseala.
31+ AMR 9 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
shtephy spune:
Ramo parca demult nu a mai fost asa liniste pe aici
Noi suntem in vizita la sora mea la meciuri cica.
Tu ce faci?Singurica?Soacra nu se socoteste![]()
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+ 
shtephy spune:
Cred ca astea sunt supozitoarele
http://de.shopping.com/xPF-Wala_Heilmittel_Carum_Carvi_Kinderzaepfchen
habar nu am bineinteles ce-o fi scriind pe acolo
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+ 
BoboMom spune:
Apropo de bone / menajere - imi zicea ieri sora mea ca menajera pe care a angajat-o sa-i faca curat la salon (detalii imediat) a facut o treaba de n-a mai putut. Ieri a trebuit s-o ia sor-mea de la capat si sa faca ea aproape tot, dupa ce a platit-o pe tuta aia. 
Asa, maine se deschide un salon de frumusete cu produse bio in zona Mosilor. Sora mea il deschide
O sa va mai dau detalii. O sa va tin la curent cu evolutia. Stiu ca va fi in niste reviste, iar cand da drumul la website va spun. Sper sa ajungem si noi in primavara in Ro sa-l vedem, ca am auzit ca e super! Poate va intereseaza sa mergeti pe-acolo. 
Laura
34+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
vias spune:
hello la miez de noapte....eu si pustache am tinut-o numai in cumparaturi zilele astea, plus ca am avut si de aranjat mormantul lui Darius pentru toamna...asa ca am avut numai de mers zilele astea, probabil o sa ma odihnesc zilele urmatoare...
acum Pustache a adormit..asa ca am intrat pe aici putin..
Roxyaly si eu am 2 suzete de la NUK...eu am inteles ca gama asta e foarte buna...
Iar legat de cumparaturi, te ajut cu cea mai mare placere 
Miany ma bucur foarte mult pentru tine, ai sa vezi ca micutul David va lua repede in greutate si o sa ajungeti acasa 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
34+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 4 SAPTAMANI
POZE
betty78 spune:
| citat din mesajul lui Ramonika buna seara, eu ma uit la ultima parte a filmuletului "laugh and learn about childbirth", ca nu apucasem sa vad tot, mai aveam o ora. se vorbeste despre medicamente folosite in timpul nasterii si despre cezariana. n-am mai facut ciorba de peste pentru simplul motiv ca ... am uitat sa dezghetam pestele din timp |
de unde l-ai luat, ca am vazut si eu o parte pe net si vreau sa vad toate 3 dvd-urile si ce-i mai nasol se pare ca indeplinesc 4 dintre cele 6 semne ale travaliului...adica contractii braxton, urinare frecventa, secretii vaginale mai abundente, diaree...in schimb mai am doar 2 de indeplinit si anume sa se stabilizeze greutatea si sa coboare burtica
Betty78
34+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
lylyana.ion spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui betty78
de unde l-ai luat, ca am vazut si eu o parte pe net si vreau sa vad toate 3 dvd-urile si ce-i mai nasol se pare ca indeplinesc 4 dintre cele 6 semne ale travaliului...adica contractii braxton, urinare frecventa, secretii vaginale mai abundente, diaree...in schimb mai am doar 2 de indeplinit si anume sa se stabilizeze greutatea si sa coboare burtica Betty78 34+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire pozele noastre asa creste bebe Mario |
mie mi l-a descarcat cineva de aici
http://btjunkie.org/torrent/Laugh-and-Learn-about-Childbirth-avi/290874d4edc254209c34515d104a417d627de0383704
Lili
34 cu
Alexandru
BoboMom spune:
Am trimis email pe ambele conturi cu informatii despre deschiderea primului bio - salon de frumusete din Romania. Dupa cum spuneam, sora mea deschide acest salon azi, 5 octombrie, in zona Mosilor. Sper ca macar fetele din zona sa poata merge, daca nu la deschidere, macar in zilele urmatoare.
Asa as vrea sa pot merge si eu! Stiu ca voi merge, dar in cateva luni probabil. ![]()
Laura
34+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
lylyana.ion spune:
| citat din mesajul lui Laura Garner Am trimis email pe ambele conturi cu informatii despre deschiderea primului bio - salon de frumusete din Romania. Dupa cum spuneam, sora mea deschide acest salon azi, 5 mai, in zona Mosilor. Sper ca macar fetele din zona sa poata merge, daca nu la deschidere, macar in zilele urmatoare. Asa as vrea sa pot merge si eu! Stiu ca voi merge, dar in cateva luni probabil. |
Buna dimineata!
Multumim de invitatie. Nu cred ca voi putea merge azi, dar il voi vizita cat mai curand.

PS: suntem in 5 octombrie
Lili
34 cu
Alexandru
vias spune:
'neata 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
34+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 4 SAPTAMANI
POZE