Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (122)
Raspunsuri - Pagina 6
RamonaCopot spune:
Betty poate bona ta crede ca de cand esti gravi nu mai vezi anumite lucruri si se mai respecta si ea. Ea trebuie sa va faca si curatenie, sau doar sa stea cu Mario?
Am auzit despre bonele din Bucuresti ca cer o gramada de bani si sunt si neste duamne
, ca nu prea fac mare lucru...De fapt ma refer la "femeia in casa", sau "menajera"...ca tre sa mai vina macar una dupa ele sa curete cat de cat. Ca cele care se cred bona, clar nu pun mana pe nimic in casa. Voi aveti incredere deplina in a voastra?
Ramona,
36+
DOMINIC ANDREI
betty78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui RamonaCopot
Deci e clar is deja in luna a 9-a. Dupa durerile ce m-au luat de azi dimi, as zice ca bebe vrea sa iasa si si-a scos mainile prin pasarica mea si trage de oasele bazinului inspre exterior sa isi fac loc. Insa alte dureri nu am, asa ca ma gandesc eu ca ii va lua macar 2-3 sapt sa largeasca oasele alea suficient. Nu stiu de ce sunt convinsa acuma ca nu va veni mai devreme de 20 oct, asa am eu un feeling. Gata cu prematuritatea, daca am fost cuminte Ramona, 36+ DOMINIC ANDREI |
si la mine simt ca imi cedeaza oasele bazinului si parca se departeaza si ma dor destul de rau....dar mai avem putin si gtrebuie sa supravietuim
Betty78
34+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RamonaCopot Betty poate bona ta crede ca de cand esti gravi nu mai vezi anumite lucruri si se mai respecta si ea. Ea trebuie sa va faca si curatenie, sau doar sa stea cu Mario? Am auzit despre bonele din Bucuresti ca cer o gramada de bani si sunt si neste duamne , ca nu prea fac mare lucru...De fapt ma refer la "femeia in casa", sau "menajera"...ca tre sa mai vina macar una dupa ele sa curete cat de cat. Ca cele care se cred bona, clar nu pun mana pe nimic in casa. Voi aveti incredere deplina in a voastra?Ramona, 36+ DOMINIC ANDREI |
De fapt Mario este la gradi si ea vine acasa la noi la ora 15, face curat, calca cate ceva si pune rufe la spalat si la ora 17:30 se duce sa il i-a pe Mario de la gradi si sta cu el pana la 20-21 cand vin eu sau tati acasa.
Dar in ultima vreme, este doar gresia curata si in rest praful bate recordul, basca ca saptamana asta a venit de la ora 11 si a stat pana la ora 19, copilul fiind luat de mama specia ca tanti bona sa aiba timp sa aranjeze casa pentru noul venit si eu de fapt azi am smotruit de nu mai stiu de capul meu. Pe deasupra dupa ce luna trecuta a lipsit mai mult de 1 saptamana, iar intr-o zi de joi a uitat sa ma anunte ca nu vine ca este bolnava, noroc ca o rugasem pe mama sa se duca sa il i-a pe Mario ca el cu o seara inainte o ceruse pe masa-mare, iar eu am sunat-o pe mobil sa o anunt sa nu se mai duca sa il i-a pe copil si ca poate sa ramana acasa sa stranga....si mi-a spus ca este acasa la ea, ca se simte rau, am crezut ca lesin...era in jur de 17:00 si a fost un mare noroc ca o convinsesem pe mama sa se duca...asa ca nu mai stiu ce naiba sa fac...si ca sa termin mi-a cerut sa ii platesc concediu de odihna, pe perioada in care a lipsit....ea lucreaza la mine cam de 5 luni...
Mario e acasa de joia trecuta pentru ca mi-a facut o bronsolita cu sindrom asmatic si l-am internat, apoi mi-a fost indicat de catre medic sa stea acasa cel putin 7 zile - perioada in care a fost zilnic la mama
Deci ar fi avut timp berechet sa termine treaba, dar in schimb nimic....Oricum este platita fie pentru curatenie, fie sa aiba grija de copil, iar daca lucreaza 10 ore pe zi, 5 zile pe saptamana o platesc cu 1600 ron.
Incredere am in ea ptr ca este o prietena a mamei mele si a unor prieteni de familie ai parintilor mei.
Betty78
34+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
RamonaCopot spune:
Betty draga, pt banii aia cred ca ma fac si eu menajera.
Ramona,
36+
DOMINIC ANDREI
shtephy spune:
Buna fetelor
Betty ce mai fae Mario?E bine acum?
Miany e o mare bucurie sa vad ca ne scrii.Va fi greu putin cu mulsul,apoi cand va prinde David puteri nu se va mai dezlipi de sanul tau si va lua repede in greutate.Tin pumnii sa te refaci repede.te asteptam sa ne scrii de cate ori poti tu.

Doris bine ca esti acasa la tine.Cred ca a fost greu drumul.Asteptam numai vesti bune de la morfologie si daca poti ,detalii de la curs
Simona stai cumintica in patut ca mai e putin si gandeste-te ca asa te odihnesti ca cine stie cand mai apuci sa te relaxezi in pat dupa ce vine bebe
Many_bany succes si tie cu statul in pat,o sa reusesti sa tii puiul la caldura cat mai mult
Suzyka daca ai ajuns pana aici,va fi floare la ureche de acum incolo
Ramonika cum iesi ciorbita?![]()

Evy pofta buna la seminte ,pe viitorul sot,exploateaza-l![]()

_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+ 
simina_kin spune:
Plictiseala mareeeeee
....m-am saturat de atatea meciuri
...parca am numai gsptv si eurosport la canale memorate 

34+ cu
Maya Andreea
AMR MAX. 6 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Evy30 spune:
mama , mama ce de bani costa o bona
eu una i-as spune clar ca nu sunt multumita, chiar daca o cunosc .
acum fara suparare, insa tu trebuie sa stai linistita si sa nu te doara capul
shtephy sa stii ca il exploatez. si cam de multe luni , saracul .
insa el a zis saa stau cuminte 
m-am indopat de seminte ....insa nu trebuie sa abuzez.
Simina , eu l-am trimis in sufra ca ma streseaza cu meciurile . eu ma uit in dormitor
pupicei
o seara frumoasa tuturor si linistita
Evy 33+
Ramonika spune:
buna seara,
eu ma uit la ultima parte a filmuletului "laugh and learn about childbirth", ca nu apucasem sa vad tot, mai aveam o ora.
se vorbeste despre medicamente folosite in timpul nasterii si despre cezariana.
n-am mai facut ciorba de peste pentru simplul motiv ca ... am uitat sa dezghetam pestele din timp ![]()
shtephy spune:
Simina si RaluciB multumesc de sapaturile despre supozitoarele carum carvi.Eu am auzit numai lucruri bune despre ele si de pe forumuri si de la doua mamici cu care din pacate acum nu mai pot lua legatura.De folosit nu le-am folosit,pt ca Stefi nu a avut dureri de burtica.Deci foarte multe nu stiu.
Stiam ca sunt 100 % naturale ceea ce e foarte bine dar prea multe info nu mai gasesc acum.In plus nu inteleg deloc germana.
Asa ca va sunt recunoscatoare pentru orice informatie gasiti despre ele.

_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+ 
RamonaCopot spune:
Bai ce paraseala pe aici...iara mi-am zapacit F5-ul. Eu ma cam plicti, la tv nimic interesant.
Voi cu ce va omorati oare timpul?
Ramona,
36+
DOMINIC ANDREI