Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (122)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Off fetele iar am de citit din urma
Sper ca sunteti toate ok.
Miany ma bucur din suflet ca sunteti bine atat tu cat si bebe David. Sa-i dai un maaare din partea noastra.
Betty asa mi-a spus si mie o prietena referitor la aparatoarea de pat de care nu-l pot vedea pe bebe. Si eu am luat o aparatoare de la Baby Expo maareee. O sa o tai pe bucati si o parte nu o pun ca sa-l vad pe bebe.
Simona imi pare rau pt cele intamplate dar ma bucur ca acum esti bine.

Ma duc sa citesc si din cap trecut

31+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani
Dienutze despre Maternitatea Filantropia, acolo urmeaza sa nasc si eu, insa nu am fost pana acum in aceasta aripa noua.
34 + Vlad

Dankutza ne-a adus info de la curs si despre maternitatea Filantropia!
Eu voi naste la CF2 :)
Trebuie sa iesi din butoi mai repede, nu te lasa mult prada supararii, gandeste-te la puiul mic din burtica. El chiar simte starea ta!

31+ cu Ingrid Alexandra AMR 6 saptamani sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

laurairina13, monis5,

laurairina13 sigur am sa va povestesc ce ne invata la curs, sper sa fie interesant.

Lidia74 tare bancul.

miany75 asteptam mereu vesti bune de la tine si micutul David.

Eu prt. colici am cumparat INFACOL, am auzit ca e f. bun. Dar sa speram ca nu o sa avem nevoie.

betty si eu merg de 2 maxim 3 ori pe noapte la WC.

magdaz_ina felicitari ptr. BB grasunel.

simona9999 stai cuminte in pat si protejeaza-te, si sa auzim vesti bune.

Fetelor dar acum vad multa miscare si la sfarsitul saptamanii, se vede ca sunt mai multe in concediu de maternitate.

Doris 32+ Matteo ......

poze

AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Uitati pe ce am pus eu ochii. Cam asta as vrea sa ii cumpar printesei mele. E drept ca sunt niste scoruri. Dar, le iau o data si gata. Ati mai vazut pe altundeva ceva asemanator dar la niste scoruri mai bune? Astia erau la Babyexpo, imediat in stanga cum intrai.

www.bebejunior.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=404&products_id=2671" target="_blank">http://www.bebejunior.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=404&products_id=2671saltea cocos{/url]

www.bebejunior.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=497&products_id=2749" target="_blank">suport anti-rastogolire

www.bebejunior.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=388_485&products_id=2679" target="_blank">lenjerie patut

29+ moi si Cezara Maria
Trimestrul III

cred ca sunt ok la pret, iar lenjeria este f frumoasa. mi-am "calcat si eu pe portofel" si am luat una de genul asta de la BE la 279 lei, iar salteaua de cocos de 9 cm am luat de la Babycomfort cu 139 lei (iarasi putin diferita de a ta)
miercuri seara iti trimit toate informatiile despre Filantropia

Lili 34 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Azi avem 36s fix. Asta inseamna ca am intrat in luna a 9-a, sau trebuie sa fie 37+??? Ca is tare confuza...
Daca am intrat in luna a 9-a va invit la un tort de mamaliga cu 3 feluri de branza si samantana, numai ce l-am scos din cuptor... o delicatese zic eu, asa cu modestie .
Daca nu.... mai facem si duminica aviatoare ceva bun .

Ramona,
36+ DOMINIC ANDREI

ai 35 si 5 zile si ai intrat in luna a 9-a

Betty78 34+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Cand am dat datele pt listuta am gresit ultimul CM, care a fost pe 25/01/2009, nu pe 27. Dar nu am mai zis la fete sa modifice, ca nu am vrut sa deranjez. Deci azi am 36 fix.

Ramona,
36+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

RamonaC, ai vazut calculatorul sarcinii pe trimestre la burticile de septembrie-octombrie? Acolo luna a 9-a incepe cu saptamana 36!

Magda 29+ cu
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Si conform 'What to Expect When You're Expecting' luna a noua incepe cu saptamana 36.

Simona, sanatate multa! Sa dea Domnul sa-l tii pe bebe la caldurica atat cat trebuie. Nu am inteles ce 'apa' ti s-a rupt, daca nu a fost lichidul amniotic...

Simonette, ce mai faci? Sper ca esti ok!

Miany, ma bucur mult ca va merge bine! Si ma bucur ca ne tii la curent! La ce greutate trebuie sa ajunga David sa puteti merge acasa? Sanatate maxima!

Laura B, nu prea stiu ce sa-ti zic de centura asta... Ieri am vrut sa mi-o pun cand am iesit, dar nu am suportat-o pe piele, asa ca am renuntat. O mai port prin casa, peste pantaloni si tricou. Deocamdata nu simt sa-mi faca ceva, dar mai incerc. Cat e la voi? La noi si in magazin e cat ai vazut pe site. A, si o port fara partea aia de sus, ca mi se pare prea incomoda si cu banda aia peste burta (de fapt deasupra burtii).

Laura 34+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzyca spune:

la multi ani pt noii fulgusori grabiti sa ajunga in bratele mamelor lor.multa sanatate si mult laptic. azi dimineata nu vreti sa stiti ce dureri aveam de mijloc si de burta ce mai,co ntractii in toata regula m am speriat un pic dar nu va zic mama,care in disperarea ei imi zicea sa ii zic lui fimea sa mai stea macar o saptamana ca nu e timpul acum si mai e si duminica si dr nu e la spital.am ras de am lesinat sotu nu a reactionat in nici un fel se juca la calculatorimi nr zilele pana miercuri cand voi ajunge la dr.bagajul l am terminat nu mai mi a ramas decat sa stau in pat sa prelungesc venirea printesei mele,sper macar pana pe 16 cand termin 37 de sapt.pe toate burticile nu va enumar ca santeti multe rau.va citesc in fiecare zi sa nu credeti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Citat:

Azi avem 36s fix. Asta inseamna ca am intrat in luna a 9-a, sau trebuie sa fie 37+??? Ca is tare confuza...
Daca am intrat in luna a 9-a va invit la un tort de mamaliga cu 3 feluri de branza si samantana, numai ce l-am scos din cuptor... o delicatese zic eu, asa cu modestie .
Daca nu.... mai facem si duminica aviatoare ceva bun .

Ramona,
36+ DOMINIC ANDREI

ai 35 si 5 zile si ai intrat in luna a 9-a

www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Cand am dat datele pt listuta am gresit ultimul CM, care a fost pe 25/01/2009, nu pe 27. Dar nu am mai zis la fete sa modifice, ca nu am vrut sa deranjez. Deci azi am 36 fix.

Ramona,
36+ DOMINIC ANDREI

oricum esti in luna a 9-a. Felicitari si ai grija de tine...ca doar mai ai putin si nu vrem sa iasa bebe inainte de 38 de saptamani.....uff si mie ce frica imi este....mai am ceva si burta mi se intareste tot timpul....iar tanti bona o tot freaca si nu face aproape nimic si vad ca trebuie sa fac eu impreuna cu sotul...dar ma bate gandul sa aranjez totul pe categorii si apoi sa imi aduc firma de curatenie

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

RamonaC, ai vazut calculatorul sarcinii pe trimestre la burticile de septembrie-octombrie? Acolo luna a 9-a incepe cu saptamana 36!

Magda 29+ cu
si IARINA 31.01.2006

Deci e clar is deja in luna a 9-a. Dupa durerile ce m-au luat de azi dimi, as zice ca bebe vrea sa iasa si si-a scos mainile prin pasarica mea si trage de oasele bazinului inspre exterior sa isi fac loc. Insa alte dureri nu am, asa ca ma gandesc eu ca ii va lua macar 2-3 sapt sa largeasca oasele alea suficient.
Nu stiu de ce sunt convinsa acuma ca nu va veni mai devreme de 20 oct, asa am eu un feeling. Gata cu prematuritatea, daca am fost cuminte .

Ramona,
36+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput