Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (122)
Raspunsuri - Pagina 4
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dienutze Intrebare.... voi mai faceti prostioare??? Eu m-am tot abtinut de frica, dar m-a apucat...o mancarime... parca azi miroase frumoooos sotul, imi vine sa il fugaresc mereu...am innebunit!!! Nu dati cu pietre! Colul e 3,4 inchis, teoretic..bine... Ma tot gandesc...oare sa il prind?! 31+ cu Ingrid Alexandra AMR 6 saptamani sa fim sanatosi! |
daa...de ce sa nu facem??? atata timp cat doc nu ti-a pus interdictie si tu simti ca se mai poate da-i bataie
Eu am fost alaltaieri la doc si l-am intrebat(cu sotul de fata) dc mai avem voie la
si mi-a zis : "fa ce ai facut si pana acum , ca dupa ce nasti, vreo 6-7 sapt va trebui sa gasesti alta metoda
33+ cu
Maya AndreeaAMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
s_alinutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
daa...de ce sa nu facem??? atata timp cat doc nu ti-a pus interdictie si tu simti ca se mai poate da-i bataie Eu am fost alaltaieri la doc si l-am intrebat(cu sotul de fata) dc mai avem voie la si mi-a zis : "fa ce ai facut si pana acum , ca dupa ce naste, vreo 6 sapt va trebui sa gasesti alta metoda |
Nici noi n-am mai facut
de vreo cateva saptamani, adica de cand am aflat ca s-a intors cu caputu in jos. Pana atunci n-am avut emotii, dar acum mai am cateodata noaptea momente cand mi se intareste burtica, si mi-e teama....
33+ cu
pe care o sa-l cheme DavidPOZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui raluci_b simi - gracias pt pontul cu supozitoare - socrii mei locuiesc in germania, asadar daca vrei supozitoare imi spui si se rezolva este valabil pt toata lumea ![]() |

vreau , vreau

Eu am vb cu mamica de ghiocel si mi-a zis ca luni-marti imi spune mai multe, da cum tu vb cu mama soacra pe mess poti afla mai rpd cat costa si dc ne poate face un pachetel

33+ cu
Maya AndreeaAMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
simina_kin spune:
Dam si noi
ca am intrat in 34s

34+ cu
Maya Andreea
AMR MAX. 6 SAPTAMANI
bebe
simina_kin spune:
AAHHHH....[b]RamonaC ce pofta mi-ai facut cu tortul de mamaliga

34+ cu
Maya Andreea
AMR MAX. 6 SAPTAMANI
bebe
lorelix spune:
Raluci
Cred ca vreau si eu supozitoare..dar sa stim cat costa.
si sarcina usoara in continuare.

toate fetele si odihna placuta si 

miscareti in burtica
LORELIX
DANIEL 34+
TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!
simina_kin spune:
I-a priviti pe ce melodie danseaza mamicile cu ghioceii in brate , si fimea in burtica![]()

:
http://www.youtube.com/watch?v=2FDpRUvGdmg 

34+ cu
Maya Andreea
AMR MAX. 6 SAPTAMANI
bebe
dankutza spune:
Uitati pe ce am pus eu ochii.
Cam asta as vrea sa ii cumpar printesei mele. E drept ca sunt niste scoruri. Dar, le iau o data si gata. Ati mai vazut pe altundeva ceva asemanator dar la niste scoruri mai bune? Astia erau la Babyexpo, imediat in stanga cum intrai.
www.bebejunior.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=404&products_id=2671" target="_blank">http://www.bebejunior.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=404&products_id=2671saltea cocos{/url]
www.bebejunior.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=497&products_id=2749" target="_blank">suport anti-rastogolire
www.bebejunior.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=388_485&products_id=2679" target="_blank">lenjerie patut
29+ moi si
Cezara Maria
Trimestrul III
betty78 spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopot Azi avem 36s fix. Asta inseamna ca am intrat in luna a 9-a, sau trebuie sa fie 37+??? Ca is tare confuza... Daca am intrat in luna a 9-a va invit la un tort de mamaliga cu 3 feluri de branza si samantana, numai ce l-am scos din cuptor... o delicatese zic eu, asa cu modestie .Daca nu.... mai facem si duminica aviatoare ceva bun Ramona, 36+ DOMINIC ANDREI |
ai 35 si 5 zile si ai intrat in luna a 9-a
Betty78
34+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
| citat din mesajul lui dankutza Uitati pe ce am pus eu ochii. Cam asta as vrea sa ii cumpar printesei mele. E drept ca sunt niste scoruri. Dar, le iau o data si gata. Ati mai vazut pe altundeva ceva asemanator dar la niste scoruri mai bune? Astia erau la Babyexpo, imediat in stanga cum intrai.www.bebejunior.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=404&products_id=2671" target="_blank">http://www.bebejunior.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=404&products_id=2671saltea cocos{/url] www.bebejunior.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=497&products_id=2749" target="_blank">suport anti-rastogolire www.bebejunior.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=388_485&products_id=2679" target="_blank">lenjerie patut 29+ moi si Cezara MariaTrimestrul III |
Salteaua, este f ok la pret, suportul antirostogolire nu prea ai neaparat nevoie de el, iar intradevar lenjeria de pat este destul de scumpa. Eu am luat 2 lenjerii, dar restul le-am achizitionat de la Ikea si am luat multe cearceafuri cu elastic. In rest o sa vezi ca la lenjeriile alea scumpe o sa te deranjeze marginile, ptr ca nu vezi copilul noaptea cand esti in pat
Betty78
34+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

.