Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (122)
Raspunsuri - Pagina 3
RamonaCopot spune:
Dienutze eu zic sa-l mai prinzi o tura macar, daca tot miroase asa bine
. Mai bine acum decat la 35 sapt cum ma apucase pe mine(oricum al meu nu s-a lasat prins, a zis ca dupa...
).
Ramona,
35+
DOMINIC ANDREI
RamonaCopot spune:
Azi avem 36s fix. Asta inseamna ca am intrat in luna a 9-a, sau trebuie sa fie 37+??? Ca is tare confuza...
Daca am intrat in luna a 9-a va invit la un tort de mamaliga cu 3 feluri de branza si samantana, numai ce l-am scos din cuptor...
o delicatese zic eu, asa cu modestie ![]()
.
Daca nu.... mai facem si duminica aviatoare ceva bun
.
Ramona,
36+
DOMINIC ANDREI
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RamonaCopot Azi avem 36s fix. Asta inseamna ca am intrat in luna a 9-a, sau trebuie sa fie 37+??? Ca is tare confuza... Daca am intrat in luna a 9-a va invit la un tort de mamaliga cu 3 feluri de branza si samantana, numai ce l-am scos din cuptor... o delicatese zic eu, asa cu modestie .Daca nu.... mai facem si duminica aviatoare ceva bun Ramona, 36+ DOMINIC ANDREI |
Nu cred ca are mare importanta luna, oricum vrei sa mai stai... asa ca hai sa halim si sa lasam numaratorile

monis
35cu poze noi
RamonaCopot spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Nu cred ca are mare importanta luna, oricum vrei sa mai stai... asa ca hai sa halim si sa lasam numaratorile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() monis 35cu poze noi |

eu am halit prima sa vad daca e bun sa servesc si la altii si acum abia mai respir. Is nesatula rau Ramona,
36+
DOMINIC ANDREI
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui betty78 aseara m-am trezit ceva mai rar, adica doar de 5 ori ...uff nu mai pot, iar burta o aveam beton, de fapt si acum este. Sper totusi sa mai rezist inca intre 15 si 23 de zile, ca apoi este f bine. dE maine intru in saptamana 36![]() ![]() ![]() |
si eu vizitez baia din ora in ora (noaptea), dc nu si mai des

, iar cand ma ridic sa ma duc la baie simt ca ma scap pe mine...desi nu fac decat 5 pasi pana pe wcProbabil ca nu as face atat de des, daca nu as bea apa la fiecare trezire, dar nu pot ca am gatul uscat

33+ cu
Maya AndreeaAMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
simina_kin spune:
pe zone reality este emisiunea cu nasteri
33+ cu
Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
monis5 spune:
Am uitat sa va spun ca la Miniblue au iar perioada de reduceri, poate bagati un nas la ce va mai lipseste 
monis
35
cu poze noi
many_bani spune:
Salutare si de la mine,
Nici la noi nu este roz situatia, de cateva zile sunt la pat, cu dureri de burtica si intepaturi in vagin, am mai picat si in butoi
. Vineri seara cand am reusit sa ajung cat de cat cu cititul la zi, am aflat vestile despre Miany si m-am prabusit iar. Dar acum am citit ca sunt bine, ma rog ca bebe David sa ia repede in greutate sa mearga acasa cu mami si tati
.
Si bebe de Ramona sa fie sanatos si papacios
.
Ma bucur de vestile bune aduse de burtca Dienutze despre Maternitatea Filantropia, acolo urmeaza sa nasc si eu, insa nu am fost pana acum in aceasta aripa noua.
Felicitari la burticile care au primit vesti bune de la echo. si le dau cate un
.
Simonette, imi pare rau ca acum pe ultima suta de metrii de sarcina treci prin asa cosmar. Parerea mea ca ptr. copii un mediu sanatos de a creste este cel al unui camin in care domneste linistea si caldura, chiar daca sunt oferite de un singur parinte, decat alaturi de ambii dar in tensiune si stres, dar fireste decizia iti apartine 

.
Sa aveti o zi linistita, eu ma bag la facut tampoane ca sa finalizez bagajul.

34 +
Vlad
Evy30 spune:
am incercat si eu sa ajut sotul si am spalat vasele. insa ma doare mijlocul si m-am lasat pagubasa.
al meu m-a trimis in pat obligatoriu , drept urmare mi-am luat o punga de seminte si ciocanesc la ele .
Ramona , felicitari pt noua saptamana.
cat tin reducerile la mini blu ?
ca daca nu reusesc eu sa ies macar sa trimit sotul . eu mai am 2 sapt de stat in casa. cica nu am voie sa urc si sa cobor 4 etaje ....
Monis 
Dienutze , asa cred si eu ca il trage ploaia la somnic . Pup
fetelor trebuie sa avem mare grija de noi acum . e perioada cu cele mai multe emotii , insa am incredere ca totul va fi bine pentru toata lumea .
Evy 33+