Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (122)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Lacramioara, felicitari pentru vestile bune!!! Ai grija de tine (de voi)... cu atata munca... Mai asteptam vesti

31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata din nou!
Dupa ce am bantuit o ora prin casa pe la 7 dimineata, am mai adormit 2 ore
Eu va ofer un laptic cald , se baga cineva?

Lili 34 cu Alexandru

Mergi la inceput

Monis, Lavi, buna dimineata

Lavi,ce bine ca ai mai iesit.... mi-e dor de un gratar... mai mult de plimbarea pe care o implica

Lyly, 'neata si tie.... Laptic... mmmm bun bun

31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

tocmai m-au sunat de la cabinet sa ma duc mai devreme, la 11.30. asa ca vin si cu vesti mai repede.

lyly - am bagat si eu un laptic dimineata la 7, insa mai merge unul, cum sa nu...

lacramioara - ma bucur mult pt. analizele bune, mai ales ca tu meriti pe deplin sa ai parte numai de vesti bune.

dienutze - sa-ti fie de bine. eu nush daca ma bag, eventual am sa intreb doctorul daca e voie, insa chiar cu "dezlegare" nu stiu daca mai am tupeu...

lavi- si la noi ieri a fost frumos tare. si azi se pare ca va fi la fel.

monis - ai grija de tine, nu vreau sa aud de dureri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Neata burtici!Un pont pt constipatie aveti? Ca tare nasol e ...si nu prea stiu ce metoda sa adopt sa scap de ea...Va pupicesc 33+

Mergi la inceput

Cory, daca risti.... lapte cu struguri sau prune

Ramonika astept vestile de la tine.

Eu azi merg dupa ceva rezultate de la analize... apoi pe la medicul de familie. Sper ca vineri sa ajung si la gineco desi doctorita mi-a spus sa merg cealalta sapt... nu mai am rabdare.... are ce rade iar de mine... acum sper sa aiba timp de mine cand am eu chef

31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Cory, la mine nu a functionat nicio combinatie, insa de cand iau fier sunt ok
Ramonika, asteptam vestile

Lili 34 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

E cam racoare acum afara...ca am deschis ferestrele sa aerisesc si se simte...insa e soare si probabil ca pe la amiaza va fi totul bine! Maine mi-am facut programare la medic, si e sigur ca ma poate primi...trebuia sa merg sambata, dar avea foarte multe paciente...abia astept sa il vad pe Raresh, mai ales ca e ultima eco, pna ain 25, pt ca pleca dl doctor in concediu! Asa ca, mi-am propus sa stau cumintica, si sa nu mai fac nici un efort, sa nu se intample ceva cu puisorul!

Lavi, 34+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

E cam racoare acum afara...ca am deschis ferestrele sa aerisesc si se simte...insa e soare si probabil ca pe la amiaza va fi totul bine! Maine mi-am facut programare la medic, si e sigur ca ma poate primi...trebuia sa merg sambata, dar avea foarte multe paciente...abia astept sa il vad pe Raresh, mai ales ca e ultima eco, pna ain 25, pt ca pleca dl doctor in concediu! Asa ca, mi-am propus sa stau cumintica, si sa nu mai fac nici un efort, sa nu se intample ceva cu puisorul!

eu sper sa nu-l mai aud pe al meu de concediu ca a fost o luna in septembrie, mai ales ca sunt pe final si or sa ma apuce emotiile

Lili 34 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

eu sper sa nu-l mai aud pe al meu de concediu ca a fost o luna in septembrie, mai ales ca sunt pe final si or sa ma apuce emotiile

Lili 34 cu Alexandru

Eu nu am ce face...ca al meu nu a fost in concediu anul asta! Din cate stiu...si cred ca merita si el macar doua saptamani! Doar ca trebuie sa incerc eu sa stau cumintica si sa ma abtin de la orice efort prea mare! Nu stiu daca o sa pot ca sunt cam nazbatioasa!

Lavi, 34+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput