Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (122)
Raspunsuri - Pagina 11
Cory_B spune:
Multumesc de sfat, am mai incercat eu combinatii d-astea "periculoase"
dar nu prea au functionat. Eu tocmai de la fier cred ca am patit-o. Insa am baut niste laptic cald si ma simt curajoasa acum hihi, am plecat in "excursie" la toilet. Pupix
33+ 
marijan90 spune:
hello, fetele
Krelia, am fost sambata la IKEA, m-am uitat de aparatori vezi ca le gaseste la raionul de bebei unde sunt lenjeriile.(pe langa patuturi). Am luat si eu si am mai luat un corp de mobilier pentru hainutele printesei.
Scuze ca iti scriu asa tarziu dar eu in week-end nu prea am acces la calculator
...deh sotul
36+
lacramioara2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simona9999 Buna fete dragi sper ca nu v-ati suparat prea tare pe mine si nu m-ati penalizat la max am avut probleme dar acum suntem mai bine, acu o sapt si ceva mi s-a rupt o apa, care multumum lui Dzeu nu a fost lichid amnio ci altfel, care se ma intampla sa mai curga acum stam lipiti de pat, cel mai mult timp, pt ca avem col scurtat si deschis asa ca am intrat in conced mai repede decat am preconizat dar nu ne pare rau. bb e cel mai imp si serv chiar nu mai conteaza asa tare vrem sa mai stam macar 4 sapt Felicitari fetelor care ati nascut, acum chiar ma gand , dupa ce mi s-a intamplat si mie, ca s-ar putea ca lista sa se fi schimbat... Sa aveti bebei sanatosi si papaciosi, sa se faca mari repejor, si sa aveti lapte la tzitzi Nu v-am scris mai devreme drece am fost in spital cateva zile, si apoi calc nu a mers din cauza de virusi, sau nu stiu ce a treb reinstalat windows-ul Va pup si va doresc multa sanatete voua si la bebici acum intru sa mai citesc ce ati mai facut si timpul ne va permite sa vb cu voi mai mult. nu de alta da avem program incarc sa bem tot timpul cate ceva, lapte si struguri dupa, si alte de genu, ca sa mai taiem constipatia care ne cam dovedeste in ultimul timp, dar nu ne lasam ![]() cea mai fericita cu 32+ ![]() sa fim sanatosi |
DRAGA SIMONA,
Multa sanatate iti doresc, stai cumintica in pat si sa-ti ajute Dumnezeu sa rezisti cat mai mult.
Cu mare drag
Saptamana 28
laviniablaga spune:
| citat din mesajul lui simona9999 Buna fete dragi sper ca nu v-ati suparat prea tare pe mine si nu m-ati penalizat la max am avut probleme dar acum suntem mai bine, acu o sapt si ceva mi s-a rupt o apa, care multumum lui Dzeu nu a fost lichid amnio ci altfel, care se ma intampla sa mai curga acum stam lipiti de pat, cel mai mult timp, pt ca avem col scurtat si deschis asa ca am intrat in conced mai repede decat am preconizat dar nu ne pare rau. bb e cel mai imp si serv chiar nu mai conteaza asa tare vrem sa mai stam macar 4 sapt Felicitari fetelor care ati nascut, acum chiar ma gand , dupa ce mi s-a intamplat si mie, ca s-ar putea ca lista sa se fi schimbat... Sa aveti bebei sanatosi si papaciosi, sa se faca mari repejor, si sa aveti lapte la tzitzi Nu v-am scris mai devreme drece am fost in spital cateva zile, si apoi calc nu a mers din cauza de virusi, sau nu stiu ce a treb reinstalat windows-ul Va pup si va doresc multa sanatete voua si la bebici acum intru sa mai citesc ce ati mai facut si timpul ne va permite sa vb cu voi mai mult. nu de alta da avem program incarc sa bem tot timpul cate ceva, lapte si struguri dupa, si alte de genu, ca sa mai taiem constipatia care ne cam dovedeste in ultimul timp, dar nu ne lasam ![]() cea mai fericita cu 32+ ![]() sa fim sanatosi |
Ai grija de tine dragutza noastra...cat mai mult repaos...si o sa treaca totul cu bine

Lavi,
34+ mami de
Rares CristianAu mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
monis5 spune:
Asa, ziceam ca am o intrebare sau mai multe ![]()
- cine are lista separata pentru bagajul de travaliu (nu geanta completa de spital, ci doar ce ne tb pentru inceput) - daca nu le pun in geanta, maca o lista printata sa las barbatului din dotare ![]()
- Rony - ai bagat pana la urma nasul in vizita la Filantropia sa ne mai spui ce si cum de la fata locului de pe sectie? ca ma bate si pe mine gandul sa ma duc, dar asa mi-e de greu... plus ca tb sa ajung la scoala sa ma inscriu la master pt ultimul an si nici pe asta nu stiu cum s-o fac, balena greu deplasabila cum sunt...![]()
Mercic 
monis
35
cu poze noi
lacramioara2 spune:
IONELA, RAMONIKA,
Va pup cu drag pentru vorbele bune.
Miany si Ramona D, FELICITARI pentru bebelusii vostri, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei, sa ia in greutate repede si sa ii luati acasa!
ANDRECLUJ??? Ce faci?
Ma arunc in noua saptamana cu speranta ca va fi una mai usoara si ca va trece repede!
Saptamana 28
laurairina13 spune:
Neata si de la mine..abia m-am trezit, dupa ce am stat planton asta noapte..
Simona, ai grija de tine si sa auzim ca ajungi cu bine in sapt 37-38 cand e safe pt nascut!
Acum m-am umplut de draci caci mi-am sunat sefii sa intreb de bani, vorba aia ei imi platesc prenatalul, si bineinteles ca m-au amanat iar! Imi vine sa turbez de nervi, cand stiu ca avem rate de platit si ma bazam pe banii astia, unde mai pui ca trebuia sa mi-i dea de pe 1oct! 'ca sa ii inteleg si pe ei ca e criza, si ca si asa abia mai tin firma deschisa...bla bla...da pe mine la banca ma intreaba de criza sefilor???'''

Off..na ca v-am impuiat si voua capul cu ale mele probleme, desi cred ca nu's singura...
O saptamana frumoasa la toate si sa aud numai vesti bune!
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
34+
Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze
RamonaCopot spune:
Buna dimineata,
O saptamana frumoasa si calda la toate burticutele!
Ramona,
36+
DOMINIC ANDREI
lylyana.ion spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Neata si de la mine..abia m-am trezit, dupa ce am stat planton asta noapte.. ![]() Simona, ai grija de tine si sa auzim ca ajungi cu bine in sapt 37-38 cand e safe pt nascut! Acum m-am umplut de draci caci mi-am sunat sefii sa intreb de bani, vorba aia ei imi platesc prenatalul, si bineinteles ca m-au amanat iar! Imi vine sa turbez de nervi, cand stiu ca avem rate de platit si ma bazam pe banii astia, unde mai pui ca trebuia sa mi-i dea de pe 1oct! 'ca sa ii inteleg si pe ei ca e criza, si ca si asa abia mai tin firma deschisa...bla bla...da pe mine la banca ma intreaba de criza sefilor???''' ![]() ![]() Off..na ca v-am impuiat si voua capul cu ale mele probleme, desi cred ca nu's singura... ![]() O saptamana frumoasa la toate si sa aud numai vesti bune! |
ce nesimtiti sunt, profita toti patronii de criza asta sa ne manipuleze cum vor ei
Lili
34 cu
Alexandru
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui Cory_B Multumesc de sfat, am mai incercat eu combinatii d-astea "periculoase" Pupix ![]() 33+ ![]() |
baga si miere la laptic
32+
Remus Andreihttp://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 8 SAPTAMANI

sa fim sanatosi