Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (122)
Raspunsuri - Pagina 12
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lacramioara2 IONELA, RAMONIKA, Va pup cu drag pentru vorbele bune. Miany si Ramona D, FELICITARI pentru bebelusii vostri, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei, sa ia in greutate repede si sa ii luati acasa! ANDRECLUJ??? Ce faci? Ma arunc in noua saptamana cu speranta ca va fi una mai usoara si ca va trece repede! Saptamana 28 ![]() |
Bine ai revenit
. Andre apare ea, e prin targ monis
35cu poze noi
Andrecluj spune:
Buna dimineata fetele. Monis, Lacra 
Nu am patit nimic, multumesc de griji. Ieri nu am scris ca am simtit nevoia sa ma detasez de "tot ce inseamna gravid", m-a luat panica si scenarita dupa faza cu Miany. Am povestit cu ea aseara, era bine si ea si Davidelu, asteapta sa ajunga la 2000, 2200 sa i-l dea in salon si apoi sa plece acasa. Era nitzel nemultumita de servicii si nerabdatoare sa fie la casa ei, dar in rest mi s-a parut linistita si fericita. Simonette da un semn de viata! Simona ce apa ti s-a rupt ca nu mi-e clar? Ramonika, Dienutze haideti cu vesti foarte bune. Monis recitesc intrebarile tale si revin daca ma pricep, ok?
31+
Chiara Ada
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui monis5 Asa, ziceam ca am o intrebare sau mai multe |
31+
Chiara Ada
monis5 spune:
Am pus si eu cap la cap pana beti voi din cafea si mi-a rezultat asa, mai cu logica vb lui Andre , mai cu ajutoare din straintate
merci Ionela
- acte, analize si adev salariat
- papuci de plastic
- camasa si halat - nu mi-e clar inca daca da sau daca ba
- sosete
- chilot
- tampoane si / sau vata
- servetele
- prosop
- apa
- telefon
- celebrul strugurel de buze
- (mp3 player - asta e patent personal
)
- evident BANI
monis
35
cu poze noi
RamonaCopot spune:
Shtephy paraseala in masa a fost aseara pe forum. Era si sotul acasa, dar el s-a bagat la un joc in retea de pe comp ala mare din sufragerie si eu singurica in dormitor. Soacra nu prea mai intra la mine in camera, dar daca prinde usa deschisa nu mai scap de ea. Asa ca imediat ce intru sau ies din camera noastra inchid usa.
M-am uitat si eu pe linkul ala de supozitoare, se pare ca is 10 bucati in cutie, si preturile difera de la farmacie la alta. Acum sa vedem cu cat le gasesc socrii lui Ralucib si cum o sa facem si cu transportul. Eu ma gandesc sa iua vreo 2 cutii pt inceput.
LauraG succes surorii tale in noua afacere, sa ii mearga bine. Cand apare site-ul asteptam si noi link sa dam o tura virtuala pe acolo.
Camy semnatura ta arata tareeeeee bine. 3-2-1 si GO, scoatem
.
Pirelia bine ai revenit din pelerinaje. Iau si eu un ceai de la tine ca la altceva nu ma bag.
Ramonika ...de azi leneveala tre sa scrie pe tine. Ne-ar placea sa te avem in clubul cucuvelelor
. Eu nu am fost niciodata in Maramures sau Moldova, dar cand o sa ajung prima data pe acolo, o sa incerc un tort din ala de mamaliga,dar o sa am grija sa imi "bat soacra" si nu copii. NU de alta, da e mai bine asa
.
Dienutze asteptam cu nerabdare vestile de la nene gine.
Lacrimioara2 ma bucur ca esti bine si ai scapat de grija DG. Sarcina usoara in contiunare.
Lavi sa-ti fie de bine iesirea de ieri la gratarel. Si noi am fost duminica trecuta la unul mic, ca aveam eu pofta de carne la gratar si in casa nu avem pe ce sa-l facem. Doar ca noi am avut si soacra dupa noi, asa ca am mancat si inapoi acasa, ca sotul deja incepuse sa se certe cu ea. Asa tare il cocoloseste in ultima vreme si asta nu o mai suporta deloc
spre bucuria mea
.
Lylyana eu m-am baga cu tine la un laptic, dar tot mi-e rau de la el. Bea si pt mine o canuta.
Andrenici eu cand am fost in spital nu am avut Ginypral de la ei. Faza mai nasoala ca nici in farmaciile din toata Alba nu am gasit, decat tablete, iar la spital le trebuie fiole. AM avut noroc cu o mamica ce nascuse prin iulie si ii ramasesera ei 4 cutii si alea au fost salvarea mea. Dar gynipralul ne trebuie numai pt nastere prematura, ca in cazul lui Myani. Sper din tot sufletul sa nu ai nevoie de el. Eu atunci am mai cumparat si algocalmin, nospa, scobutil, toate fiole si diazepam au cumparat ei de la nu stiu ce farmacie, ca se da numai sub reteta si noi am pus bani la comun pt el. Asa ca se pare ca trebuie sa mergem cu farmacia noastra la spitale.
KRELIA pe unde esti? Te-ai hlizit sambata seara si ieri ai obosit? Hai repede pe baricade.
Ramona,
36+
DOMINIC ANDREI
simonette spune:
Buna dimineatza bumbonele!!!
Noi suntem bine (adicatelea eu si copiii), restul nu ma intereseaza.....de la incident nu am mai vorbit si nu prea ne-am vazut spre linistea mea.
Cu moralul.........nu stiu ce sa raspund la partea cu moralul, cat sunt la servici sunt ok chiar vesela as putea spune caci aici ma simt agreeata si apreciata! Insa acasa nu ma pot opri din oftat......simt ca ma sufoc! Mai ales ca momentul este nemaipomenit de prost si simt ca trebuie sa iau taurul de coarne dar in acelasi timp ma gandesc la copii.....ei isi iubesc mult tatal, si la randul lui laurentiu isi iubeste enorm copiii, e un tata bun.....e f greu de rezolvat problema, am pus-o in toate felurile
Nu stiu cum ma voi descurca eu cu 3 copii, nu stiu daca vom reusi sa rezolvam pb in termeni amicali.....sincer nu il vad capabil de intelegere, bag mana-n foc ca el nu considera ca a gresit cu ceva......inca nu a vazut rana pe care mi-a facut-o cu furculitza....toti dintii de la furculita mi s-au infipt in genunchi
Daca mi se infingeau in oki? sau in burta?
Nu pot sa cred ca barbatul meu a sarit la mine cu cutitul..................nu-mi revin.......
Dar sa lasam vaicareala....bine ca suntem sanatosi!
Vreau sa felicit si eu proaspetele mamici

si sa urez sanatate si noroc bebeilor care s-au grabit sa-si faca aparitia pe aceasta lume

Sa aiba viazta lunga si frumoasa!!!!
Va pup pe toate si va multumesc ptr mangaiere

Unele fete mai au atat de putin pana la marele eveniment!!!! Parca simt cum se incarca odiseea de emotii si griji! Doamne ajuta tuturor sa avem nasteri usoare si copii sanatosi!!!!
O saptamana minunata va doresc

mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
29+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
RamonaCopot spune:
Simonette
. Ma bucur ca esti un pic mai optimista si ca te mai binedispui la serviciu. Sper ca incet incet sa se rezolve in mod favorabil si situatia de acasa. 

.
Ramona,
36+
DOMINIC ANDREI
lylyana.ion spune:
| citat din mesajul lui monis5 Am pus si eu cap la cap pana beti voi din cafea si mi-a rezultat asa, mai cu logica vb lui Andre , mai cu ajutoare din straintate - acte, analize si adev salariat - papuci de plastic - camasa si halat - nu mi-e clar inca daca da sau daca ba - sosete - chilot - tampoane si / sau vata - servetele - prosop - apa - telefon - celebrul strugurel de buze - (mp3 player - asta e patent personal - evident BANI monis 35cu poze noi |
mai adaugati kitul pt epidurala si celule stem (dupa caz)
Lili
34 cu
Alexandru
Lidia74 spune:
SIMONETTE...ma bucur ca reusesti sa fii optimista macar la serviciu.
Te imbratisez si iti trimit mii de pupici

ionelamaria spune:
Simonette, ma bucur nespus ca esti ok. e normal ca cei mici sa fie atasati de el... dar te rog sa ma ierti... un tata bun se gandeste ca niste copii au nevoie de intelegere si calm pentru a creste bine. Un sot violent nu e un tata bun indiferent cat timp si atentie acorda copiilor... Copiii vostri au asistat vreodata la certuri... stii ca ei pot reactiona inconstient cu f multa "dragoste" pt agresor de teama de a nu fi agresati... e instinct de conservare. Trebuie sa fii puternica.... mai tarziu copiii iti vor multumi ca ai avut atata putere pentru ei
31+ AMR 9 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE