Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (122)
Raspunsuri - Pagina 13
RamonaCopot spune:
Monis de pe listuta ta si a Andreei cred ca as scoate chilotul si camasa de noapte/halat. Aici la noi stiu ca imediat ce nasti, indiferent prin ce metoda, ti se pune vata, sau tampon din ala daca ai tu facut, dar fara chilot. Daca nasti prin cezariana, din sala de travaliu te muta direct in salon, cu targa si ramai imbracata in camasa lor, iar daca nasti normal, o sa te schimbi tu cand ajungi in salon si acolo o sa ai bagajul cel mare.
Ramona,
36+
DOMINIC ANDREI
krelia spune:
'elo burtix!
ieri am fost absenta motivata..a venit mami meu din Austrica
...cu hainute pt Rares..asa ca am avut de lucru ![]()
suzyca, marijan....sar'na pt raspunsuri 
suzyca, eu zic sa vb pe PM daca mai afli ceva din spital....poate cine stie, ne potrivim si la nastere ![]()
marijan, sper ca sambata asta sa ajunga hazbandu' la ikea ![]()
(stiu ca a mai fost o burtica la ikea si mi-a raspuns la inteebare..da' zau daca msai tin minte cine era...)
RamoC, dupa cum vezi am raspuns apelului
...abia astept sa ma mai hlizesc ![]()
cred ca mai bag o tura de citit...asta daaca nu m-o lua somnul mai incolo 
krelia
34+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lylyana.ion mai adaugati kitul pt epidurala si celule stem (dupa caz) Lili 34 cu Alexandru |
Da, da, asa este, f important, uitasem. Si mai ales trebuie precizat de la inceput despre kitul de celule stem moasei care se ocupa de tine.
monis
35cu poze noi
simina_kin spune:
"NEATA" LA PRANZ SI DE LA MINE![]()
Monis pentru travaliu n-ai nevoie de camasa si halat ca te imbraca in camasa lor, si nici de "tampoane si/sau vata" ci de vreo 2 tampoane de noapte
Referitor la adeverinta de salariat , am si eu o nelamurire
(in cazul meu binenteles), trebuie sa cuprinda ultimele 12 luni sau doar sa precizeze ca sunt angajata la gradinita x dinn data y????..eu sunt in ceata rau cu adev asata pt ca am lucrat pana la 31-08 la o gradix iar din 1.09 sunt la alta y......de unde iau adev?????
Si acum sa va zic ce-am patit
..Ralu stie, ca era in "direct" pe mess![]()
-Vb pe mess cu ea, suna fixu ma duc vb , ma intorc suna mobilul
..vb cu o prietena, ma face sa rad si SOC , ma trezesc uda,sar ca arsa din pat, ma duc la baie (chilot ud [pacat ca era negru
],pantaloni uzi) si continua sa curga in wc...se opreste ma sterg..incolor si fara mairos, ma intorc in pat (tot cu tel la ureche
) iar simt ca (,)curge...ma duc la baie iar ...si-am tinut-o asa vreo 5 min bune....m-am speriat si am zis ca trebuie sa fac ceva: bagajul de spital nene ca nu mai tine , si printre ture la baie mi-am facut si bagajul
Am ajuns la concluzia (mai bine zis ,Raluci_b a ajuns la concluzia) ca m-am scapat pe mine![]()
, DAR...fimea este fff agitata, senzatia de pipi o am si acum si ma duc la baie din 3 in 3 min, am o secretie alba (ceea ce pana acum n-am avut) si ma doare jos de ma taie

.....
Ce-o fi , o fi, eu bagajul al am pregatit!
34+ cu
Maya Andreea
AMR MAX. 6 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
lylyana.ion spune:
| citat din mesajul lui simina_kin "NEATA" LA PRANZ SI DE LA MINE Referitor la adeverinta de salariat , am si eu o nelamurire (in cazul meu binenteles), trebuie sa cuprinda ultimele 12 luni sau doar sa precizeze ca sunt angajata la gradinita x dinn data y????..eu sunt in ceata rau cu adev asata pt ca am lucrat pana la 31-08 la o gradix iar din 1.09 sunt la alta y......de unde iau adev????? |
ai grija si fii pe faza

din cate stiu eu tb sa scrie doar ca esti angajata si ca ti se platesc contributiile la sanatate, cine stie altfel sa ma corecteze
Lili
34 cu
Alexandru
krelia spune:
simina, parerea e ca ar trebui sa suni doctorul..macar asa...de instiintare.....si sa nu astepti "ce-o fi..."....din ce am inteles...cand se rupe apa..exact senzatia ca te-ai scapat o ai
..mai ales daca spui ca e incolora si fara miros.....
ai grija!
krelia
34+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
monis5 spune:
| citat din mesajul lui simina_kin "NEATA" LA PRANZ SI DE LA MINE Monis pentru travaliu n-ai nevoie de camasa si halat ca te imbraca in camasa lor, si nici de "tampoane si/sau vata" ci de vreo 2 tampoane de noapte Referitor la adeverinta de salariat , am si eu o nelamurire (in cazul meu binenteles), trebuie sa cuprinda ultimele 12 luni sau doar sa precizeze ca sunt angajata la gradinita x dinn data y????..eu sunt in ceata rau cu adev asata pt ca am lucrat pana la 31-08 la o gradix iar din 1.09 sunt la alta y......de unde iau adev?????Si acum sa va zic ce-am patit -Vb pe mess cu ea, suna fixu ma duc vb , ma intorc suna mobilul ],pantaloni uzi) si continua sa curga in wc...se opreste ma sterg..incolor si fara mairos, ma intorc in pat (tot cu tel la urecheAm ajuns la concluzia (mai bine zis ,Raluci_b a ajuns la concluzia) ca m-am scapat pe mine ![]() ![]() .....Ce-o fi , o fi, eu bagajul al am pregatit! ![]() 34+ cu Maya AndreeaAMR MAX. 6 SAPTAMANI bebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Simina, eu cu tampoanele de plastic nu ma prea impac, de aia mi-am facut cu vata si tifon... cu camasa cred ca ai dreptate... asa ma gandeam si eu. Adeverinta iti tb de la ultimul loc de munca. Cei de dinainte nu cred ca-ti vor elibera ceva... nu-ti mai bate capul, in principiu nasterea in RO e ragtis pt toata lumea.
Auzi, eu m-as duce fuga la dr, daca ti s-au fisurat membranele?!?! Nu mai bine verifici? Ca e periculos sa stai asa... pot intra microbi la bebe (am o prietena care a nascut acum 1 an tot la Cantacuzino, a patit ca tine si a mai stat acasa cateva zile si din cauza asta - inafara de gura pe care i-a facut-o doctorul - a stat 4 zile in plus in spital cu antibiotice la bebe.... ca a stat cu membranele fisurate aiurea in varful patului....)... mai ales ca zici ca nu miroase... pipi miroase anyway si complet transparent nu e niciodata...
Parerea mea

monis
35cu poze noi
dienutze spune:
Simina, da, te rog un tel la dr si povesteste-i exact cum s-a intamplat! Nu o lasa asa! Si un telefon la ora asta nici nu deranjeaza, dar te va lamuri pe tine!
Bafta si multi pupici! 
32+ cu
Ingrid Alexandra AMR 5 saptamani
sa fim sanatosi!