Colectia de toamna-iarna 2005 (249)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Iris de Ripley, La Multi Ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!

scumpa Irisuca, La multi ani!

copiii mei inca dorm si eu sunt taaare fericita ca pot bantui pe net!

la munte a nins ,din cate am vazut aseara la tv.pe 31 oct,tati incepe concediul.sper sa ajungem si noi la munte.drept sa spun,eu astept Craciunul si cadourile.flavi isi doreste o casuta mare de papusi si tot felul de papusi la 120 ron bucata.au luat-o razna preturile.in conditiile in care dupa o sapt ajunge dezbracata si aruncata,nu ma indur sa dau atatia bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani Iris sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa

Mara , si Bia tot papusa vrea de la Mos Craciun, deja ii "scrie" biletele cu ce vrea

P.S am scos o masea de minte vineri, a durut ingrozitor, nu am avut asa dureri in viata mea pana acum! Doare putin locul acum dar suportabil, bine ca am scapat de ea!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Iris, La multi ani!
Sanatate bolnaviorilor.
Noi suntem bine, Elise face engleza la gradi si ii place. Deja stie un cantecel "Are you sleeping brother John?", a invatat si cateva culori iar cand o intreb ce culoare au sosetele imi raspunde cu gura la urechi ca "blue"

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

buna tuturor! mai rar pe aici, dar va citesc, Serban a fost si el bolnav deja de 2 ori intr-o luna... gradinita, ce sa-i faci! se simte bine la gradi, e la program scurt, n-are de ce sa planga si toata ziua canta, numara, in germana,doar ca noi nu intelegem nimic...
am intrat sa va salut, si mai ales sa-i urez LA MULTI ANI Irisucai , Delia , sa stii ca m-am gandit mult la voi, iti doresc sa-ti rezolvi problemele cum simti ca e mai bine
..
si va doresc sanatate tuturor, mari si mici! sper ca voi mai intra mai des, imi lipsiti
verific daca am schimbat pozele la semnatura, am pus mai recente

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

acum cred ca e noua semnatura cer scuze
va doresc o saptamana mai buna!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Am trimis si eu un album "proaspat" in contul comun. Sunt cam multe poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna seara!

LA MULTI ANI, IRIS! Sa cresti mare sanatoasa, frumoasa si sa ai parte numai de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi!
Delia, sa-ti traiasca printesele si numai bine va doresc! Va imbratisez cu drag!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Iris , La Multi Ani!
Delia, o imbratisare cu mult drag ptr tine si printesele tale!

Noi azi am facut o vizita la spital, avem pneumonie, greseala mea ca am lalait-o cu antitermice o saptamana , mucozitatile nu le eliminina mai deloc si radiografia pulmonara nu a placut deloc doctoritei de garda.Suntem pe antibiotic klacid(claritromicina), iar joi mergem sa ne vada iaras si decidem cat mai continuam cu antibioticul.Iaras luam o pauza de gradi!
Suntem la a doua tura de bronhovaxom si niciun rezultat favorabil.

Multa sanatate in sezonul de boli!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Feli din pacate a aparut un deces in familia socrului, duminica a fost inmormantarea (la vreo 60 km de Bucuresti), Virgil a trebuit sa mearga cu parintii lui acolo asa ca am devansat salina pe sambata.

Cami, Buluci aoleu, sanatate multa puiutilor!

Cami nu mai stiu daca ti-am zis ce mult mi-au placut pozele de la Venetia.

Noi suntem OK, de azi Nati e din nou la gradi.

Mergi la inceput