Colectia de toamna-iarna 2005 (249)
Raspunsuri - Pagina 10
Noki_Lara spune:
Guten morgen si sa speram ca va fi o sapatamana taaare buna!
La salina chiar ne-a parut rau ca nu am reusit sa intram, dar am compensat cu tunelul, unde am lins pana la urma la sare de numa'.
O sa pun si poze, diseara, sper.
Bulucel- sanatate piticului! Urat diagnostic!
Sa va refaceti repede!
Mandy- of, si voi ati fost bolnaviori.
Chiar ma gandeam la tine ac nu ai intrat demult.Cum mai stai cu moralul?
--
Io-s plina de spume: cica-s la master, da' orele sunt in proportie de 80% dimineata!!!!! Adica atunci cand orice om normal e la munca! Imi vine sa turbez. Iar trebuie sa ma duc in audienta la decan...

Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
lavi02 spune:
Am uitat sa va zic. Am fost aseara in Carrefour Berceni si am intalnit-o pe Joy
care trebuie sa va zic ca e alt om in campul muncii. Vesela, arata foarte bine, ii prieste clar dupa aproape 4 ani de stat acasa!
Ma bucur intr-un fel ca s-a intors roata si acum sta mai mult Cristi cu copiii, probabil te intelege deja mult mai bine! ![]()
Bafta si pentru el cu serviciul!
Mihaelutat spune:
Un inceput de sdaptamana minunat, cel putin pentru mine care m-am pricopsit cu o sinuzita, fi-miu are muci si ceva febra, deci suntem senzational de bine.
In concluzie eu bolesc la munca si fi-miu acasa, totul merge ca pe roate 
Vad ca suntem multi in clubul muciosilor, eu vreau sa vine vara, ca deja mi s-a luat.
Mita
mihaela_80 spune:
La multi ani, Iris, sa cresti mare, frumoasa si fericita!
Si noua ne-a mai trecut raceala, Maya e si ea iar la gradi (ca a lipsit de marti incolo), eu sunt pe vindecate.
Sanatate multa tuturor! Hai ca pana la Craciun ne imunizam la virusii de sezon :)
ilenutza spune:
Neata si de la noi!
avem si noi o multime de vesti.eu am inceput serviciul iar puii sunt la gradi la program lung!
Din pacate am tot avut probleme de sanatate, am inceput eu cu bronsita, apoi Victor cu laringita care s-a complicat si a trebuit sa il pun la klacid , apoi a urmat Andrei care ia antibiotic si el, dar cel mai nasol este ca Victor are o afta pacatoasa in gura, are gingiile atat de inflamate incat i-au acoperit dintii si maselele si nu poate manca nimic nimic.L-am dat cu albastru de metil, apoi cu sprey special, apa bicarbonatata, si tot nu i-a trecut si se chinuie asa de miercuri!
Andrei plange la gradi, of course, dar sunt f incantata de locul unde ii duc, personalul e f bland si atent cu ei.
va pupic, o saptamana buna!
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
madau spune:
Si eu in trend
, de vineri dupa amiaza ma chinuie o durere de cap de nu mai pot. Iau Aspirina sau Nurofen, imi trece, apoi iar ma ia, si tot asa. Nu-s buna de nimic. Nu stiu ce-o fi, dar cred ca trebuie sa fac o vizita la dr. Azi n-am timp, dar maine poate ajung. 
O saptamana buna tuturor!
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
UNIQUE BIJOUX
soanso spune:
salutare,
Iris,La multi anisori, Delia sa te bucuri de fetele tale minunate pana la 100 ani!
A doua nostra vizita la dentist a fost un esec total...nu a stat Sorana cu gurita deschisa decat 1 minut maxim, de freza-albinuta sau sigilat maselute nici nu se mai pune pb..nus ce vom face daca se agraveaza cariuta care e deja destul de maricica.
multumesc de sfaturi.
am vandut- cumparat apartament sapt trecuta ..avem 45 zile sa ne mutam![]()
sanatate infinita bolnaviorilor!
anda77 spune:
sanatate tuturor! si noi suntem bolnavi. adica nichita. burta si mai sus de burta. diaree, febra dar si tuse si stranut, ca sa fie completa treaba.
corapina, a fost ieri o manifestare de handmade si m-am uitat special pe site sa vad daca te gasesc. mai participi in viitor? nu am putut atunci sa ajung si mi-a parut tare rau.
soanso, felicitari, spor la mutat si decorat. in bucuresti, la dentestet, clinica lor pentru copii, ii sedeaza cu masca. daca trebuie si trebuie, vino aici.
eu vreau sa va spun ca mi-am tras asistent medical de familie. da. am medic de fam, am pediatru, dar nu aveam asistent de familie pentru mini boli si mini tratamente. o cheama lavinia p.
, nu stiu dk ati auzit de ea. nu va inghesuiti si voi ca p-orma isi face afacere si nu-mi convine sa dau bani si aici. deocamdata e bine, telefonul ei nu suna ocupat, plus ca o pot contacta si prin forme moderne de comunicare, email, sms, chat. am vrut doar sa ma laud.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Anda

Sanatate multa lui Nichita! da' vezi ca-s asistenta fara diploma, nu avea prea mare incredere in mine!
Please editeaza-ti mesajul si sterge numele meu de familie. Please. Nu vreau sa fiu gasita cu google fix aici, asa, din primul search.
Please.
anda77 spune:
am editat, am uitat ca toti sunteti la fel. calculatoristii
. e o fobie ref la conspiratia mondiala a utilizatorilor de google care daca iti gasesc numele pe alte siteuri decat ceva profesionale cu cv, esti mancat! mai am cativa ca tine prin apropiere![]()
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"