Colectia de toamna-iarna 2005 (249)
Raspunsuri - Pagina 11
lavi02 spune:
Thnx! ![]()

soanso spor la mutat!
Eu zic sa mai cauti variante, sa nu amani la nesfarsit cu maseluta, se poate complica treaba.
mara95 spune:
salut!
sanatate tuturor, mari si mici ,ca vad ca bolile se extind si se dau greu duse!
si ca sa fim mai catolici decat Papa:am hotarat sa o intreb pe asistenta daca o pot duce pe flavi din nou la gradi,dupa faringita.mai tuseste rar,putin productiv, dupa 5 zile de tratament.ne-a zis ca doar daca ne da med de fam confirmare.de parca toti copiii din gradi duc astfel de adev.cica nu a luat din gradi, ci din transportul in comun.numai ca noi nu-l folosim.ne-am scarpinat fara sa ne manance.asa ca maine o ducem la gradi.
am cautat sa-i luam reteta de la farmacie, dar nu am gasit-o completa niciunde.am inceput saptamana super
Noki_Lara spune:
Anda, Lavi, sunteti de coma!
Soanso, spor la activitatil de mutare!
Anda- cu rinichii cum mai e treaba? Ai mai continuat investigatiile?
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
anda77 spune:
Basescu si Boc intr-o barca in largul marii furtunoase. barca se scufunda. cine scapa?
R: Romania
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
miri__b spune:
Buluci m-am dezumflat. tocmai ce am cumparat broncho vaxom.Tot n-am inteles dc se da de fiecare data pe stomacul gol sau numai cand apar episoade acute
pe David nu-l primeste miine la gradi ca l-a auzit asistenta tusind azi.Culmea e ca acasa nu tuseste deloc.
mamici si pitici sanatate multa, pe mine m-a ocolit boala pana acum.
Ilenutza am intalnit numele de Adriana si acelasi nume de familie la o firma de avocati. cumva tu?
am citit mesajul Andei dupa ce l-a editat, ma gandeam ca e coincidenta de nume
Delia sa-ti traiasca floricica, la multi ani fericiti in familie .
Lavi si eu am vazut-o pe Joy la locul de munca
, de acord cu tine.
ioana_77 spune:
Hmmm, ce sa zic cu broncho-vaxomul, depinde de organism cum face fata, ca la orice alt tratament. Nu cred ca s-a descoperit un imunizator universal valabil pt toata lumea. SI nici nu e vorba ca odata administrat nu se mai imbolnavesc deloc. Iaca, Maria e deja mucoasa, dar am observat ca la noi oricat am ocoli o viroza, pana nu-si face meandrele nu ne lasa in pace.(sunt si prezenti bolnavi non-stop la gradi, e greu sa scapi nepocnit) So, de vreme ce am fentat-o saptamana trecuta trebuia sa ne ia de nas saptamana asta
Io vorbesc de cazuri nasoale, cu complicatii. Buluci a rcunoscut ca a lungit-o cu febra mai mult de trei zile, ori asta nu se face, e clar ca e ceva mai complicat decat o simpla viroza.
So, Miri, baga copilul pe tratament si o sa vezi si tu (nu imediat) dk a avut vreun efect ori ba. Eu i-am dat anul trecut Mariei la sf gradinitei(in iunie am terminat ultima doza).
Sanatate multa la toata lumea, ca vad ca se ingroasa randurile.
ioana_77 spune:
Ma rog, anul trecut, adik anul asta, scuzati exprimarea![]()
Soanso, felicitari pt casa noua!
ioana_77 spune:
EU i l-am administrat pe stomacul gol, dimineatam, inainte de lapte. Cred ca asa scrie si in prospect, probabil este absorbit mai usor asa.
miri__b spune:
sorin i-a dat lui David azi o masinuta comandata de pe net.cutia era plina cu bureti sub forma de pufuleti. de o ora tot incarca si descarca la pufuleti si masina a pus-o fara o a 2a privire langa celelalte.
Ioana merci