Colectia de toamna-iarna 2005 (249)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Thnx!

soanso spor la mutat!
Eu zic sa mai cauti variante, sa nu amani la nesfarsit cu maseluta, se poate complica treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!

sanatate tuturor, mari si mici ,ca vad ca bolile se extind si se dau greu duse!

si ca sa fim mai catolici decat Papa:am hotarat sa o intreb pe asistenta daca o pot duce pe flavi din nou la gradi,dupa faringita.mai tuseste rar,putin productiv, dupa 5 zile de tratament.ne-a zis ca doar daca ne da med de fam confirmare.de parca toti copiii din gradi duc astfel de adev.cica nu a luat din gradi, ci din transportul in comun.numai ca noi nu-l folosim.ne-am scarpinat fara sa ne manance.asa ca maine o ducem la gradi.
am cautat sa-i luam reteta de la farmacie, dar nu am gasit-o completa niciunde.am inceput saptamana super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Anda, Lavi, sunteti de coma!

Soanso, spor la activitatil de mutare!

Anda- cu rinichii cum mai e treaba? Ai mai continuat investigatiile?

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

Basescu si Boc intr-o barca in largul marii furtunoase. barca se scufunda. cine scapa?

R: Romania

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Buluci m-am dezumflat. tocmai ce am cumparat broncho vaxom.Tot n-am inteles dc se da de fiecare data pe stomacul gol sau numai cand apar episoade acute

pe David nu-l primeste miine la gradi ca l-a auzit asistenta tusind azi.Culmea e ca acasa nu tuseste deloc.

mamici si pitici sanatate multa, pe mine m-a ocolit boala pana acum.

Ilenutza am intalnit numele de Adriana si acelasi nume de familie la o firma de avocati. cumva tu?

am citit mesajul Andei dupa ce l-a editat, ma gandeam ca e coincidenta de nume

Delia sa-ti traiasca floricica, la multi ani fericiti in familie .

Lavi si eu am vazut-o pe Joy la locul de munca, de acord cu tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Hmmm, ce sa zic cu broncho-vaxomul, depinde de organism cum face fata, ca la orice alt tratament. Nu cred ca s-a descoperit un imunizator universal valabil pt toata lumea. SI nici nu e vorba ca odata administrat nu se mai imbolnavesc deloc. Iaca, Maria e deja mucoasa, dar am observat ca la noi oricat am ocoli o viroza, pana nu-si face meandrele nu ne lasa in pace.(sunt si prezenti bolnavi non-stop la gradi, e greu sa scapi nepocnit) So, de vreme ce am fentat-o saptamana trecuta trebuia sa ne ia de nas saptamana asta Io vorbesc de cazuri nasoale, cu complicatii. Buluci a rcunoscut ca a lungit-o cu febra mai mult de trei zile, ori asta nu se face, e clar ca e ceva mai complicat decat o simpla viroza.
So, Miri, baga copilul pe tratament si o sa vezi si tu (nu imediat) dk a avut vreun efect ori ba. Eu i-am dat anul trecut Mariei la sf gradinitei(in iunie am terminat ultima doza).

Sanatate multa la toata lumea, ca vad ca se ingroasa randurile.

Mergi la inceput

Ma rog, anul trecut, adik anul asta, scuzati exprimarea
Soanso, felicitari pt casa noua!

Mergi la inceput

Ioana aceeasi dilema:pe stomacul gol sau oricand in timpul zilei?

Mergi la inceput

EU i l-am administrat pe stomacul gol, dimineatam, inainte de lapte. Cred ca asa scrie si in prospect, probabil este absorbit mai usor asa.

Mergi la inceput

sorin i-a dat lui David azi o masinuta comandata de pe net.cutia era plina cu bureti sub forma de pufuleti. de o ora tot incarca si descarca la pufuleti si masina a pus-o fara o a 2a privire langa celelalte.

Ioana merci

Mergi la inceput