Colectia de toamna-iarna 2005 (249)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guuuuten mooooooooooooooooorgen! Scularea, dragelor!

Io-s tare happy ca mi-am luat prima doza de ASE in calitate de studenta la master, asa ca am moralul la 100%.

Miri- maaare figura de si fii-tu!

Bulucel- aoleu, ce diagnostic urat! Sanatate muulta de tot!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Sanatate multa bolnaviorilor, m-a cam blocat avalansa de boli de-aici, e trist... ca la camera de urgente . Va pupam pe toti, sa va faceti bine repede!

Bravo, Noki, pentru spartul ghetii pe forum azi. Si pentru entoziasmul scolaresc, care vad ca nu te paraseste .

La noi ploua, ploua, ploua, vorba poeziei. Puii mei se fugaresc acum in stil mare intre camere, ceea ce nu poate decat sa ma bucure - sper sa doarma bine, ca alta iesire nu stiu cand si cum mai reusim pe vremea asta.
Iar eu mi-am completat CV-ul . Si ma gandesc cu groaza/scarba la celebra intrebare de interviu: "unde te vezi peste 5 ani?" - cine a putut fi monstrul care a introdus-o in practica??? A dat cineva vreodata un raspuns bun la asa ceva? Daca aveti idei onorabile de iesit la mal, sunt pe faza.

Lavi, poate prinzi timp & chef intr-o zi ca sa dezbatem la intrebarea pe care o pusese si Alexandrina (cum e sa lucrezi ca mamica, si inca si part time, intr-un domeniu ca al nostru), a devenit de actualitate si pentru mine.

O pupam si noi pe Iris de Ripley care a facut 2 anisori, sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa, inconjurata de multa iubire .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Si ca sa incerc si o privire pozitiva asupra situatiei: e tare fain cu puii mei in ultima vreme, Ana e o minune, deja comunica binisor (nu vorbeste, stati linistite!), e o partenera de joaca excelenta pentru Cristi, se joaca amandoi asa de dragut... . Ne topim dupa ei, e intr-adevar tare fain sa-i vezi la joaca. Si plimbarile s-au schimbat, avem tot mai multe ture fara caruciorul de bebe al Anei - l-a inlocuit cu unul la care impinge ea . Cristi pe tricicleta, eu fuga-fugutza dupa ei... Ati avut dreptate, dupa 1.5 ani ai piticutei s-a luminat bine situatia.
Mai avem si momente grele, of course, in care trebuie sa-i impac pe amandoi, sa-i despart, sa (ma) impart... Si inca nu putine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Noky deci ai trait iar orgasmul intelectual?alfel nu-mi explic entuziasmul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirib

Noky deci ai trait iar orgasmul intelectual?alfel nu-mi explic entuziasmul.

Mirela si David - 23.12.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=44fbab57549e149baae5bc&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url br / " target="_blank">ce baiat frumos are mama!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44d498b9dd2483973e9125&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">David in decembrie

Miri,mi-am deschis intr-adevar cabinetul dar e doar potrivire de nume.

pupice

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Da da ...Miri are dreptate! Ma intrebam io cand vin taxarile mostocaresti d ela Anda-Mitza si iacata si Miri!

Maria, ce fain ai povestit! copilasii maricei!

Ilenuta- nu crezi ca uiti cel mai important lucru? CRONICUTA DE VACANTA! PLUS POZELE AFERENTE.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Deci guvernul Boc a facut...poc.
Asta in loc de salut.
In primul rand, cu intarziere LA MULTI ANI! si pentru Iris de Ripley. Sa cresti mare si sa fii fericita.
Noki, sunt bine cu moralul, s-au mai linistit apele un pic. Am reusit sa tin vreo 3 saptamani cura ta de slabire.Am slabit 2,5 kg, asta e , mai mult nu s-a dus, dar a trebuit sa intrerup din lipsa de vointa , stii ca acum e sezonul castanelor, si nu am rezistat tentatiei

Sanatate multa vreau sa le doresc piticilor nostri, din pacate sezonul e abia la inceput si uneori ma gandesc cu groaza la ce mai urmeaza de acum incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Despre succesul programului redus nu sunt tocmai "in the mood" sa povestesc: deja a plecat un coleg care are program normal.

maria mi-a placut mesajul tau despre copii.

Mai vorbim.
sanatate multa copilasilor!

Mergi la inceput

Mandy, castanele le bagam la legume-fructe si am terminat povestea. Eu dupa 5 saptamani jumate de cura am slabit 9 kile!!!E drept insa ca primele 4 erau de-alea super-conjuncturale, puse porceste in Turcia. Da' cu vointa totul e posibil! Votez pentru reluarea curei!

Poze cu noi 1 si 2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Of, of Noki, asa ma gandeam si eu sa le bag la categoria fructe/legume, dar....100 grame de castane au peste 300 calorii! Vai, vai, dar musai sa reaiau cura asta, ca nu ma plac asa cum sunt. Bravo tie pentru reusita! Foarte-foarte fain.

Mergi la inceput