Colectia de toamna-iarna 2005 (249)
Raspunsuri - Pagina 13
corap spune:
hellou :)
hop si eu pe-aici... presupun ca nu ma mai cunoasteti - sunt io.
voiam in primul rand sa va spun ca mi-e dor de voi si ma enerveaza ca nu v-am mai scris de mult.
in al doilea rand, va scriu ca sa va aduc aminte ca existam :) cu totii bine sanatosi. adica putini muci, putin rosu in gat, nimic iesit din comun.
miri, am terminat si "Castelul", asa ca tb sa ne intalnim sa facem schimb :)
anda, tura asta n-am fost la targ, nu aveam prea multe chestii si nici cu timpul nu stau grozav. am inteles ca a fost mult mai frumos decat in vara (atunci a fost caldura mult prea cumplita)
Oricum, organizatorii vor sa organizeze cam 2-3 targuri pe an.
Va urez o toamna frumoasa, fara boli si sper sa ne "vedem mai des" - ca acum tre sa ies [emoticon care se trage de par]
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA
anda77 spune:
noki, caaaat? 9 kg? mai baga cura o data acilea, pls. cu amanunte. toate. sa nu gresesc.
mitzo, ia o pauza, a cazut guvernul.
maria alexia, imi place sa citesc despre bucuriile tale cu cei 2 mititei, redai cumva sentimental-realist, daca ma pot exprima asa
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
maria_alexia spune:
Aoleuuu, atatea calorii au castanele???

Si eu tocmai voiam sa va povestesc ca, de cand cu frigul, pun la cuptor ba castane, ba dovleci, ba mere...
(BTW, cu castanele m-am desteptat si eu: se coc mult mai bine daca le faceti cate o mica crestatura, si nici nu mai explodeaza in coptor
)
mandyksch spune:
Au tare multe calorii dar sunt suuuper bune
, da normal ca se cresteaza pe mijloc si sunt foarte bune daca se coc mai asa pe jumatate
.Dovleci inca nu am mancat anul asta, sotul zice ca dovlecii piscati de frig sunt cei mai buni. Ori la noi n-au fost inca sub zero grade...dar cred ca nici mult nu mai avem.Brrr.
miri__b spune:
Maria nasa mea parca punea 5 minute castanele la fiert, pe urma le cresta si le punea la cuptor.
Azi am venit de la servici, David se juca tot cu pufuletii de burete.
lavi02 spune:
Corap bine ai revenit!
Buna idee mi-ati dat, sa caut si eu castane. Prin Carrefour parca se gaseau, in piata mica din cartierul meu nu cred.
Mitza inteleg ca de-acuma iesi la 4? 
Mihaelutat spune:
Fetelor va multumesc pentru suport, si da sunt fericita, foarte fericita. De iesit nu ies chiar la 4 dar saptamana asta am plecat acsa in jur de 6 ceea ce este o mare bucurie.Din pacate sunt bolnava, dar nici tusea, nici febra nici durerea in gat nu pot sa imi strice bucuria imensa.
Acum astept sa vad continuarea la aceasta actiune de neuitat.
Ma duc sa ma bucur in continuare.
Mita![]()

Mihaelutat spune:
Am o intrebarea stupida zic dar hai sa o pun. Castanele de care vorbiti pentru copt sunt cele din castanii der pe strada sau sunt altele din alta specie? Nu am mancat in viata mea castane asa ca interb si eu.
Mita
maria_alexia spune:
Neatza! Uraaa, a iesit soarele pe la noi, credeam ca nu mai scapam de potop. Dar e un friggggg
.
Lavi, chiar ma intrebam cum de nu ai aparut ieri
. Toate bune pe la voi?
Mitza, nuuuu, nu sunt castanele de pe strada, sunt castane comestibile. Noi am gasit si in real. Pe vremuri cumparam piure de castane, parca ii puneam si un strop de rom, il ornam cu frisca si iesea un desert
.
Edit: Acum vad, castanii astia arata la fel cu cei normali, si florile sunt la fel (eu eram convinsa ca sunt de alta culoare), doar casutele tepoase sunt altfel, cu tepi mai desi, castanele iarasi arata la fel.
Si tot Mitza: poate mai intri cu povesti fierbintzi de la voi, sunt tare curioasa cum clocotesc cazanele pe-acolo. De fapt, cred ca clocotul a fost acum cateva zile, acum improasca zmoala probabil
.
Ohhh [injuratura auto-cenzurata], aveam si noi un primar bun si se pare ca va ajunge si el sa demonstreze principiul lui Peter (cel cu urcatul in scara ierarhica pana la atingerea gradului de incompetenta)