Colectia de toamna-iarna 2005 (249)
Raspunsuri - Pagina 14
lavi02 spune:
Mitza, castanele din parc sunt castane porcesti, le mananca respectivii.
Noi mancam din cele comestibile, care sunt mai mici si au un colt ascutit, nu asa rotnde ca cele din parc.
Anii trecuti eu am gasit la Carrefour, la fructe si legume, intr-un saculet.
Pire de castane - am inceput ieri unul, adica am mancat peste juma' de borcan. E una din marile mele pasiuni. Dar numai cel de Raureni imi place, celelalte mi se par facaturi diluate ![]()
Maria, ieri am avut super treaba la servici si la fel am si azi.
Acasa - toate bune din fericire.
Silvia a lucrat ieri in plus de pe niste caiete tip pe care i le-am cumparat eu si nu le folsoeste la scoala. M-a uimit, a lucrat 1 pagina la mate si 4 pagini la romana, la romana nu mai puteam s-o opresc. Ii place la nebunie sa inventeze povestioare pe baza imaginilor & co. Bineinteles in stil silviutesc, cu personaje precum Rapunzel. ![]()
Dar si celelalte exercitii ii plac.
La mate vad ca e foarte priceputa la ecuatii de gradul 1 cu adunari si scaderi, stie de operatie sa faca pt a afla termenul necunoscut, s-a prins foarte repede. A progresat f mult in ultima vreme, sunt tare fericita 
camelia_daniela spune:
Neata!
Lavi, felicitari pentru Silviuca!!!
Bravooo!
Daria mea a inceput sa aiba dexteritate la colorat ... ii place, are rabdare!
O sa va arat ce a colorat ieri !
Edit - Am scapat de-o grija si cu guvernul!!!
De-acum sa te tii fericire! Eu sunt o persoana dezinteresata politic insa mi-e scarba de ceea ce se intampla in momentele astea! Se vede ca este vorba doar de lupta pentru putere ... numic altceva!
Orice ar spune oricine eu sunt convinsa ca haosul asta din viata politica este oricum, numai benefic pentru Romania NU!!!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
My Creative World
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
mara95 spune:
salut!
lavi, bravo silviutei! pe mine ma impresioneaza la maxim rezultatele scolare de exceptie si am un respect deosebit pentru persoanele respective.
castane am luat si noi din real anul asta prima data,dar inca nu le-am facut.nu stiu cum sunt.
ardeiu meu a luat faringita de la flavia,e un mic bariton, e asa de scump! flami am dus-o la gradi azi,prima data dupa faringita, cu adev aferenta de la med de fam.
eu am ajuns la urgenta ieri noapte, de la o criza de fiere.problema mea majora in astfel de cazuri este ca se intampla sa-mi pierd echilibrul si nu ma pot deplasa singura.dureaza vreo sapt pana ma pun pe picioare.de data asta a fost mai usor si fara internare, ca deja eram depresiva la gandul ca andrei este alaptat.
sanatate tuturor!
Noki_Lara spune:
Guten morgen pe soare si ger!
Mandy- foarte bine, ambitioneaza-te si reincepe cura!
Anda77- cura cea vestita:
1. 2 saptamani doar fructe si legume - fierte, crude, salate (inclusiv cu ulei) cum vrei tu. Dupa ora 17 DOAR fructe.
2. 2 saptamani in continuare cu fructe + legume + peste + lactate/branzeturi. Idem, dupa ora 17 se inchide taraba cu mancare, raman doar fructele.
3. 2 saptamani fructe + legume + peste + branzeturi + carne de pui. Idem, fructe doar dupa ora 17.
Eu imi acord o exceptie saptamanala, o zi in care am voie sa mananc ORICE.
4. astea le-am tinut eu deja. Urmeaza inca 2 saptamani cu punctul 3 + carne de orice fel. Adica practic, o sa am voi orice, in afara de dulciuri + fainoase + cereale.![]()
Lavi- pai e normal ca silviuk-habauk sa fie o eleva silitoare si desteapta.
Cum altfel? Io nu ma omor dupa piureul de castane. mi s epare nitel libidinos de dulce. Da' vroba ta, trebe sa degust si ala de Raureni, daca zici ca atfel. Apropo de asta, am executat checul "economic" cu unt topit in loc de ulei. A iesit yuuumiiiii (cu stafine si migdale).
Maria- chiar la voi, sibiencele noastre dragi, ma gandeam cand am auzit care e propunerea de inlocuitor de Boc.
---
Vreau si io castaneeeeeeeeeee! Cred ca trag o fuga in matache, unde doar acolo am speranta sa gasesc.
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
ilenutza spune:
Neata,
Noki am sperat ca o sa scap neobservata!
.Promit dar c o sa o scriu , vroiam sa scriu la subiectul cu Norvegia.
Mandy, ce bine de mine ca nu stiu sa gatesc castane!
In alta ordine de idei, nu-i asa ca la sfarsitul scutecelor be mutam la In floarea copilariei?Mi-a aduc aminte ce bocete am tras cand ne-am mutat de la gravide la clubul scutecelor!!!!!
Edit: moama, ce gura diavolesca este asta!!!!! in veci nu pot sa o tin.Eu am avut rezultate cu regimul scardale, la prima tura am slabit 12 kg in 3 saptamani.acum iar o tin si mi-am luat si pantaloni anticelulita de la centrofarm, sper sa am rezultatele scrise in prospect.
[b]Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
mihaela_80 spune:
Maria, si eu m-am gandit la voi. Sper (pentru orasul vostru) sa nu accepte primarul vostru functia de premier, nu stiu ce l-ar putea motiva, cred ca ar face o greseala.
Lavi, ti-am trimis un PM, ai vazut?
intru din nou putin mai tarziu
Mihaelutat spune:
Azi mi-am propus sa intru o data pe ora sa imi strig liberatatea pe forum.
Deci LIBERTATE......
Mita
Noki_Lara spune:
Asa este, bravos, Lavi-cea-vigilenta! In toata cura este voie si orez. ![]()
Ile- nu e deloc greu de tinut daca nu esti o carnivora inraita (eu una NU sunt, asa ca mi-a fost chiar usor!). Mia rau din punctul meu de vedere e cu dulciurile, ca la alea salivam la greu la inceput, dar acum m-am obisnuit fara ele.
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
ilenutza spune:
ok, despre norvegia - oslo
preturi maaaari la mancare si bautura.cat am stat acolo am mancat numai din pachet, la fel ca toata lumea de altfel.bere am baut in oras de cateva ori, undeva la pretul de 25-30 de lei halba.
transportul ok daca iti iei abonament.toate mijloacele de transport au orar d emers pe care il respecta la SECUNDA, asa ca stii la ce ora pleci de acasa si cand ajungi , sunt corelate intre ele, tramvai cu metro si bus.In magazine mancarea e OK la pret, sunt f multi imigranti cu supermareturi ieftine, gen plus si de acolo poti lua ce doresti.Noi am avut noroc pt ca am stat la un prieten si am gatit acasa deci am iesit super ieftin cu mancarea. De fapt am cheltuit f putin acolo, cel mai putin din toate vacantele.
Cam atat ca am treaba la birou, dar revin.Doamne, as avea de umplut pagini intregi cu Oslo, un oras in care poti avea un trai frumos.
Trotuarele din statii sunt cu incalzire pe dedesupt ca sa se usuce repede si sa nu aluneci cat stai in statie( sic!)
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)