Colectia de toamna-iarna 2005 (249)
Raspunsuri - Pagina 15
anda77 spune:
mitzo, la mine nu e libertate. inca:) dar avem haos.
cred ca dieta scarsdale e mai usoara pt mine decat aia a lui noki. e cu mai multe alimente preferate.
eu am slabit muuuult si des cu dieta atkins dar acum nu mai am stare si rabdare s-o tin. am devenit super pofticioasa, trebuie sa am regim diversificat, nu mai pot tine nimic ca-n tinerete, doar o grupa de alimente cateva saptamani. da, slabeam mult, dar acum, dupa 30 de ani, inexistenta diversificarii are efecte si mai neplacute. cred.
deci voi incerca scarsdale. dupa ce ne dau astia salariul ca acum bate vantul in frigider.
LA MULTI ANI JOY!!!!!!!!!!!!!!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
corap spune:
Iaca si eu, mesajul zilnic (ca mi-am propus sa scriu zilnic).
Bravo pt Silviuk! ce mare a crescut de cand o cunosc eu...
Castane - si mie imi plac, dar 1. sa fie coapte in jar si 2. sa le mananc pe strada, din cornete de hartie, sa fie frig afara (ma rog, conditia asta e indeplinita)
A... Miri, tocmai ma gandeam ca am avut si eu pufuleti de-aia in casa si s-au jucat 3 zile cu ei, am gasit o saptamana dupa-aia pe sub toate paturile
Andache, sustin si eu dieta echilibrata. Iti tin pumnii sa ajungi sa-ti mobilezi frigiderul cat mai curand.
mito, LIBERTATE!
(Io azi am facut cinste cu covrigi la tot biroul, ca am pierdut pariul cu cade/ nu cade guvernul - nu ma luati de sustinatoare a guvernului, sunt doar sceptica )
Pupici
PS - am pus margele noi, ca am inceput cuatenia de toamna... si prin dulapuri - m-am ingrozit de cate lucruri inutile am.
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA
lavi02 spune:
Joy e ziua ta? 
La multi ani!!! Sa fii sanatoasa, ai tai la fel si sa-ti mearga bine pe toate planurile! 
Multumesc pt laudele pt Silviuk fosta habauk.
Curatenia de toamna - imi amintesc cand ne-am mutat ultima oara
cate am aruncat, o gramada de lucruri. Si inca n-am dus lipsa a nimic aruncat atunci. Trebuie sa reiau procesul, si nu ma refer doar la haine.
Noki_Lara spune:
Ha ha ha...Corapino, pai in cazul asta trebuia sa dau si io covrigi la greu, ca si eu tot sceptica am fost si am zis ca nu va cadea. Da' pariu nu am pus, ca nu am avut cu cine.
Norocul meu.![]()
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
corap spune:
he, joy, la multi ani!
(dupa cum vedeti, am un chef de munca... )
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA
Noki_Lara spune:

Joy-ulet drag, sa fii sanatoasa, iubita si cu moralul doar peste cota de 100%! Sa traiesti 100 de ani fericiti alaturi de flacaii tai dragi (mari, mijlocii si mici)!!!!

Corapino, hai sacne masuram chefurile de munca sa vedem care e mai mare!
![]()
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
camelia_daniela spune:
LA MULTI ANI, JOY!!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii si de iubire alaturi de cei dragi ! Tot ce-ti doresti sa devina realitate!

Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
My Creative World
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
maria_alexia spune:
La multi ani, Joy! Sanatate si putere, bucurii pentru toata familia, iar pentru tine sper sa ai parte si de putin rasfatz, special de ziua ta! 
Da, da bravo Silviutei! De fapt, aschia nu prea are cum sa sara departe de trunchi ! ![]()
Am si eu ceva intrebari legate de ordine, ca tot ati deschis subiectul
:
- ce faceti cu obiectele de dat? (nu direct de aruncat, unele ar mai merita poate o sansa...) De la haine la ... cadouri primite si nefolosite ![]()
- in ce pastrati margelele si bijuteriile? As visa la ceva cutii compartimentate, frumoase, dar unde gasesc eu asa ceva?