Colectia de toamna-iarna 2005 (249)
Raspunsuri - Pagina 16
madau spune:
La multi ani Joy!!!!
Anda al meu barbat tine regim de slabit, taman sapt asta a inceput
asa ca-s in tema. Tine regimul ala cu 1 zi lactate, una legume, alta fructe, alta carne si tot asa. La el da rezultate, slabeste cam 3 kg pe sapt.
Corapino ai mai pus ceva noutati fata de cele de pe Breslo? Ca le vazui ieri pe alea
Cami admirat si noutatile tale, mi-a placut la maxim setul ala turcoise
, sper sa nu gresesc, ala facut pt sora ta. Si ca tot ma intrebai zilele trecute...da, mi-au venit Swarovski, le-am si facut, le-am si vandut
, mai am doar 3 seturi. Dar vine acum comanda noua, sper ca pana la sf lunii sa fie aici. Abia astept
. Pun poze cu noutatile.
Maria de obicei le dau de pomana. Are marius pe cineva la manastire la Pasarea si le duc acolo, iar Maica Stareta se ocupa sa le imparta pe unde e nevoie. Cu bijuteriile, ai atins un punct sensibil, pana acum le tineam intr-o cutie speciala....acum de cand m-am apucat de margelit le tin...prin toata casa
, spre disperarea domnului sot care mi-a zis ca moare cu mine de gat, ca unde calca, calca pe cate o biluta, pe cate un cristal, etc
Mitzo.....macar e liniste![]()
Fug sa iau cupilu'...pup iu
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
UNIQUE BIJOUX
corap spune:
mada, :) sunt margelute la semnatura... ca pana le inseminez pe breslo dureaza :)
maria, recomand cu caldura cutiile compartimentate cu capac si maner de la bricostore, praktiker & co, destinate initial tinerii cuielor, biturilor si altor chestiute maruntele. Frumoase NU sunt, dar practice da!
:) si eu am ace, cuie, clesti si margele prin toata casa, dar ma straduiesc sa restrang aria...
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA
camelia_daniela spune:
Mada, multumesc mult de aprecieri ! ![]()
Bravo pentru bijuurile Swarovski - ma bucur ca ai succes cu ele ! Mie una imi plac mult!
Corap, si la mine in casa tot cam asa e - ace, accesorii, margele, sarma, clesti peste tot ... mereu ma cearta Laurentiu !!!
Eu le ordonez in cutiute si Daria se apuca sa se joace cu ele ...
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
My Creative World
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
miri__b spune:
sa nu ratez tortul.
La multi multi ani Joy, sa ramai mereu frumoasa si vesela cum te-am vazut la job.
miri__b spune:
maica-mea se lupta sa hraneasca copilul:
-n-ai inghitit din gura? dar ce astepti?
-sa vina mos Craciun!
camelia_daniela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirib maica-mea se lupta sa hraneasca copilul: -n-ai inghitit din gura? dar ce astepti? -sa vina mos Craciun! Mirela si David - 23.12.2005 www.onetruemedia.com/shared?p=44fbab57549e149baae5bc&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url br / " target="_blank">ce baiat frumos are mama! www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44d498b9dd2483973e9125&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">David in decembrie |
Suuper tare David
!Sincer... si eu astept sa vina Mosu'
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
My Creative World
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
anda77 spune:
si eu astept sa vina mos craciun sa pot manca mai muuuult. mdam.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
aprecieri:
m-am uitat la bijuuri pe-aici, ce-mi place mie cel mai mult:
camelia: cerceii ciufuliti cu turcoaze.
cornelia: pandantivul cu floare alba si cerceii cu alb si vernil si cei cu rosu alb verde
madalina: medalionul cu stelute sw. negre si pandantivul dragonfly
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
miri__b spune:
nu stiu cum am omis asa eveniment important: avem caldura in calorifere acasa!
Mi-a inghetat sufletul pe drum astazi pana acasa.
madau spune:
Miri super tare David 
Corap prestat vizionare poze bijuuri noi...FRUMOS. Intrebare intrebatoare, bilele alea albe mari, ai tu un colier pe acolo, sunt din Fimo cumva?
Anda gand la gand cu bucurie, si mie tot alea imi plac cel mai mult
. Multam pt aprecieri 
Azi m-au sunat niste prieteni sa-mi zica oferta de Revelion, discutasem poate mergem pe undeva. Au ales Gura Humorului, la Best Western, la DOAR 330 euro de persoana. Sunt dusi cu pluta, zau
. Hotelierii, nu prietenii
. Vom face petrecerea, vorba unei prietene, la Hotel Paturica
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
UNIQUE BIJOUX