Colectia de toamna-iarna 2005 (249)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

trebuie sa va spun de-a ce ne-am jucat pana acum: de-a clienta si chelnerul:))) el a vrut.
mi-a adus la televizor (ca asa ii place lui sa manance:) un fel de platou cu un capac deasupra! le-a improvizat dintr-o farfurioara de cafea si un capac de termos. ce mi-a placut a fost modul de prezentare, nu stiu unde a vazut servire cu capac...asa, si a venit cu mana intinsa regulamentar, a apucat capacul si...a mai zis si "tadaaaam", jur:)) cand a ridicat capacul. am mancat morcovi si piure de cartoifi (ceva galben si ceva portocaliu neidentificat din seturile thomas). dupa ce am mancat mi-a zis: "acum stai relaxata (sic) ca-ti aduc si felul doi. avem orez la felul doi" (asta e mancarea lui preferata). mi-a venit cu orezul (niste cauciucuri desprinse de la o masinuta- deci cred ca era orez basmatic) si mi-a zis: " mananca repede ca l-am facut la gratar sa fie caldut, sa nu racesti si sa-ti pun acum o paturica pe tine sa nu racesti "(iar)
deci m-am scos, nu o sa aiba inima sa ma dea la azil mai incolo.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Anda, ma bucur ca-ti plac cercelusii!
Nic e super dulce! Mi-l si imaginez... Deci, doamna ... te-ai scos!
(treaba cu servitul la tava cu capac o mai pot vedea si pe la desene)

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Nichita e TOTAL!!!!!!!!!Iar tu, Andache, cu azilul tau, esti si mai si![:)))]

Iar David e si el o figura de omuletz!

Revelion, aoleu, Madau, abia uitasem de aceasta problema penru 2 ore. Amu, ca mi-ai reamintit, iaaaarasi o sa stau pe net pana la 2 noaptea....

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

cami, cred ca da, ai dreptate
noki, fata, asa ai facut si anul trecut, disperare maxima sa pleci undeva de revelion cand preturile sunt mai mari. daca nu te distrezi neaparat, te ia cu lesin, ai? stai mamica linistita ca e recesiune. prietenii mei mai zic de munte una alta, eu le-am spus ca fac in my side of town, ca sa citez un solist preferat, balanta mea financiara este explodata si la reanimare de ceva timp. si guvernul care-mi da salariul, la fel este si el.

intrebare de om insomniac: exista metode sa ne putem da seama de calitatea laptelui ce-l dam copiilor? adicatelea ceva comparatie stiintifica, nu pe genunchi, intre marci producatoare de lapte. chimie ceva in propria bucatarie ori studiu facut de altii?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Joy, LA MULTI ANI fericiti, mamica draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Anda propun sa inveti copilul sa-ti spele parul. sa vezi atunci micsorare a deficitului bugetar!

formula de culcare la noi e " noapte buna ,somn usor, te iubesc" ii spun eu lui fi-miu.cand spune el primul"noapte buna,somn usor, nu te iubesc".
sau
eu" te iubesc mult"
el" eu te iubesc mai putin"

asa ca pe mine ma inghite azilul. si se pare ca o sa fiu singura pe acolo ca aveti copii iubitori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Numai la mine nu a venit agentul termic??? De cand il astept!
Ce naiba, sunt dezmostenitul soartei, si anul trecut la mine a venit mai pe la coada, asa. Vreau caldura!

Mortali Nichita si David.
Si ale mele se joaca la greu de-a restaurantul , iau comanda, aduc nota de plata, tot tacamul. Dar de mancare servita cu capac recunosc ca n-am avut parte .

Madau e chiar ieftin 330 EUR de persoana, la ce oferte am vazut eu.

Eu nu vreau sa vina mos Craciun, vreau sa vina primavara!
Ba chioar ma gandesc cu groaza la luna decembrie din urmatoarele motive:
-exploatarea exagerata a Craciunului in scop comercial, beculete, brazi, Jingle Bells si colinde peste tot, pana la Craciunul efectiv te saturi deja de ele
-inghesuiala maxima in magazine, super-marketuri (din acelasi motiv de mai sus)
-trafic criminal
-cozi peste tot in luna decembrie, toate administratiile & institutiile lucreaza practic juma' de luna
-si cel mai important - solstitiul de iarna - ziua scurta, noaptea lunga, frig, ploi, noroi, zapada de obicei ioc
-de cumparat o gramada de cadouri in conditiile de mai sus
-de primit cadouri cu care mai apoi nu stii ce sa faci, vezi mesajul Mariei

Maria eu mai nou am ales, fara mustrari de constiinta ghena, pe principiul ca mai exista scormonitori in gunoaie care folosesc daca le chiar trebuie ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui madau

Miri super tare David

Corap prestat vizionare poze bijuuri noi...FRUMOS. Intrebare intrebatoare, bilele alea albe mari, ai tu un colier pe acolo, sunt din Fimo cumva?

...............
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

UNIQUE BIJOUX

Mada, eu am facut un set din fimo cu margelutele maro poroase ... Imi place cum iese!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

'Neatza. Si noi ne gandeam ca groaza la Craciun, din inca un motiv, in afara celor mentionate de Lavi: avem de facut o gramada de imbunatatiri la casa. In iulie-aug a fost toata lumea in concediu, n-am putut misca nimic. Acum, in sept-oct, incercam sa facem cat de mult se poate, unele chestiuni dureaza 2 luni de la comanda si deja socoteam cu tati ca nu le mai vedem inainte de Craciun . Iar de la mijlocul lui dec si pana la mijl lui ian iar e pauza. .
Asta ca sa vedeti de ce merge treaba prost in tzara asta.

PS. Ca sa obtinem o simpla bucata de PAL, care ne trebuia pentru masa din curte, ne-a luat aproape 3 sapt, vreo 10 telefoane, 3 deplasari la firma, si in final a iesit o mizerie, au taiat-o prost si cu ciupituri . Si asta e cea mai mica "realizare".

Corap, stiu cutiile de care zici, isi tine tati cuiele prin ele. Dar parca nu le-as pune in dormitor, pentru margele... Cred ca o sa ma apuc de cumparat cutii frumoase de bomboane . Ce nu fac eu pentru ordinea si armonia din casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata!

Ando, la mine alternativa Revelionului petrecut undeva, oriunde, este Bistrita, acasa. Deci crede-ma, efortul financiar se justifica!

Craciun- cu toata forfota si agitatie, io recunosc ca abia-l astept! Deh, vorbeste plodu' din mine!

Madau- daca dai un search profesionist pe net, gasesti aceeasi oferta la Best Western in jur de 270 de euro, tot la Gura Humorului, of course. Ceea ce vorba Laviniei, e moca! Daca mergi in Bucuresti la un restaurant..ceva este in jur de 150 de euro, deci loco!

--

E a doua noapte consecutiv de culcare dupa ora 2. Imi pica ochii in gura de somn.

De azi pana duminica este tagul de Turism, la Romexpo, pentru cei interesati.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput