Colectia de toamna-iarna 2005 (249)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

BAU!

remember me?

am deschis tv-ul, eu nu ma uit deloc la tv dar era emisiunea de dimi de la antena 1, si am vazut cata zapada este in sibiu ...wow, mama, m-a luat cu frig uitandu-ma. nu imi place frigul si nici zapada si vroba laviniei cu zilele scurte, deja ma deprim daca o pot face mai mult decat sunt

Va citesc dragelor insa nu apuc sa scriu, am avut copilasii bolnaviori, matei este maxime crize de o luna si ceva, plange non stop, se loveste la cap de cat da din el. cu mancarea stam la fel de prost, am ajuns sa ii numar si eu coastele, acum mai nou nu isi suporta maselele in gura...ati mai pomenit asa ceva???

alexia este la gradi, nu ii place neam dar nu-i dupa ea , face dans( e antitalent), arte plastice - aici este mare pasiune, i-a cumparta tati pensule speciale si culori asemenea, a dus-o si la muzeul de arta si cere non stop sa picteze...ceea ce ma bucura.

La multi ani, micuta IRIS! sa cresti mare , sanatoasa sa fii feriicta si norocoasa . delia ma ierti ca spun cu intarizere

La multi ani, JOY! Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de baietii tai

anda si eu apelez la astistenta ta sa stii ! lavi saru mana .

revelion chiar ieri am primit invitatie sa mergem la munte, nu stiu pretul, nu cred ca o sa onorez invitatia...banii sunt cauza.

anda de ce nu cumperi de la ferma? acolo stii exact calitatea laptelui. in magazine este super diluat.

SANATATE MAXIMA TUTUROR !

revin, matei deja darama un dulap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noki decat sa ma duc sa dau 600 de euro pt Revelion, mai bine stau acasa . Mi se pare enorm si nu vad nici o justificare pt preturile astea. La naiba...de ex la Vila Bran unde am fost luna trecuta si unde am platit 120 ron/camera, plus mancare care ne-a mai costat cam 100 ron/zi (si mancat ca lumea, 3 mese pe zi)....oferta de Rev e de 200 euro/camera doar cazare. Cum dracu justifica diferenta de la 100 ron la 600? Ca doar n-au poleit camerele cu aur... Concluzie, prefer sa stau acasa si sa fac shopping de banii aia, macar ma aleg cu ceva palpabil.

Anda te-ai scos

Miri la tine e nasol, ia urgent masuri de suplimentare a pensiei ca nu se stie, se anunta vremuri grele

Miruna e tare iubitoare in ultimul timp....in fiecare seara ne ia pe rand la iubit. Odata o vezi ca apare, se atarna ca un catelus de piciorul meu sau al lui taica-su si ne anunta "te iubesc foarte mult mami/tati". Iar la culcare ne inveleste si ne ureaza "somn usor vise placute, puricii sa va sarute". Deci e de bine

Cami cunosc setul tau cu bile din Fimo, ala cu portocaliu si maro. Cum ai facut modelul la bile, cu zahar cumva?

Anda again, ref la poll-ul cu laptele - eu de ceva timp ii iau Mirunei lapte de la Ferma Animalelor, macar e nitelus mai gras si mai bun la gust decat ala de la magazin. Cand nu apuc, ii iau Milli sau Dorna. O fi, n-o fi bun...rude la tara nu am asa ca alternativa ciu-ciu. Dar sunt curioasa sa mai vad raspunsuri....

Ma duc sa-mi fumez nervii, taman ce am vazut ca am termen de judecata la un dosar depus ieri, tocmai pe 14 ianuarie . Mi-e si jena sa-mi sun clientul. Sa-i ia dracu cu Judecatorii lor cu tot..mi-e o sila profunda, fac misto de noi.

V-am pupat

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mada, da l-am facut cu zahar dar data viitoare vreau sa incerc si cu sare gronjoasa sa vad cum iese. Cu zaharul exista riscul sa devina lipicios, insa oricum dupa ce le scot din cuptor le bag in apa la spalat ...

Roxi, bravo pentru Alexia talentata la pictat si sanatate maxima tuturor!

Pentru Revelion avem o posibilitate de a merge la Busteni- printro cunostinta - cazarea buna (100 - 150 ron / noapte)si restul pe cheltuiala si pregatirea noastra.

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

'mneata:)
cu revelionul nu m-ati nimerit... eu nu plec niciodata, intotdeauna dorm si sarbatoarea in sine nu are niciun sens pentru mine.
acu sunt si intr-un black mood ca de dimineata ma tot conversez cu niste mosi (fellows consilieri juridici in general, d'astia de n-au auzit de mail, xerox, fax), nu stiu ce naiba m-a lovit azi cu toti tampitii pe capul meu.

cu laptele: eu le dau dorna eco uht de 1.5 (stiu ca tb de 3, dar beau mult lapte ai mei, cam 750/zi/pers). Nu am auzit de vreo modalitate de testare in house a laptelui. Oricum a venit iarna, asa ca o sa creasca procentul de lapte praf adaugat.

cu margelele: nu e fimo, e coral poros, un material care mie imi place ff mult, e f fin si rece la atingere. e un material interesant si am acum dispozitie de alb :))

pupici

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, margelute si chestiute

MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Zapada in Sibiu???? Deja....Ca mai ieri taica-meu se plangea ca ii e prea cald!
Va pup de aici de pe baricade, cu o gramada de conferinte pe cap1
Sanatate la cine mai este bolnavior, sper sa revin curand cu mesaje ceva mai lungi. Cred ca dupa vacanta din Madrid!

Roxiut va pup si sanatate maxi, maxima! Missa e si ea prinsa cu pictatul, mai mult cu desenatul si scrisul.
Meemsulici vazut super foto pe FB.

Lavinus cum mai e Nati?
Anda sper ca Nic e bine acum si analizele au iesit bune!
Spor la margelit, abia astept sa pot sa ma uit la ce minunatii faceti1

Revelion: coc ceva dar nu spui pana nu ma decid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata la pranz

nu mai vb de revelioane ca mi se face rau...simt cum mi se scurge viata printre degete...

printre altele vreau sa va spun ce biiiine e la servici, nici nu se compara cu statul acasa cu copii.Bineinteles ca imi scot parleala seara cand Andrei vrea NUMAI in brate si nu ma pot duce nici la baie fara ca el sa urle la usa mea.Dar este o perioada de tranzitie - sper

De maine il duc si pe el la gradi, mi-a facut o candida in gura de la antibiotic si abia poate manca saracutul.

In rest, mi-as dori sa scriem mai mult despre copiii nostri decat decat despre noi, poate mai aflam si noi una alta de la una de la alta...

Eu acum ii indop cu imuno baby si dr mi-a rec si natural mix - asta l-a incercat cineva?

In weeend incerc sa fug acasa la Buc poate mai imi rez si eu din treburi, inclusiv sa imi fac ordine si curatenie in apartament pt ca l-am lasat vrasite

pupice

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

he... despre copiii mei nu pot sa vb, ca nu stiu ce fac, sunt la mama la tara saptamana asta, au fost la cules struguri acasa la tara la parintii bonei & chestii de-astea, nu i-am mai vazut de vreo 2 saptamani, si de vb n-am vb decat de 2 ori cu ei, o data cand mi-a comunicat andrei ca a facut "mai multi kaki mici si un kk mare" si o data cand dadeau "spectacol cu povesti pentru melcul din padure".
Abia astept sa ma duc sa-i iau vineri seara:)

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, margelute si chestiute

MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Sa stiti ca eu n-am vazut fulg de zapada in Sb sezonul asta (desi azi dimineata la 8 era 1 grad, deci peste noapte a fost si mai si), probabil in judet, sigur la Balea. Si sa vedeti cum trage vantul in oras cand ninge la munteee... brrrrrrrrrr !
Pe dupa-masa mergem sa le cumparam copiilor ghete captusite (de noiembrie, cum le spun eu, pe cele de zapada le luam mai incolo - inca n-au prea aparut.)

Noi tocmai ne ratam vacanta de vara, pe care o amanasem pe octombrie , deci nici vorba de planuri de revelion.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

buna seara.
Ilenutza adica tu ai cabinetul in CTA?si copii la gradi in CTA?ma bagasi in ceata.
eu am inceput sa-i dau lui D. broncho-vaxom de cateva zile,pastile.
si v-am zis ca manca putin si i-a luat socrella pikovit,ii dam de luni, deja se simte diferenta.azi chiar l-a temperat maica-mea ptr. ca se gandea ca deja mancase triplu unei portii obisnuite.ceea ce inseamna portie normala la mancaciosi.

Madau pensie privata mi-am tras la gandul ca ma lasa barbatul pe drumuri,inainte sa raman gravida,acum am 2 care asteapta sa-mi incaseze asigurarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

'mneata:)
cu revelionul nu m-ati nimerit... eu nu plec niciodata, intotdeauna dorm si sarbatoarea in sine nu are niciun sens pentru mine.

esti de-a mea, credeam ca numai eu gandesc asa, ca deja se uita toti prietenii mei ciudat cand ii intreb de ce se agita asa Chiar nu inteleg rostul acestei sarbatori. Si mai ales nu inteleg de ce e rusine sa stai acasa de anul nou. Sunt o ratata ca nu petrec pana dimineata? Ca asa ma privesc unii Nu sunt destepti occidentalii ca nu pun mare pret pe trecerea anilor? Ptr ce atata fas?

Lavi imi pare rau, dar cand o sa aud (din surse sigure) ca i-au dat salinei drumul integral, poate facem o excursie in grup mai mare, "de colectie"
V-a placut mancarea de la Grota Miresei? Mie da.

Iris sa cresti mare si frumoasa, si sa fii sanatoasa! Ripley, sa-ti traiasca fetita ani multi si fericiti.

Joy la multi ani, si sa dea Dumnezeu sa se implineasca visele tale si sa scapi de toate grijile. Poate ne mai scrii cum e la serviciu.

Ilinca evident ca e tot racita, de 3 saptamani o tine dintr-o viroza in alta. Deja m-am obisnuit. Fara febra, slava Domnului.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput