Colectia de toamna-iarna 2005 (249)
Raspunsuri - Pagina 19
maria_alexia spune:
Feli, cu homeopatele cum mai stati? Ati tras ceva concluzii? Am incercat si eu metoda, acum asteptam sa vedem daca apar roadele...
ioana_77 spune:
Neatza si de la noi!
SUnt cu amandoi acasa, suntem raciti toti trei, fiecare intr-o diferita faza a aceleasi viroze
Maria nu era grav dar am ales sa o tin acasa cateva zile fiindca situatia ei trena si-am zis sa vad cum evolueza in-afara colectivului plin de carcolaci. am bagat aerosoli de la mine putere si incep sa o suspectez de ceva laringita dupa cum suna de ieri dupa masa. Azi trag o fuga cu amandoi la med de familie, ca zau nu imi da mana sa las 70 ron la pediatru. Acolo am zis ca merg in cazurile grave.
pupam colectia si va dorim sanatate maxima
lavi02 spune:
'neata,
Oribila vremea de afara si mai oribil e faptul ca inca n=am caldura in casa si nici la servici 
Sunt 20 de grade in casa
, aseara a trebuit sa-mi pun si o pilota peste patura de lana cu care dormim de regula iarna pt ca efectiv nu mi se dezghetau "nasul si picioarele", vba lui Toparceanu daca va amintiti poezia.
Imi vine sa cant balada unui greier mic si sa o iau pe aratura: "Cri, cri, cri, toamna gri, nu credeam c-ai sa mai vii"
Alinus multumesc de intrebare, Natalia e bine, merge la gradinita unde recupereaza ce au lucrat copiii in cele 2 saptamani in care a lipsit.
Mi-a amintit de missa ta
care e la curent cu politicalele: ieri eram la scoala si o asteptam pe Silvia si zice Nati: "Uite steagul Uniunii Europene. Si asta e steagul Romaniei". 

De abia astept poze din Madrid ca visez si eu la destinatia asta pt la anul "daca o fi vii si sanatosi" vorba lui tata.
Ioana, Feli sanatate virusatilor!
Feli si eu doresc intalnire in gasca mai mare la salina!
Mihaelutat spune:
Buna dimineata.
Suntem in trend cu colectia adica suntem raciti. Amandoir cu muci si tuse, fara febra deocamdata, cu singura difrenta ca eu am deja o saptamana cu antibiotic si tot nu imi trece. Sper sa nu se agraveze la Titi. Fi-miu e acasa azi sper sa ii treaca pana luni sa mergem la gradi.
Ripley sa iti traiasca fata, sa fie santoasa si baftoasa.
Joy si tie La Multi Ani si mult succes in campul muncii.
La mine la bioru e o liniste de ma sperie efectiv, dar e asa de bine...Macar ma relaxez pentru ce va veni.
Mita
Noki_Lara spune:
Guten morgen!
Io-s suparata pe nenea noul prim-ministru ca aseara mi-a spulberat prima dintre sperante, in speta aceea de a veni la cursul de la ora 18 pe care-l aveam cu el la ASE.
Da'-l iert ca stiu ca are multe pe cap.
De fapt, sigur o sa-l schimbe si o sa-mi puna lat profesor la macroeconomie.
Asa ca aseara, vorba lui Miri, adio orgasm intelectual!
Dar sper sa compensez azi, ca merg la Targul de turism.
Revelion, la mine situatia e cam asa: nici eu nu dau 2 cepe degerate pe "sarbatoarea" in sine, DAR: 1. decat sa stau la Bistrita 10 zile (cu tot cu Craciun) mai bine merg oriunde altundeva si 2. asta e singura perioada a anului in care si Adila are program mai lejer si pot sa mai organizez o excursie, ceva, cu vizitari adica. Ca vara abia reusesc sa incropesc 10 zile libere pentru concediul mare cu plod cu tot, care musai e la mare.![]()
Mitzo- bucura-te de liniste, maica, e rara avis!
Poate ne vedem si noi week-endul asta.
Sanatate racitilor/racitelor!
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
lavi02 spune:
Noki mai bine varsa-ti amarul prin mall-uri decat la targul de turism, uite ce zice Hotnews:
http://economie.hotnews.ro/stiri-consumator-6285322-fotogalerie-ministerul-turismului-pus-monopol-targ-care-lipsesc-ofertele.htm
Mitza sanatate multa!
Da-o pe naturiste, Sinupret, aerosoli & stuff, tusea si mucii simpli nu trec cu antibiotic, iei degeaba daca nu ai sinuzita, pneumonie, amigdalita pultacee sau otita.
Ile intotdeauna la antibiotic da si Biotics sau Enterol sau Ecoflorina, altfel mor bacteriile bune si mizerii precum candida isi fac de cap.
ioana_77 spune:
Lavi, Nataliei ii faceai aerosoli cu ser fiziologic simplu? Cati ml o data si de cate ori pe zi?
lavi02 spune:
Da, de la mine putere numai cu ser simplu.
De 3 ori pe zi cate 2.5 ml odata. Poti sa incerci si cu 3 ml daca sta :D.
Soacra-mea a pus din greseala 9 ml si de atunci nu a mai tusit 
maria_alexia spune:
Neatza si de la noi!
Ma simt datoare sa auto-polemizez cu mine (vezi mesajul de ieri):
- ba am vazut fulgi de zapada si la noi sezonul asta, tocmai ii admiram la geam.
- le-am luat copiilor ghete captusite de toamna, dar acum ma zgarai pe ochi ca nu le-am luat direct din cele de zapada, la ce vremuri au venit.
Din fericire noi avem caldura, si acasa, si la gradi, dar tot frigggg ne e.
Noki, wow, deci cu asa personalitati te intersectezi tu pe la facultate. Incep sa-ti inteleg bucuriile
.
Stiu ca ati discutat de 1001 ori de aparate de aerosoli, mi-am notat modele, utilizari, dar nu cunosc esentialul: de unde se cumpara? Merita luat unul cu ultrasunete? (Ioana, parca tu ziceai ca nu trebuie bagati chiar asa multi bani in aparat...)
ioana_77 spune:
Lavi, saru' mana. Lui Stef ii faceam si eu ser simplu, Mariei ieri i-am pus si dexamethasona, azi am trecut-o pe ser simplu, ca nu-mi dau seama ce tuse are, fiindca tuseste rar. Vedem ce zice si medicul azi.
Mihaela, bucura-te de liniste!