Colectia de toamna-iarna 2005 (249)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

ZICETI-MI SI MIE MAI MULTE DESPRE AEROSOLI. CUM ACTIONEAZA?MEDIDAMENTELE SUNT PRESCRISE DE MEDIC?SE SPERIE COPIII la aparat?cat de mult ajuta?

flavi nu mai are voce si de abia respira.desi e destul de vesela si activa.mi-e mila cand o vad asa. parte buna, deocamdata, e ca andrei nu a luat nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Se gasesc aparate de aerosoli silentioase, care scot doar un bazait ca de musca De obicei dr recomanda solutia, se poate face si numai cu ser fiziologic. Cel mai de speriat ar fi mascuta, care se pune pe gura si nas si faptul ca ies aburi din ea, dar in fata tv-ului deschis la desene nici nu se simte Sau ne amuzam ca facem ca trenul, scoatem fum pe nas. ar fi bine dk ai putea sa imprumuti de la cineva pt inceput.
Ca sa aiba eficienta trebuie facute pana la 5 sedinte pe zi si in perioada asta cand s-a racit nu e prea recomandat sa-i scoti ulterior afara, fiindca sunt mai expusi.
Sanatate maxima si pupici la pitici!

Mergi la inceput

Sunt mamici f multumite de rezultate, mai ales ca de multe ori utilizand aerosolii au evitat antibioticul.

hello, ce faceti, ati plecat in gasca la salina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

ioana, mersi mult! ma gandeam ca avand si 2 copii ar merita.flavi prefera sa sufle nasul decat sa mai foloseasca batista bb,asa ca nu stiu cum ar reactiona.nu stiu de unde as putea imprumuta, pentru ca pe aici nu mi-a zis nimeni de asa ceva si nici nu am prieteni dotati cu aparat.

Mergi la inceput

Mara, stai cuminte ca nici nu se compara ca zgomot/impact(sperietura) asupra copilului cu BB.
E bun ca investitie pt 2 copii, dar sa nu dai f multi bani pe el. Spun asta fiindca eu nu am fost extraordinar de multumita de el, dar nici nu l-am folosit f mult.(sper nici nu fie cazul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

N-am citit din urma ca n-am mai intrat de o gramada de vreme.Kriszti a fost bolnav, 2 saptamani a stat acasa.Am mucit si eu, acum suntem ok amandoi iar piticu' merge de luni la gradi.Nu stiu cat o sa tina, dar sper sa mearga cateva saptamani.
Am inceput si noi Broncho-vaxomul, am zis sa incercam si asta pentru ca vad ca e tare sensibil (asa eram si eu cand eram mica). Ce sa faci insa atunci cand alti parinti isi trimit copii la gradi raciti cobza iar alti parinti isi tin copii acasa cate 2-3 saptamani ca sa ii puna pe picioare.Jur ca erau la camin copii care tuseau mai rau ca si Kriszti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

Sanatate multa Flavi si Kriszti !

Feli, multumesc de mesaj! Ai avut dreptate! Voi ce tratament ati luat atunci?
Am luat si noi rezultatul la urocultura si a iesit prezent PROTEUS! Cu singuranta e luat de la gradi...
Am inceput tratamentul cu ciprofloxacin, care e mar rau si sper sa-i mearga. (ar mai fi mers si Unasin, si alte cateva) Trebuie sa facem si ecografie, ca n-am facut niciuna pana acum.

Sper ca nu mai sunt alti copii bolnaviori.

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

N-am mai plecat nicaieri, am vorbit cu Noki, care a plecat azi cu Lavi si mi-a zis ca salina e oarecum inchisa, adica nu se viziteaza decat un tunel la suprafata. Pai si de ce nu anunta nimeni nimic? Deci nu mai plecam.

Mara, Camelia sanatate printeselor!

Mandy bafta cu tratamentul, sa se inzdravaneasca Kriszti si sa nu mai aveti probleme!

Ilinca tocmai ce si-a adus aminte ca poimaine se duce la gradi si iar se miorlaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Feli pai nu v-a spus eu ca a fost colega mea saptamana trecuta?

David se simte mai bine, nu a mai facut febra azi-noapte.Problema e ca nu mananca.chiar ma gandeam ca mananca mai putin decat manca cand avea 8 luni.
azi a dormit de la 4 la 7 seara, acu se plimba cu socrella cu metroul.asa ca vazuram un film de gagici.eu cu Sorin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Intru rapid doar sa fac o urare pt Irisuca de Ripley, la multi ani, sa cresti mare si sa ai parte numai de bucurii, alaturi de mami, tati si surioara mai mare!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput