Colectia de toamna-iarna 2005 (249)
Raspunsuri - Pagina 7
mara95 spune:
salut!
ieri andrei a facut 9 luni, am pus niste poze in cont.are 11,2kg, 6 dinti,iar la lungime a ramas cam la fel. e jucaus si f pufos.
flavi e virusata a doua oara, tuseste ca un magarus.nu are antibiotic. mananca mai bine de cand e la gradi.imi place ca mancarea lor e facuta doar din piept de pui. cu desenatul face progrese, dar nu e in top, a invatat si ea cantecele si poezioare si le spune toata ziua.
sanatate nataliei!bine ca e pe drumul bun!pe aici nu am auzit de aerosoli.
mihaelutat, si noi suntem mandri de flavi, cunoastem sentimentul!
miri__b spune:
David de la gradi acasa nu striga decat catalogul si raspunde ptr. cei strigati, la unii "prezent" la altii "pezent" in functie de cum pronunta copii.
de la enleza doar "my name is Georgiana"
-profa de engleza.
Lavi brocnho... /ribomunyl vaccin sau pastile?.
coralia76 spune:
hello,
Faine perle mai scot copii..sunt asa de scumpi la varsta asta..facand exceptie fazele cand sunt pe invers de cum am vrea noi..
.
Ultima perla a Andreei...e legata de inghetata..vara asta am reusit "performanta" de a nu-i da nici o inghetata...si de fiecare daca cand vedea vreun copil cu inghetata in mana ma intreba:mami dar copilul acela de ce are voie sa manance inghetata?Iar eu veneam cu diferite raspunsuri..ca e mai mare decat ea,ca inghetata nu-i naturala si ea trebuie sa manance numai chestii naturale..bla bla(parca guma pe care o roade zilnic s-ar incadra in categorie
)...dar ii ziceam tot felul pana trecea copilul cu inghetata si reuseam sa-i distrag atentia.Pana zilele trecute cand ma plimbam cu ea si bineinteles ca a vazut iar un copil cu inghetata in mana...si imi zice:Mami uite un copil care nu-i natural...ca mananca inghetata!![]()
Mara da chiar e mare Andrei!
Sanatate Flaviei sa treaca totul fara antibiotic!
Miri e total David cu educatoarea ![]()
coralia76 spune:
Azi i-am dat lui Cristin pentru prima data si ltceva in afara de lapt...i-am facut suc de morcov cu mere si a tras 60 de ml
.Acum sa vedem daca i-a picat bine...![]()
ioana_77 spune:
Mai, Miri, adu-ti aminte ce ne mai vaitam anul trecut cele care o luasem cu gradi devreme. Bronho-vaxomul este un vaccin care se ia pe gura, trei luni consecutiv cate zece zile pe luna, nu e f ieftin si se repeta cura la 6 luni (cred ca ajunge aproape 1 mil pe luna). EU cred ca a facut minuni la Maria.
Prevenarul este injectabil, se face o singura data, este al naibii de scump, cred ca deja e 3 mil, dar e bun f eficient. EU l-am amant la Maria din cauza banilor (parca nu as fi putut imprumuta
) si mi-a trantit o otita de toata frumusetea de Craciun. DK stiam de efectul benefic mai dinainte faceam tot posibilul sa i-l administrez mai devreme. Uite ce am gasit despre el.
"Prevenar se foloseste pentru vaccinarea sugarilor si copiilor cu vārsta cuprinsa īntre 2 luni si 5 ani īmpotriva bolilor cauzate de S. pneumoniae. Printre acestea se numara; sepsisul (infectie la nivel sanguin), meningita (infectia membranei care īnveleste creierul si sira spinarii), pneumonia (infectia pulmonara), otita medie (infectia urechii medii) si bacteriemia (prezenta bacteriilor īn sānge)."
Io am de gad sa i-l fac si lui STef, imediat dupa ce implineste 2 ani.
sanatate maxima!
maria_alexia spune:
Hello! Cristi a petrecut ultimele 3 zile acasa. Marti se trezise asistenta sa se uite in gatul lor si mi-a trimis biletel cum ca are depozite si sa nu venim fara avizul medicului. Doctora, desi zicea ca ea nu vede nimic in gat, ne-a trimis la exudat. Asa ca miercuri exudatul, azi rezultatul (negativ!), si uite-asa am pierdut aproape o saptamana de gradinita pe degeaba
. Asa ca vesti de pe frontul gradinitesc n-avem, doar bunici extenuati de fugareala matinala prin parc (are o energie zmeul meu...
).
La gradinita de anul trecut politica era alta: daca erau suspecti, le recolta exudat imediat, a doua zi deja citeau proba, nu trebuia sa stai acasa pana era totul gata. Doar daca iesea exudatul pozitiv, desigur, si pana se negativa. Pe la voi la gradinite aveti idee cum e? Ma cam bate un gand sa ma duc cu jalba in protap la asistenta...
mara95 spune:
coalia,multumim!spor la diversificare!andrei mananca f bine,e o mare diferenta intre el si flavi, la capitolul asta.doc de fam:vedeti ,mananca mai bine ptr ca l-ati diversificat mai repede decat pe flavi!a,ba nu, e diversificat mai tarziu cu 3 sapt, adica pe la 6,5 luni!ea ar fi vrut max pe la 3 luni.
asistenta de la gradi nu stiu daca le face control .nu am intrebat si nici nu am auzit.un lucru mi-a zis :ca flavi mananca insuficient, dar se va redresa.
miri__b spune:
si la David la gradi ii controleaza in fiecare zi asistenta dar tot ii lasa pe cei bolnavii.controleaza gatul ,palpeaza pe langa urechi si alti ganglioni.
Ioana e 326 ron prevenalul.
Coralia la mai mare cu mililitrii consumati
.David nu a depasit cantitatea asta.
felicia74 spune:
am citit pe mega-sarite.
Deci vesti:
- ilinca e ok.
- vrem sa venim si noi duminica la salina, asa ca vorbim la telefon daca ne hotaram. Apropo, ati sunat sa intrebati de program?
- si Ilinca scoate mega-perle, este interesata de moarte, ce inseamna a fi mort, mai ales
Cand se juca cu papusile-printese, le-a culcat la un moment dar si-mi zicea "uite, au murit" DEh curiozitatea.
- acum cateva zile mi-a zis ca ea, cand se va face mare, se va casatori cu tati, care e printul ei, si pe mine ma va arunca in inchisoare, ca sunt regina cea rea.
Spre norocul meu, m-a gratiat dupa vreo 2 ore cand mi-a declarat "mami, tu esti prietena mea"
Cami multa sanatate Dariei, ai mesaj pe mess.
Miri of, saracutul David. Nu-l retrage totusi de la gradi, nu s-a imunizat, mai lasa-l vreo 2 saptamani acasa si du-l iar.
Sa stii ca la gradi a noastra nu-i controleaza nimeni, intra fiecare cum doreste
Asta e, bine ca sunt educatoarele de treaba.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)