Colectia de toamna-iarna 2005 (249)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki excelenta vestea cu teatrul! Cu cat timp inainte ati luat biletele?

Gand la gand, exact asta rumegam si eu, ce-ar fi sa combinam cu un gratar. Tocmai pe Accu bantuisem si eu. Luam ustensilele cu noi si dupa ce iesim din salina o luam spre Cheia si gasim noi un tapsan adecvat gratarelii. Daca nu - restaurant dar eu zic ca e pacat de vremea buna sa nu gratarim. [emoticon-care-isi-freaca-palmele]

Daca mai exista doritori de astfel de petreceri balnearo-campenesti ii asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Noki reparat pe naiba. dupa juma de zi ieri la gradi, iar febra mare azinoapte, tuse, muci si frisoane de dimineata.Ori gasesc solutii salvatoare de imunizare ori nu-l mai ducem ca numai bolnav si miorlait sta.ce-i drept nu l-am imunizat cu nimic.

Mergi la inceput

ce-i cu pustiul asta?

miri cele mai buna imunostimulatoare sunt Bronchovaxon-ul si Ribomunyl-ul. Cred ca si Prevenarul e pe aceleasi principii. Pana la astea - vit C, Septilin, echinaceea (dar atentie, se da o luna apoi pauza dupa cum scrie in prospect
, nu non-stop)

Mergi la inceput

Natalia e mai bine, nu mai tuseste aproape deloc dupa ce i-a facut soacra-mea din greseala ieri aerosoli cu 9 ml de ser. De abia astept sa o duc luni la gradinita. Intre timp o diversificam la greu dupa diaree.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna dimineata!

Multumim tuturor ca v-ati gandit la noi !
Feli, merci de pontul cu Urinal!

Nu am scapat inca de belea - ieri am dus proba de urocultura.
Ideea e ca prima urina de dimineata (in jur de 4-5-6 dimineata) e fff tulbure si are un puternic miros de amoniac - si asta e singura data cand se plange ca o ustura - peste zi nu mai zice nimic.

Eu pentru imunizare merg pe un tratament homeopat cu mai multe "bilute" pe schema data de medicul homeopat.

Lavi, ma bucur ca Nati e mai bine!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Mai da ce liniste e pe aici. Spre marea mea bucurie raportam 2 spatamani de gradi fara boala, sper sa mai resitam macar una.Acum sunt eu virusata sper sa nu ii dau.
Titi incepe sa prinda ceva la gradi, spre marea mea bucurie, aseara, mi-a spus din proprie initiativa o poezie de vreo 4 strofe invatata la gradi, azi i-am vazut caietele de activitati desenate frumos si cu un FB pe ele. Ce sa mai imi bubuie prieptul de mandrie.
Gata ma duc sa vad ce mizerii ma astepata azi.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen!

Dap, cred ca lumea amortizeaza bunatatea de vreme de afara de e asa de liniste.

Lavi, ce ma bucur ca Nati e in parametri normali de functionare! Deci ramane pe duminica, da? Cred ca vine si Adila.

Miiiiiitzo- chiar vorbeam aseara cu mimi de tine! De mergi in parc si pe min nu ma suni! tz tz tz tz tz!trendul meu din ultimele saptamani e sa stau in parcul din fata gradinitei pana pe la 19, cu copiii din gradi, dupa care acasa. Asta ca stiam ca Daria e bolnava si tu mereu lipsa. Asa ca atunci cand stii ca poti pleca de la serviciu, da si tu un telefon (pe numarul nou) si vin si eu in parc la noi. Sa mai tragem si noi o barfa cinstita.

Cami- tinem pumnii sa iasa bine urocultura!mezina!

Miri- rabdare si tutun! Asa e la inceput de gradi! Si sanatate cu caru'.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Bravos pt Titi la integritate fizica si la cunostinte dobandite

EU nu am nimic interesant de transmis, va dau pupicii zilnici si urez sanatate la tot poporul, mic si mare!

Mergi la inceput

Sanatate Dariei!
Bravo lui Titi pt achizitii si adaptarea la gradi!

Maine e ziua Irisucai de Ripley si nu stiu daca voi apuca sa intru asa ca ii urez de azi

La multi ani Iris! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa, frumoasa, desteapta si sa ai mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

hello
iar a avut 39 febra, iar transpirat la greu azinoapte ...maica-mea vrea sa-l retragem de la gradi, numai bolnav sta.i-am spus ca si la anu dc il da tot asa o sa fie bolnav cateva luni.
acu dupa un litru de cola sunt fresh si cu moralul mai ridicat.

Mergi la inceput