Colectia de toamna-iarna 2005 (249)
Raspunsuri - Pagina 5

lavi02 spune:
Alexandrina
Bic felicitari Smarante pentru bicicleta!!
Miri da, Furazolidonul da pipi mai galben si cu un miros mai ciudat mi s-a parut. Sanatate multa!
Ioana la multi ani frumosi de casnicie!
Buluci ma bucur ca ai intrat si ma bucur de vestile bune!
Noki as merge la salina sambata sau duminica, inca nu stiu exact. Programul este 9-17.
Vineri vine si socrul meu pt ca sambata soacra are intalnirea de 40 de ani de la terminarea facultatii.
Sambata intalnirea e la 10 la facultate si la 14 la restaurant, probabil nu vor da pe acasa intre ele, deci noi am putea pleca la salina. Duminica probabil vor pleca spre casa dar nu stiu la ce ora.
O varianta ar fi deci sambata dimineata. Ce zici?
E misto daca veniti si voi, suntem in gasca, se distreaza mai bine astea mici, ideea e sa stam vreo 2-3 ore inauntru.

Noki_Lara spune:
Lavi, eu pot oricand. Adila insa nu stiu. Daca e liber in week-end vine si el si mergem cu masini separate, daca nu, intrebarea mea e daca am putea veni cu voi? Oare am incapea? Si evident, ati fi dispusi sa ne carati?
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!

camelia_daniela spune:
Buluci, ma bucur ca ai revenit cu vesti mai bune! Sanatate multa lui Simon!
Ioana, LMA ! Sa fiti sanatosi, sa va iubiti si ca va bucurati unul de altul!
Eu am alta belea cu fii-mea De azi-noapte se plange ca o ustura cand face pishu!
Nu am apucat sa-i dau nimic deocamdata, maine dimineata vreau sa-i fac o urocultura. Ii voi face niste bai calde la funduleti in seara asta si ma rog la DD sa nu fie nimic grav. (ma gandeasc ca a racit, pentru ca mai sta pe jos, si nu-si da seama ca e rece)
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

miri__b spune:
Lavi&Noki dc e vorba de salina de la Slanic a fost o colega saptamana trecuta si era inchisa.Era deschisa o aripa mai mica a salinei, unde era inghesiuala si aveai impresia ca te-ai dus sa te imbolnavesti.
Ar fi bine sa aflati cumva daca s-a deschis.
David a scapat de ambele, azi a fost la gradi pana la pranz, si o place ped-na educatoare cu care face engleza.Oricum accepta sa mearga numai dc sta pana la pranz, daca intarzie maica-mea e jale, la propriu.
Camelia sper ca e bine Daria, tin minte ca ati mai avut odata problema asta.

felicia74 spune:
Salina de la Slanic Prahova - a fost inchisa in perioada 15-30 septembrie. Nu a anuntat pe site, of course V-am mai povestit ca ne-am luat si noi teapa, dar macar veneam de la mica distanta, adica de la casa de la tara, nu ca altii, din Bucuresti.
Ioana casa de piatra in continuare!
Camelia of, ce rau imi pareca nu am citit mesajul mai de dimineata. Poti sa-i dai Urinal, mai ales la plic, in asemenea cazuri, e doar extractde merisor. Si facut urocultura desigur. Sper sa nu fie vreun carcalac.
Ps: si sa bea multe lichide

meems spune:
Ioana, aniversare fericita!!
Cami, imi pare rau sa aud de Daria, sper sa nu fie nimic prea serios.
Bic, bine v-ati intors Eu n-am patit tocmai ca voi, dar am avut probleme la zborul spre RO anul trecut cand portiunea din Colorado (unde facusem escala) in Germania ne-a fost anulata si am pierdut vreo 8 ore prin aeroport, plus tone de stress si emotii pana ne-au gasit alt zbor... Si eram doar eu cu o Rianna de 2 ani jumate pe-atunci; ajunsesem in Romania epuizata. Dar ma bucur ca experienta voastra nu a fost asa obositoare.

ioana_77 spune:
Buna dimineata!
Multumesc muuuult pt urarile voastre!
Aseara neavand TV am googel-it cu George despre zodii, dupa un meci cu ai nostri copii in speta Maria, care s-a purtat foarte urat cu strabunica ei venita in vizita. Dupa ce i-am culcat am zis sa studiez si eu, sa vad cu cine am de-a face. Chiar i-am spus lui G ca ma simt depasita, are doaaar 4 ani, nu stiu cum e bine sa ma comport. Voi ati tot vorbit de intrepretari astrologice, dar io nu m-am gandit la ai mei prin prisma asta.
SI ne-am amuzat teribil sa ne descoperim si pe noi si pe ei in randurile ce descriu zodiile Waw, intr-un fel m-a surprins. SI asa am realizat de ce seamana ai nostri copii de colectie (ca sa vedeti ce desteapta sunt
) - pai dk apartin acelorasi zodii.
Ma rog, chipurile descendetul cica si-ar pune mai mare amprenta asupra individului. Hehe, poate o provoc pe Anda sa ne povesteasca mai multe, ca sa nu gafez in vreun fel.
Va pup, ma duc la Scorpionul meu cu descendent in Taur

lavi02 spune:
'neata,
Multumim de informatii privind deschiderea si inchiderea salinei. Evantual sa dam un telefon.
Noki socrii mei pleaca duminica la 6 dimineata, au treaba acasa pe dupa masa. Deci duminica avem zi libera. Voi cum puteti?
Cami speram ca e alarma falsa!

Noki_Lara spune:
Guten morgen!
Lavi, nenea Accuweather zice ca o sa fie vreme bunicica in week-end.Daca ziceti ca puteti duminica ar fi chiar fain, ca am putea combina cu ceva gratar + iarba verde sau o mancatorie la un restaurant, ceva. Numa' ca trebe sa vorbesc cu Adila sa vedem daca mai pleaca sau nu in Germania. Eu sper ca nu si atunci mergem cu 2 masini.
Miri- ce bine ca v-ati reparat!
---
Aseara am fost cu Sarah si o prietena de-a ei de la gradi la Teatrul Ion Creanga, la Alba ca Zapada. Am ramas foooarte placut impresionata. Mie imi displace teatrul profund. Sau mai bine zis imi displacea mai demult, pentru ca acum costat o modificare de perceptie a lui. Deci daca MIE mi-a placut enorm, va dati seama cat de super a fost. Costume reusite, cantecele si replici ok, actori care nu tipau, ci vorbeau normal, punere in scena bine realizata, intr-un cuvand, merita!
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!