psorizis capilar-ajutor....
![](images/user_woman.png)
Buna fetelor......
Am si eu o problema si poate aici voi gasii rezolvarea....fiica-mea anul trecut avand bacul si pregatirea pentru 2 facultati a trecut printr-o perioada destul de stresanta si s-a ales cu un psoriaz capilar de toata frumusetea care se extinde pe zi ce trece pe tot capul...Mentiomez ca de atunci mergem aproape lunar la dermatolog foloseste unguente si solutii dar randamentul este aproape zero.....Daca cineva s-a confruntat cu asemenea problema si stie vreun remediu naturist v-as ruga sa ma ajutati si pe mine.....
Va multumesc din suflet.....
Romina
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/claudia_2803/claudia_2803.jpg)
claudia_2803 spune:
Cautand o crema pentru o eczema am descoperit pe site-ul lor ca au si creme pentru psoriazis. Intra si citeste www.mushatts.ie sau www.mushatts.com Sper sa nu fie considerat reclama
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aniela23/aniela23.jpg)
aniela23 spune:
probabil ca nu este psoriazis ci o eczema, asa ca poate ar trebui sa incerce vreo crema cu hydrocortizon. Problema este ca anumite creme merg de minune la o persoana si deloc la alta. Eu cand am avut asa ceva pe scalp (nu stiu cum s-o numesc, ciuperca, eczema..) mi-a dat dermatologul o solutie facuta in cabinet + sampon selsun. A mers. Mie de la ciuperca de pe cap incepuse sa imi cada parul rau tare. Eram afectata doar pe jumatate de cap.
Imi pare rau ca nu stiu nici un remediu naturist
romina-cori spune:
Ms. fetelor.....
Este psoriazis capilar si vulgardiagnostic stabilit de dermatolog.....ce este mai rauca se extinde ,mancarimile sunt destul de mari la fel si scuamele care se fac si sunt pe firul de par....acum i-a aparut si dupa urechhi si un pic pe frunte la baza parului....dupa ce curata crustele apare o zona rosie foarte urata......trebuie neaparat sa gasesc o rezolvare......
inca o data merci...
Romina
miki68 spune:
A aparut un nou medicament pentru tratarea psoriazisului capilar (Xamiol), insa deocamdata nu este si in Romania. Poti citi www.xamiol.com/C125741F002882BA" target="_blank">aici despre el.
Sanatate!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
karinabianca spune:
of, of...am avut si eu asa ceva insa spre norocul meu am mers repede la medic si tratamentul prescris mi-a fost foarte bun. Sunt sigura ca din cauza stresului am avut acea problema
Eram in Belgia pe vreme aceea si doctorul meu dermatolog mi-a prescris Diprosalic solutie pe care o aplicam dimineata prin masaj foarte usor si Locoid crelo tot solutie pe care o aplicam seara. Asa am scapat ...mi-a fost tare teama ca o sa-mi cada parul, insa Dumnezeu m-a ajutat si am scapat cu bineAveam doar in spatele capului, in par, cam de marimea unei monede
Multa sanatate fetei tale si sa se faca bine cat mai repede
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/buli/buli.jpg)
buli spune:
un tratament de dezintoxicare destul de serios - oshawa, de exemplu ar putea-o ajuta mult.
combinat cu ceaiuri potrivite.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
eu_logoped spune:
colega mea de serviciu a avut ceva asemanator - si a folosit sapun natural presat la rece care a facut minuni. sper sa se potriveca si fiicei tale.
nu stiu daca am voie sa spun numele aici, poti gasi pe google :)
cauta exact: sapun natural recomandat psoriazis
Andreea
Alexxxya spune:
Buna Romina-Cori
Imi pare rau sa aud asta,si eu am suferit de psoriazis capilar si stiu cat de rau este.Am rasfoit acest forum muuuuult timp insa abia acum m-am inscris doar pentru a iti raspunde tie.
Se spune ca psoriazisul nu se vindeca ci doar se amelioreaza...ei eu insa sunt in stare sa contrazic pe oricine si asta doar pentru ca eu m-am vindecat.Parintii mei au incercat numeroase tratamente foarte scumpe,as putea spune ca totatul cotului tratamentului pe o luna depasea de 4 ori venitul parintilor.
Dar pana la urma am scapat...si nu cu tratamentul prescris de doctori (pt ca am fost la ma multi).Am scapat cu o crema data de o doamna framacista cu un suflet mare si cu dorinta de a ma ajuta.
Crema se numeste Betaderm si nu costa mai mult de 10 lei as crede.Eu si acum tin una in casa,nu se stie niciodata.
Sper ca fiica ta sa se insataoseasca,inteleg prin ce trece si nu ii pot ura decat putere de a trece peste aceasta boala.
Loma spune:
Nu ma pricep la creme/lotiuni externe care ar putea ajuta, insa un ajutor valoros in ameliorarea psoriazisului il au ingerarea de capsule Omega 3, 6, 9. Sunt f. benefice pt. piele.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carmenadina/carmenadina.jpg)
carmenadina spune:
si mie imi cade parul acum dupa nastere dar am si o mancarime, sa fie o iritatie?poate cu sampon Nizoral va trece, ce ziceti?