psorizis capilar-ajutor....
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_alexia/mami_alexia.jpg)
mami_alexia spune:
Dermovate solutie lichida mai este pe piata? Eu am psoriazis capilar, in adolescenta era mai pronuntat, acum s-a mai ameliorat dar de aprox 3 ani nu m-am mai dat cu nimic (sarcina, alaptat, etc). Inainte insa Deromvat-ul lichid curata foarte bine pielea capului.
MAMI(Adriana) &
![](chitara.gif)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS....
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Alexxxya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami_alexia Dermovate solutie lichida mai este pe piata? Eu am psoriazis capilar, in adolescenta era mai pronuntat, acum s-a mai ameliorat dar de aprox 3 ani nu m-am mai dat cu nimic (sarcina, alaptat, etc). Inainte insa Deromvat-ul lichid curata foarte bine pielea capului. MAMI(Adriana) & ![]() www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte... ABSOLVENTE!!!! NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS.... |
Nu vreau sa stresez pe nimeni...eu am facut tratament cu multe solutii creme si pastile,ba chiar si cu raze am facut tratament..trecea intr-o parte si aparea in alta parte...Pana la urma Betaderm m-a scapat..si de 4 ani jumatate nici semn de psoriazisul meu...nici macar matreata acum
![](punk.gif)
romina-cori spune:
Alexxxya iti multumesc pentru raspuns..am cautat aceasta crema dar nu am gasit.Poate o sa am noroc si mai caut.Am comandat si ceva sapun bio care scria ca ajuta la psoriazis...dar nimic....doar pretul era unul destul de piperat....in rest.....
merci mult...Romina
ymca spune:
betaderm se gaseste sub 2 forme, de crema 0.1% si unguent 0.1% 20 g si e facuta de eipico (egipteni din cate stiu); eu am gasit-o in sensiblu...dar poate se gaseste si in alte lanturi de farmacii. da o cautare pe google si sigur gasesti o farmacie apropiata de unde sa o cumperi.
la noi a mai functionat un sampon de la firma Ducray, keratoreductor si nu mai stiu cum...are un prospect mai lung...tot din farmacie se cumpara, cutia e alb cu albastru, sticluta mica si cam de 2 ani numai pe asta il folosim...dupa spalare parca se mai atenueaza bubele, nu mai sunt rosii, se pierd in peisaj, dar de disparut total nu dispar.
sanatate!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/buli/buli.jpg)
buli spune:
dar cum te dai cu betaderm (crema) pe cap?
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
ymca spune:
noi nu am folosit betaderm (ba cred ca am folosit-o odata pentru iritatie de scutec, deci in locul total opus capului). eu am zis doar ca se gaseste relativ usor crema in farmacii.
ca utilizare, cred ca se da la locul faptei, se lasa sa actioneze ceva timp, poate peste noapte, caciula pe cap ca sa fim siguri ca ramane acolo, dupa care se indeparteaza prin spalare cu un sampon. a se lua doar ca parere, nu ca informatie sigura.
oricum de-abia acum am citit ca romina dorea un remediu naturist, ori samponul recomandat de mine nu intra in categoria asta.
romina-cori spune:
Ms.ymca...nu era neaparat naturiste....dar am zis sa incercam si din alea ca restul am cam incercat....si samponul ducrey avem si acum 2 in baie....nu se vede mare lucru....de aia sunt disperata ca mai ales in zona urechilor si in fata la nivelul fruntii se vede si ca si fata nu poate sa isi aranjeze bretonul cumva sa nu se vada cojile care sunt destul de extinse..
va multumesc, romina